reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
aaaaaa.JPGjedyne jakie znalazłam razem :D
beacia idz do gina ja od cerazette miałam wieczny @

rox mogę być trzecia:D

witam was Domka ma straszliwy katar w nocy mi się męczy bo spływa jej i kaszle

Cześć Dziewczyny

A ja wczoraj miałam babski wieczór bo wpadła do mnie szwagierka /Chrzestna Martynki/ z naszą Chrześniaczką. Więc w czwórkę sobie siedziałyśmy i było przemiło:)
A dziś rodzinnie, w domciu. Od jutra Jurek ma na 6-18. No i jutro ma urodziny;) 27 lat.

Mała upodobała sobie słówko ''miś'' i ciągle mówiła je pokazując w książeczkach misie:)

Elwirka śliczna ta Twoja Mała:) I powtórzę się, ale jest strasznie podobna do Nikoli, której niańkuję:D
Młoda fajne fotki. I podziwiam, że się nie malujesz będąc w domku, ja jakoś się przełamać nie mogę a potem zdziwko, że tak szybko mi się skończył tusz:D
Beacia oo prawkoo. Ja zdecydowałam, że po wypłacie się idę zapisać. Bo nie widzi mi się w zimie zapierniczać do pracy na rowerku:p 3km w jedną str. Brrrr.

Elwirka a to co to za ćwiczenia jeśłi moge wiedzieć?
Vegas ja zadko kiedy sie maluje .;-) był taki okres ze nawet 2miechy tuszu ani niczego na sobie nie miałam:-D

Eh dzwoniła babcia ze ciocia mojego taty nie żyje :-:)-(

reklama
no i pada deszcz od 19 ;/ malutki spi z babcia na lozku ;p a ja wrocilam ze spaceru w deszczu. brakowalo mi tego spedzonego czasu z moim S. tesknilam za nim. teraz jeszcze z jeden test zrobie i spac sie klade.

kasiek bardzo ladne zdjecie. fajnie wygladacie razem :)
elwirka sliczna masz core
vegas no rob rob te prawko. zawsze sie przyda
mloda wspolczuje.. ja tez rzadko kiedy sie maluje. jakos nie mam weny.

Do góry