reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej:)
u nas noc w pelni przespana. Nawet moge powiedziec ze jestem wyspana.;)

Amelcia dogorywa i spi juz ponad godzinke. Moje dziecko zaczelo gadac:-Dababaa a bubu i aguaaa cos tam ale na czterech chodzic nie chce :-(

mlodamamusia pamietam te czasy :) z jednej strony brzuch miekki a z drugiej twardy i sterczacy:tak:echhh....fajnie tak powspominac:)
ja tez farbowalam wlosy w ciazy i nie urodzila sie Amelka ani ruda ani lysa:-D wrecz odwrotnie czarna kudlata:) nie no przesadzilam;)
lolkak jak w pracy? Jak Maja sie sprawuje;)
lana fajny avatarek...
a gdzie sie umi podziewa?fiskusek?
dziewczyny o jakiim 27 letnim chlopaku pisalyscie? chyba niedoczytalam:sorry:
mloda wydaje mi sie ze fajnie Ci w tym blondzie bylo co na suwaczku masz
niunia na kiedy masz termin?(dokladny);p

Ostatnia edycja:
mloda mi po porodzie dopiero dochodza do siebie:) tzn juz nie wypadaja garsciami a jak poszlam do fryzjera t lewy i prawy bok glowy mialam tak przezedzone ze widzialam skore glowy :szok:ale juz jest lepiej
lana to u Ciebie az tak zle?Ja Tobie bede zazdroscila i dzis i jutro i w niedziele bo mam nocki.....:(

P251010_14.53.jpg20110415172.jpgP090511_08.58.jpg

reklama
cześć dziewczyny ja już po wizycie tak zajrzałam na chwilkę do was i zaraz biegne do apteki.
Lana ja liczyłam po cichu na dziewczynkę, wszyscy mówili ze bedzie chlopak no i sie potwierdziło będzie synek:-D
Młodamamausia co ty tu jeszcze robisz kobieto,ale ten Twój Rafałek uparty:-)
Beacia cześć my sie jeszcze nie znamy. Anka jestem:-)
Niunia pasuje ci ten czarny kolorek ja też kiedyś miałam:)

Do góry