reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

łłłooo nadrobilam.. :p naskrobalyscie :)

śliczne zdjęcia wstawiałyście z bombelkami.. ja niestety nie mam swoich i kacpra od razu po porodzie bo S. zapomnial aparatu.

fikusek, violett fajnie ze sie odezwalyscie.. :)

a co do spacerowki to bym chciala na pompowanych kółkach bo sa lepsze niz te piankowe. no i chyba do dzwigania na 4 pietro lepsze se te parasolki, bo kacpra w jedna reke a wozek w druga i jakos dam rade..

reklama
zgadzam się że przestępstwo dla tego rozważam zgłoszenie tego ...tak czy owak do sąd składam sprawę o bycie rodziną zastępczą dla siostry i to będzie największy argument więc sąd pewnie w to wejdzie dalej ...A i przepraszam za tytuł ale nie wiedziałam zupełnie jak "to" zatytułować

violett sliczna masz coreczke
kamaa super zdjecie.
klaudix cudowny Filipek. dobrze ze w miare grzeczny i jakos sobie radzisz.
Malwina wspolczuje ze tak potraktowali Twojego meza. niezle bym sie wkurzyla...
Agusia powodzenia na polowkowym. oby Ola zostala Ola :-D

zazdroszcze pogody. tu dalej zimno i wietrzno. i ja nadal chora :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moj M był na porodówce ale nie do końca jak już byłam na koncowym etapie rodzenia kazali mu wyjsć gdyż porodówka była w przebudowie i niebyło warunków jak stwierdzili, szkoda że nie mam zdjęc fajna pamiatka

P091010_10.23.jpg to moja Oliwka po urodzeniu wcześniaczek mój malutki

lana niekoniecznie musi miec pasek na ramie. mozna tez zlapac w pol i da rade przeniesc.

elwirka jaka drobniuska.. ojej..

u mnie zaczyna padac;/ masakra.. zapomnialam wam powiedziec, odebralam wynik posiewu moczu. znowu ma bakterie. musze isc do swojego rodzinnego jesli bedzie przyjmowac o 16 to dzis a jak nie to jutro rano i ciekawe czy do szpitala nie pojdziemy ;/

reklama
Do góry