reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Tak, po ciąży wypadają...
Rozjaśnianie jest najgorsze. Ja też jak z ciemnych na jasne przechodziłam to sobie je popaliłam.. Miałam siano ;)

reklama
Ewi - fajne te zdjęcia, lubię takie naturalne, dziecko uchwycone podczas zabawy, albo umorusane czekoladką. Podoba mi się też Justynka w tej spódnicy i kaloszach- świetnie wygląda:) Śliczne dzieciaczki. A Mareczek widać lubi pozować:)Mi się bardziej podobasz w jasnych włosach. Co do długości to nie wiem. Chyba jednak krótsze-bo wyglądają na dużo gęstsze.

Daffi - ja używam sam jedwab -i jestem zadowolona. Używałam też odżywki z Nivei -coś z blaskiem i też były super lśniące. Miałam do tej pory ładne włosy -sam jedwab mi wystarczał-ale jedna farba zniszczyła je trochę. Teraz je lecze maską i będę farbować szamponem na 24 mycia-by ich tak nie obciążać. Zastanawiam sie nad nałożeniem olejku rycynowego, bo na rzęsy super działa- tylko boje się,ze zaczną się przetłuszczać.

A ja jak widać preferuje ciemne. Marzą mi się fajne miedziane. Ale moje włosy nie lubią rozjaśniania. Już miałam kilka razy-ale wracam do średniego brązu. W nich czuje się najlepiej. No i teraz zapuszczam -mam już dość długie, muszę zafarbować to wrzucę foto.

Ostatnia edycja:
Daffi- heh co ci robił:p Zagęścił, odżywił i normalnie jakby mi urosły. Nie wierzyłam,ze coś może tak pomóc a to fajnie na mnie zadziałało.

Podobne zastosowanie na włosy ma nafta kosmetyczna, daje się jej odrobinkę, dosłownie kropelkę. Tylko jest bardzo tłusta i trzeba potem dobrze włosy umyć. Mnie to wkurzało,ze tak cieżko sie zmywa-dlatego za olejek się boje brać.

Ewi zdjecia piekne. dzieciaczki bardzo podobne do siebie i do Ciebie :tak:
lenka sama bym sprobowala tego olejku... moim rzesom i wlosom przydaloby sie cos ekstra teraz
Daffi tez kiedys bylam ciemna, ale powrot do koloru tyle mi zajal ze juz nigdy wiecej!

Wziełam starą szczoteczkę z odżywki do rzęs, może być też z tuszu. Umyłam dokładnie. Wkładam ją to olejku, pocieram by spłynął nadmiar i została odrobinka, no i szczotkuje. Zostawiam na noc i rano dokładnie zmywam. Tylko trzeba sprawdzić,czy nie podrażnia-bo słyszałam,ze niektórzy nie mogą używać. Ja jestem zadowolona.

A to mój men:

słodziak.JPG

Ewi też fajnie wyglądałaś w blondzie:) Mareczek uroczy nawet z brudnym buziaczkiem:D Ale oboje są do siebie podobni:D

anetka
może nie jest tak źle wrzuć fotę to ocenimy;p

gosida
super koń moja ma po bracie psa na biegunach buhahah

Daffi
nie wyobrażam sobie Ciebie w czarnych:)

Liza
frytkiiiiiiiiiiiiiiiiii mniam!!

lenka
ciekawe rzeczy o tym olejku muszę wypróbować:) A Adaś świetny oi rzeczywiście men:D

Ja sobie trawę pokosiłam może zaraz zdjęcia pozmniejszam i wrzucę kilka chciałam jak Domiśka krokodyla całuje ale kabla od telefonu nie mogę znaleźć:)

Daffi szkoda, że nie masz, nie potrafię sobie Ciebie wyobrazić :szok: za to ja jak byłam mała to miałam dosłownie platynowy blond :-p

lenka chyba też spróbuję tego olejku :tak: ja jak nie mam pomalowanych rzęs to w ogóle nie widać, że je mam :dry:

anetka ja robiłam takie swoje, z ziemniaków naszych;-) zamrożonyh kupnych nie lubimy :-p

Temat włosów... moje sie rpzetłuszczają i co 2-3 dni musze myc innaczej wyglądam jak... :no:
Miki spi :tak: ;-) Daniel tez położony.

lenka synek Ci sie udal :-D
liza ja tez wole z ziemniakow niz mrozone ze sklepu

z tym olejkiem to sprobuje, moich tez nie widac jak nie pomaluje... istny albinos sie ze mnie zrobil. nie dosc ze ciemnej karnacji nie mam, to jeszcze nawet na solarium nie pojde...

reklama
kasiek uwierz, że wyglądam źle:-p przyzwyczaiłam się już do jaśniejszych.

Liza no to rzeczywiście Ci się przetłuszczają :-D co Ty gadasz kobieto- ja muszę myć codziennie :-p bo inaczej to tłuste jak nie wiem :baffled:

Do góry