reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej Mamusie:tak:

U nas zaczęło się kopać... :zawstydzona/y: Mąż dziś złożł wypowiedzenie z pracy i jest na miesiecznym wypowiedzeniu... . Nie umiał juz tam wytrzymac, szefowa go gnebiła, dzwoniła do niego 24h/dobe... szkoda gadac:-( i tym sposobem zostaniemy bez kasy. Ja dostaje 800zł z czego np. za mieszkanie płacimy 1000zł, nie mowiac o resazcie:-( Mam nadzieje, ze maż szybko cos znajdzie, bo bedziemy musieli sie przeprowadzic do rodzicow lub tesciów:-( Nie wyobrażam sobie...

Mama bez taty tez troszke nie do zniesienia, a tesciach nie bede wspominać... :-(
Mój kuzyn próbował się podpalić, tzn popełnic samobójstwo, ale mu nie wyszło i lezy na oparzeniowce w siemianowicach:zawstydzona/y: Dodam, ze jest w moim wieku i ma juz 3 dzieci, masakra:-(

Dobrze, ze chociaz mamy Paulinkę, bo dzieki niej troszke radości...
Bo narazie jakoś nie podłamałam:-(
Mała nie chce mi zasnać, a ja nie mam jak iść sie wykapać i taki flejtuch łaże...:zawstydzona/y:
Dzis jedziemy do kuzyna i jego żony, która tez jest w ciązy i 5 dzien po terminie... :tak:

Buziaki!

reklama
Asiowo głowa do gory kochana:tak: trzymaj sie.. maz napewno znajdzie szybciutko prace.. wiem, co czujesz.. my wlasnie z tego wzgledu mieszkamy u moich rodzicow.. A wsoe jeszcze uczyl(teraz na szczescie juz koniec) i dorabial u mojetgo taty.. czasem mielsimy az 300zl na miesiac z czewgo 150zl na benzyne, a czasem 600 zl zalezy od miesiaca.. teraz na szczescie jak wroci to bedzie szukal pracyw swoim zawodzie(pewnie jak ja znadziej to masazu to sie juz nie doczekam:-D:tak:)i bedziemy chcieli cos wynajac.. jeszcze ja bym musiala cos znalezc, ale jakos w moim zawodzie pracy niewiele:no:zla jestem..

Polna a tak jakos od rana buszuje..:tak:Trzymam kciuki za ta rente:-)a mam py: nie mozesz w ogole pracowac??

Ewi to szkoda, ze Twoj maz tak sie zachowuje.. Moj A tez nie dosc, ze pracowal to jeszcze sie uczyl i tez nieraz slyszlama, ze on zmeczony jest.. to ja sie go pyt a co Ty myslisz, ze ja sie wyleguje calymi dniamiw domu.. tez bym chciala odpoczac.. na szczescie zrouzmial.. przychodzil z pracy zabieral Lene na spacer:tak:Glowa do gory - powiedz mu prosto z mostiu - nie ma co sie patyczkowac:tak:

Hej Dziewczyny! Przede wszystkim... GRATULACJE DLA MIKI!!!!!!!! To teraz ja w kolejce...? :tak:
U nas znowu upał jak cholera :dry:
Asiowo wszystko będzie dobrze, zobaczysz, najważniejsze, to nie tracić nadziei :)
R. na rano pojechał i jestem sama w domku, muszę zaraz skoczyć do sklepu i kupić coś na obiadek, chyba pangę kupię, pyszna jest.
Miłego dnia, buziaki!:blink:

Ostatnia edycja:
dzieki! ale przeraza mnie tez to, ze ja dostaje kase tylko do listopada, do pracy nie wróce bo nie ma sie kto mała zajac... i paweł nawet jak cos znajdzie to mysle max 1500... z tego tez sie nie utrzymamy:-( mimo jego wykształcenia bedzie bardzo ciezko... nie wiem co zrobimy, narazie mnie to przerasta... mamy odłozone na czarna godzine... ale to starczy góra na 2 miesiace, max 3:-(

Asiowo to Trzymamy Kciuki zeby Mezulek szybko cos znalazl :tak: ale napewno dlugo bez pracy nie zostanie - tak mi sie wydaje ;-)

Basia wiesz moze i bym gdzies znalazla prace ale kto mnie zatrudni ?:sorry2: jeszcze przed ciaza szukalam pracy i babka nawet chciala mnie przyjac (mam kurs kosmetczny)ale jak sie dowiedziala ze jestem taka kaleka to delikatnie powiedziala ze mnie NIE przyjmie :blink: a pozatym zabardzo nie chcialabym zostawiac Ali-zastanawiam sie nad skrecaniem dlugopisow to przynajmniej bede przy Ali :-)

Ewi Basia ma racje ,powiedz mu wprost az moze za ktoryms razem zrozumie :sorry2:
ja naszczescie nie musialam prosic P !!

A ja pilnuje dzis Lucje bo siostra pojechala z Dawidem do psychologa na cwiczenia !! juz mnie glowa boli od tych piskow :dry:

Asiowo no to zawod ma spoko:tak: teraz tylko czekac az znajdzie fajna pracke.. ale seriow dzisiejszych czasach trudno znalezc cos fajnego, bo te lepsze posady sa zajmowane tylko dzieki znajomosciom:angry:to jest najgorsze.. ja jestem terapeutom ale na Warsztatach zamiast terapeutow sa ludzie, ktorzy nie maja nawet z tym nic do czynienia.. ostatanio byla bakba po filologi rosyjskiej:szok:to jest poprostu straszne..
Polna a szkoda slow na ludzi.. to masz racje jesli masz sie prosic o prace i zeby laskawie CVie przyjeli to lepiej olej ich.. przynajmniej bedziesz mogla z Ala posiedziec w domku.. to trzymam kciuki za rente:tak:

reklama
Basia QRCZe co ma filologia wspolnego ztym :sorry2::no: ale masz racje wszystko teraz sie zalatwia poprzez znajomosci albo dzieki pieniadzam tatusia :wściekła/y: kuzynka leciala na 5 i 6 a nie dostala sie na prawo w krakowie a kolega ktory ledwo wyciagal 4 dostal sie bez problemu a to tylko dlatego bo Jego tatus jest poslem:angry:
wiesz licze na to ze dostane jakies 700 zl to juz bedzie lzej i cos sie odlozy na dom !! a jakbym jeszcze dorabiala przy glugopisach to sobie pojedziemy na wakacje :-) za jakies 2 lata :-D

Do góry