reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

łłłooo nadrobilam.. :p naskrobalyscie :)

śliczne zdjęcia wstawiałyście z bombelkami.. ja niestety nie mam swoich i kacpra od razu po porodzie bo S. zapomnial aparatu.

fikusek, violett fajnie ze sie odezwalyscie.. :)

a co do spacerowki to bym chciala na pompowanych kółkach bo sa lepsze niz te piankowe. no i chyba do dzwigania na 4 pietro lepsze se te parasolki, bo kacpra w jedna reke a wozek w druga i jakos dam rade..

reklama
zgadzam się że przestępstwo dla tego rozważam zgłoszenie tego ...tak czy owak do sąd składam sprawę o bycie rodziną zastępczą dla siostry i to będzie największy argument więc sąd pewnie w to wejdzie dalej ...A i przepraszam za tytuł ale nie wiedziałam zupełnie jak "to" zatytułować

violett sliczna masz coreczke
kamaa super zdjecie.
klaudix cudowny Filipek. dobrze ze w miare grzeczny i jakos sobie radzisz.
Malwina wspolczuje ze tak potraktowali Twojego meza. niezle bym sie wkurzyla...
Agusia powodzenia na polowkowym. oby Ola zostala Ola :-D

zazdroszcze pogody. tu dalej zimno i wietrzno. i ja nadal chora :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moj M był na porodówce ale nie do końca jak już byłam na koncowym etapie rodzenia kazali mu wyjsć gdyż porodówka była w przebudowie i niebyło warunków jak stwierdzili, szkoda że nie mam zdjęc fajna pamiatka

P091010_10.23.jpg to moja Oliwka po urodzeniu wcześniaczek mój malutki

lana niekoniecznie musi miec pasek na ramie. mozna tez zlapac w pol i da rade przeniesc.

elwirka jaka drobniuska.. ojej..

u mnie zaczyna padac;/ masakra.. zapomnialam wam powiedziec, odebralam wynik posiewu moczu. znowu ma bakterie. musze isc do swojego rodzinnego jesli bedzie przyjmowac o 16 to dzis a jak nie to jutro rano i ciekawe czy do szpitala nie pojdziemy ;/

reklama
Do góry