reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Madziu ale jesli czujesz, ze cos nie tak to lepiej jedz do szpitala, moze lepiej to sprawdzic:tak:
ja tez jestem takak panikara jak Ty, a do tego jesli chodzi o malenstwo to podwojnie.. wiec trzymam kciuki ab obylo sie bez szpitala:tak:

Czesc Wam dziewczynki !! U mnie dzisiaj lipa popsul nam sie samochod :wściekła/y: nie wiadomo co sie wogole stalo nie odpali i juz !! Koszmar dolownie , wychodzi na to ze to co moj R zarobil na dodatkowej pracy bedziemy musieli wydac na naprawe :/:angry: Juz nie chce tego auta bedzemy brac inne na raty , bo jak sie ma to tak psuc to nie ma sensu go splacac :sorry2: wrr jestem taka wsciekla ze szok !!

A ogolnie to bardzo goraco nawet z domu nie wychodzimy bo nie ma czym oddychac !! W mieszkaniu sobie chlodze wiec jak sie wychodzi na dwor to jets takie uderzenie goraca ze mozna zemdlec :dry:
Mialam jechac jeszcze dzisiaj na czescpionki i nie pjade bo auto bedzie gotowe na wieczor dopiero , jak sie wali to wszystko po kolei :no:

Polna no moze i boje sie troszke , ale wkoncu bedzie pod opieka tatusia wiec nie jest tak zle , pozatym nie bedzie mnie az tak strasznie dlugo bo jakies 5-6 godzinek !! Mysle ze przetrwamy z niunia taka rozlake :):-)

Ilona moj R tez nie jest idealem bo robi tez rozne akcje mi:dry: , ale nigdy nie zalowal na dziecko , chyba ze naprawde kasy nie mielismy a fifi chcial jakas zabawke !! Wiec mysle ze Twoj T troszke jest niepowazny i nie wiem chyba jesce do konca ze ma syna :wściekła/y:!! Szkoda ze niektorzy faceci przypominaja sobie o tym po dluzszym czasie , tylko zeby nie bylo za pozno !! Powodzenia Kcohana ;-)

Karolina chyba ze tak :) To dobrze ze siostra Cie odrazu pokochala , bo mojemu R jak urodzil sie brat jak on mial z 9 lat to chcial Go doslownie zabic byl taki zazdorsny i tak w sumie odczuwal to od matki z ejest niepotrzebny :sorry2: a teraz zrobila sie z niej kochcna mamusia , przypomniala sobie o dziecku jak wylecila do Usa :wściekła/y:

Kasia F to super ze wszystko dobrze z Toba i z Synkiem :) To pakuj torbe i zostaje Ci cierpliwe czekanie :)

Madzik widze ze lubisz pichcic sobie , jak masz jakies fajne przepisy na szybkie obiadki lub ciasteczka to wpisuj na watek o pichceniu , podziel sie z nami :-D ja to lubie tez , ale teraz goraco i nie mam nawet sily przy garach stac :no:

Chwilka to opowiedz cos wiecej ?? Jak tam po poerocie Twojego SZ ? pewnie bylo goraco :p;-):-)

olwika to co sie z mama stalo ??:-(

Ania to Ciesz sie z idealu i mam nadzieje ze tak pozostanie :)

Mikus a ja tez dostalam cos na kolki jakies kropeli , ale nie ma jeszcze ubezpieczenia na nia i mi nie dadza , wiec musze jechac i poprosic zeby wypisali na Filka :):-) tylko tam czynne we wtorkli i czwartki ,a dzisiaj miala jechac a samochod wczoraj sie zepsul !

Asiowo to zasowaj do mamy zawsze bedzie jej razniej i w domu nie bedzie tak cicho :p:-) a co do rodzicow Twojego to ciesz sie ze ona jest dla Ciebie kochany , nie wszystko mozna miec naraz :p:-D

Ewii u mnie z moim R jest podobnie w pomaganiu , tez nie ma sily na prosby :/:no: czasami jak Go olsni to sie zapyta czy mi pomoc przy kapaniu , ale ja juz wole sama wszystko robic jak pozniej ma sluchac ze cos zle robie i wogole masakra jesnym slwoem !!

firanka ot masz dobrze bo moj R w zyciu by mnie nie puscil samej :/ , a sam to by chail wychodzic :/:-(

Ania niewyzyta wkoncu sie pokazalas :p pozdrowionka dla Hanusi , i powodzenia w podrywach robotnika :):-D

Femme najlepiej ucz od poczatku ze ma pomagac , bo jak popuscisz to potem kiszka bedzie i bedzie mial w nosie :sorry2: Nawet jezeli dasz sama arade , to i tak go gon o pomoc :D:D:-D

Polna to dobrze ze mu wzialas przy oknie heheh pooglada se chlop troszku :) a o co chodzi z ta renta socjalna >>??

Ania no to poszaleliscie na Walentynki :) i super , z ta data bo bedziesz miec dzidzie 2 tyg wczesniej :) Mniej czekania :):-D

Mika gratulacje :)

basiu jezeli pytasz o to Czy cie nie zabijemy to nie :D:-D

Madzia moze lepiej to skonsultowac niz mialoby sie cos stac :) lepiej dmuchac na zimne moim zdaniem ! takie bole to tez miala ale raz na jakis czas i tez mnie tak na pare minut zginalo wpol :/

Dziewczeta zaraz u mnie rodzice wroca z pracy i pojade do szpitala zobaczyc c sie dzieje z tym moim malenstwem bo jednak czuje ze cos nei tak :( Ale zobaczymy
odezwe sie jutro bo mam nadzieje ze tam nie zostane na noc:(
dobranoc

Ja mam 19 lat zaszłam w ciąże w lutym:*Z moim narzeczonym jestem 1,5 rocznym związku szczęśliwym:) Planowaliśmy maleństwo pół roku i się udało bałam się że nie mogę zajść w ciąże a tu niespodzianka;)Mój narzeczony ma 25 lat więc jest starszy ode mnie a mi odpowiada macierzyństwo w tym wieku;)Mam termin na 10 listopada a 15 listopada skończę 20 lat ;) Wymarzony prezent na urodziny:) W poniedziałek idę na usg bo to już 25 tydzień ciąży i muszę nagrać swoje słoneczko a wcześniej byłam 2 razy już i za każdym razem zasłaniało się nóżkami lub pupkami:)

Madzia mam nadzieje, ze jstesw domku i nic powaznego to nie oznaczalo.. czekamy na jakas Twoja wiadomosc:-)
alekssandra witaj wsrod nas:-) udzielaj sie czesto:-)

Witam ;-)

Basia co TY tak od rana buszujesz po BB ? :-) u mnie Ala jak tylko widzi ze siedze przed kompem to odrazu pakuje sie na kolana i chce tez pisac :nerd::-D

Miska ano co bede mu zalowac :-D wkoncu pierwszy raz bedzie lecial samolotem :happy2: a co do renty socjalnej to to jest taka jak zwykla renta tylko ze dostaja Je osoby po wypadkach lub chorobach - wiec mam nadzieje ze mi przyznaja bo kazdy grosz sie przyda a przy okazji nie bede juz utrzymanka P :-D Kobieta niezalezna :nerd::-):happy2:

a z samochodem to faktycznie nie ciekawie :no: moze faktycznie kupic nowy-nie znam sie !! P jak wyjezdzal do niemiec to sprzedal corse bo skoro ja nie mam prawka to nie oplaca sie by auto stalo w garazu i gnilo :-D:-)
a i tak w nastepnym roku bedzie trzeba pomyslec o kupnie bo w przeciwnym razie przepadna mu obnizki z ubezpieczenia :sorry2:

Madzia daj znac czy jest wszystko wporzadq ;-)

Aleksandra Witaj i Zapraszamy do Wleczania sie w rozmowy :tak:;-)

Aleksandra Wi8tam serdecznie:-)
JAK Wam się zaczął dzień?

MadziuMam nadzieję, że wszystko ok z dzidziusiem i z Tobą. No i ze jesteś sobie w domku.

Justynka dzisiaj razem z Tatą spała, tak się wierciła, że z łózka spadła. Na szczescie za duzo placzu to nie bylo. S tylko zdenerwowany, że wyspac się nie może chciał zwalać do drógiego pokoju.

reklama
Mikusa z tym uczeniem mężów tomoże i masz racje, ale nie wszyscy są skłonni dotakich rzeczy. Mój uważa, że jak wróci z pracy to nie ma obowiązku obcowania z dzieckiem. Jak poproszę go o wykąpanie córki to narzeka,że nigdy odpoczynku nie ma i tyle.

Do góry