reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzien dobry pania :) przepraszam ze wczpraj nie pisalam ale nie za dobrze sie czulam wczoraj po poludniu lekarz zalozyl mi pessar polozniczy zeby wstrzymac przedwczesny porod ale zanim to mi zalozyl to dostalam jakis preparart tokolityczny no wiec jeszcze troszke polezymy ale jak bedzie ok to wyjde..
mloda slicznego masz synka jeszcze raz gratuluje:*
justys wiem i dzikeuje Wam bardzo
klaudix na razie nie bede odwiedzalaporodowki poczekam jeszcze 3 miesiace i wtedy zobacze czy jest taka ladna :-)

reklama
lekarz cos tam gadal ze chyba lepiej dla mnie i dziecka zebysmy zdecydowali sie na cc ..
ewi no wiem ze 42 lata to raczej o wiele za pozno na ciaze ale skoro dopiero teraz im sie udalo

witam :)
Byłam wczoraj na usg połówkowym, wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dzidzia trochę mniejsza niż wskazuje na to pierwsze usg, ale wszystko w normie, może być tak, że nagle wystrzeli albo ma taką urodę. Serduszko zdrowe, łożysko na swoim miejscu, a kopało jak wariat
laugh.gif
Poza tym Dzidzia skrajnie poprzecznie ułożona i płci nie widać, mogę nawet nie zobaczyć do samego porodu, ale to rzadkie, więc myślę, że na następnej wizycie potwierdzimy czy to Ola tak jak początkowo mówił gin :)
Klaudix, Młodamamusia Gratulacje ślicznych, zdrowych synków!:-)
Kasia Super, że jesteś zadowolona:tak:
Ewi Najwazniejsze, że zdiagnozowali co Ci jest i po zabiegu nareszcie pozbędziesz się tych dolegliwości.
Niunia Właśnie byłam ciekawa czy pessara Ci zakładają. Kazali Ci coś jeszcze brać dopochwowo?

Witam.
Moje łobuzy jeszcze śpią.
S mnei wczoraj uszkodzil delikatnie i dzisiaj boli mie w pachwinie. Chciał się biedak przykryć a zamiast za koldrę to zła[pał za mnie.:-D:crazy::confused2:
Elwirka mam nadizeje że małej przejdzie te cholerstwo. a ile płatne te badanie? wuidze że pewnie tylko hospitalizowane dzieci mają je nieodpłatnie.
Justyś W takie upały moje dzieci tez nie chcą jeśc za bardzo.

hej :)

kasia super ze weselicho sie udalo :)
niunia dobrze ze ci to zalożyli. miejmy nadzieje ze wytrzymasz jeszcze 3 miesiace chociaz.
agosia super ze z dzidzia wszystko dobrze
ewi niedobry ten twoj M.
elwirko wspolczuje azs ;/ paskudna choroba

ja po okropnej nocy, kacper sie co godzina budzil, jesc nie chcial przez cala noc, teraz tylko troche cyca podoil i spi, nie wiem co sie z nim dzieje, ostatnio straszny niejadek sie zrobil.. ;/

ja musiałam szybcie z kompa zejść ale już jestem.
Niunia DObrz eże zalozyli ci ten Pessar, w koncu się obudzili że coś trzeba zrobić.
Aga Maluszek jeszcze może zmienić pozycję.;-)

reklama
Do góry