reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ale mnie wzielo na wspomnienia i sobie czytam stare posty na BB. malutki sobie spi wiec mam chwile czasu. u nas pogoda w kratke,az sie na dwor nie chce wyjsc ;/

liza fajne zdjecia :)

reklama
Vegas a dziękuje, bardzo dobrze:-) rośnie jak na drożdżach... nie mogę się na niego napatrzec....i... uwierzyc, że już ponad dwa tyg minęły od porodu.Dzidzia to największe szczęście:-)

ahh taka pogoda to każdy ma lenia, ale czasami i lenistwo jest potrzebne...:-) więc nie żałuj sobie:-D

Moj wrocil z Wawki i wszystko w porzadu z watroba...uffff.....:)
Moja Niunia znowu w lozeczku zasypia tzn dopiero 2 raz ale...nie bede sie cieszyla na zas. Zaluje ze od poczatku tyg Jej nie przyzwyczajalam to by sama zasypiala bo w pon do roboty i mama znow mi Ja w wozek wsadzi ale chyba go wywale do piwnicy:tak:
liza Hania jaka opalona:-)śliczna dziewczynka a chłopaki MMMMMmmm.....:-p
lana polubiona;D moze przysla...hmmm....
Vegas czytałam Twoj post wczoraj a Amelka malo sie nie wsciekla przysunelam ja do monitora mysle co Ona chce a Ami łapała Martnkę...(czerwona sukienka):-D
Agosia zdrowka,zdrowka,zdrowka :):):) i jeszcze raz zdrowka ;-)
klaudix zagladaj czesciej:tak:

cos mnie zab boli:-(
ale dobry humor i tak mam:)

postaram sie nadrobic ale narazie napisze ze jestesmy w domu i nadal jest leczona ale juz w domu a ta choroba ma dotego ze sie odnawia ale co najgorsze podejrzewaja u niej lekka wiotkosc miesni musze isc do neurologa i okulisty

Ostatnia edycja:
gosia dobrze ze z M wsio ok :) zobaczysz ze uda ci sie przyzwyczaic Amelię do spania w lozeczku.
elwirka u to nie dobrze z mala.. wspolczuje..

ja na chwilke tylko wpadlam zobaczyc co slychac na forum i zaraz uciekam. polkocilam sie z rodzicami, bo jak zwykle sie wpieprzaja w moje zycie i mowia jacy to oni byli i o tym jak sie nie klocili.. mam ich dosyc czasami. jak mi sie uda to pozniej jeszcze wpadne,a jak nie to do jutra :*

hejka

A my pred chwila wrocilismy z rejsu statkiem nad Wisłą

gosia a M miał problemy z wątrobą???

elwirka to teraz szybko jakiś dobrych lekarzy musisz znalezc, trzymam kciuki aby wszystko było dobrze...

A ja mam dosc mojego M ostatnio, normalnie nie ten sam człowiek, az płakac chwilami mi się chce....

Zuzia dzisiaj do zdjec nie chciała pozowac , bo była zdziwiona iloscia wody:-D

Załączniki

• DSC00331.JPG
    DSC00331.JPG
    38,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC00309.jpg
    DSC00309.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Hej Wam. Moja od ok pół godzinki śpi, to chwilka neta i małż wróci z pracy. Ależ duszno!
Ogólnie to popołudnie i wieczór na ogrodzie spędzony, potem kąpiel Małej:)

Malwina Ty Chudzinko:) Super się uśmiechasz, fajne fotki:))
Gosia to dobrze, że z M lepiej. Hehe, to Ci dobre z tą moją Martynką:D a to nie sukienka tylko rampers hihi^^
Elwirka kurcze, smutne.. ale trzeba być dobrej myśli, poszukać odpowiednich lekarzy i działać. Dużo zdrówka dla Oliwki;*

reklama
Malwina Ty jesteś wysoka i chuda, uwierz, że ta fałda to pikuś przez wielkie P bo i tak jesteś chuda:) Poza tym ja bym tego fałdą nie nazwała:D
A ile Ty masz lat? Bo nie pamiętam.

Do góry