reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
aaaaaa.JPGjedyne jakie znalazłam razem :D
beacia idz do gina ja od cerazette miałam wieczny @

rox mogę być trzecia:D

witam was Domka ma straszliwy katar w nocy mi się męczy bo spływa jej i kaszle

Cześć Dziewczyny

A ja wczoraj miałam babski wieczór bo wpadła do mnie szwagierka /Chrzestna Martynki/ z naszą Chrześniaczką. Więc w czwórkę sobie siedziałyśmy i było przemiło:)
A dziś rodzinnie, w domciu. Od jutra Jurek ma na 6-18. No i jutro ma urodziny;) 27 lat.

Mała upodobała sobie słówko ''miś'' i ciągle mówiła je pokazując w książeczkach misie:)

Elwirka śliczna ta Twoja Mała:) I powtórzę się, ale jest strasznie podobna do Nikoli, której niańkuję:D
Młoda fajne fotki. I podziwiam, że się nie malujesz będąc w domku, ja jakoś się przełamać nie mogę a potem zdziwko, że tak szybko mi się skończył tusz:D
Beacia oo prawkoo. Ja zdecydowałam, że po wypłacie się idę zapisać. Bo nie widzi mi się w zimie zapierniczać do pracy na rowerku:p 3km w jedną str. Brrrr.

Elwirka a to co to za ćwiczenia jeśłi moge wiedzieć?
Vegas ja zadko kiedy sie maluje .;-) był taki okres ze nawet 2miechy tuszu ani niczego na sobie nie miałam:-D

Eh dzwoniła babcia ze ciocia mojego taty nie żyje :-:)-(

reklama
no i pada deszcz od 19 ;/ malutki spi z babcia na lozku ;p a ja wrocilam ze spaceru w deszczu. brakowalo mi tego spedzonego czasu z moim S. tesknilam za nim. teraz jeszcze z jeden test zrobie i spac sie klade.

kasiek bardzo ladne zdjecie. fajnie wygladacie razem :)
elwirka sliczna masz core
vegas no rob rob te prawko. zawsze sie przyda
mloda wspolczuje.. ja tez rzadko kiedy sie maluje. jakos nie mam weny.

Do góry