reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
GOSIU chyba jeszcze za szybko żeby stwierdzi jak się czuje w tej roli. Ale w sumie to chyba zmiany nie odczyje, mieszkamy razem ponad 5lat więc to byla tylko formalnośc, ale rodzina sie śmiała na poprwainach że już żądze M :-) i masz rację, jak tak się zachowują to też jakieś warunki daj. Teraz jest bezrobocie ale w większości dlatego że ludzią sie nie chce pracowac i na kuroniówkach siedzą więc dobre zaklady pracy dbają o pracowników...

elwirka i jak to wyglada to ginie czy jest caly czas??? Bo nasza lekarka powiedziala ze Ami tez ma przepisala lek na sterydach i po 3 dniach schodzilo ale wracalo a tereaz od pewnego czssu odpukac ale nic sie nie pokazuje.
a to Oliwka tylko na buzi ma???
kasia chyba naleze do tej wiekszosci:-D
ale ja tam poszlam tylko ze wzgledu na to ze potrzeba jest kasa a miedzy czssie moge znalezc cos innego... chyba....ale tak sie garne ze porazka musze sie zmobilizowac w koncu.

gosia wiekszość to była malutka i znika i pojawia sie bo smaruje ja robiona maścią z wit ale najgorsze ma na sutku smarowałam ją maściami na sterydach poprawiło sie ale jak już przestałam znowu sie pojawia a ztego to jej ropa leci a tak ogólnie to nire jest tak najgorzej........

to moze moja Amelka nie ma AZS bo nie leciala jej ropa a miala tylko na buzi na polisiachtak blizej uszek.i jedna plamke na lydce

Gosia zdrówka dla Amelki;*
Elwirka ojej.. współczuję.. mam nadzieję, że Małej to zniknie.. szkoda takich dzieci, na pewno się męczą z tym.
Ja miałam przez zimę i wiosnę swędzące plamy czerwone na rękach i nogach i też mi dermatolog przepisała maść ze sterydami. No ale szybko mi zeszło bo już po 2 dniach i nie powróciło. Ale co się męczyłam nim do lekarza poszłam to masakra!
Kasia gratulacje:-)

czas iść spać bo pewnie Malutka znowu zapoda wczesną pobudką.. dobranoc:)

Witam

klaudix gratuluję synek śliczniusi!
młoda Rafałek przesliczny i w koncu jest z nami
fikusek,Vegas fajnie że znowu z nami skrobiecie brakowało Was laseczki
Kasia super że weselicho sie udało
Liza spóźnione ale szczere STO lat dla Mikusia
niunia trzymaj sie kochana mu tu wszystkie zacisnięte kciuki za Was trzymamy będzię dobrze

Antoś marudny się strasznie zrobił i prawie nic nie je,strasznie sie martwie nie wiem czy to przez te upały ale chyba zęby mu tez bardzo dokuczają

reklama
Do góry