reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mloda tak jak dziewczyny blod zaje***cie;p
beacia znam ten bol.
mi tez mowila babcia mojego meza ze buraki i robila mi soczki co nie wymyslala az kiedys lecialo w tv ze starsi ludzie uwazaja ze jak burak jest czerwony to ze dostarcza organozmowi czerwone krwinki i mowili ze to nie prawda
mi kazala moja gin jesc rodzynki chyba szczypior salate i do tego dostalam proszki

a co do niuni to b w blondzie Ci ladnie i w czrnym tez ;p

Ostatnia edycja:
reklama
niunia teraz tak, w klasie maturalnej zrobiłam błąd i machnełam włoski czarną farbą... ale moim naturalnym kolorem jest blond... i wiecznie miałam jasne odrosty... co wyglądało okropnie. w styczniu dopiero zeszłam z czarnego na prawie rudy i rudego dopiero na jasny :)

niunia zgadzam sie z lana w obu wygladasz ladnie .
zupka bralam ale to nic nie pomaga. lekarz powiedzial ze jak przestane karmic piersia to przejdzie to.

mojemu Kacprowi wyszla lekka anemia, musze mu podawac zelazo. no i wczoraj mielismy robione badanie UCM to wyszlo mu ze mocz mu sie cofa do nerek :/

Kochane uciekam na mcdonaldu
laugh.gif
z tata i siostrą
wink2.gif

mi na to dali dla niego furagin i posiew moczu mam mu robic co miesiac i za rok kontrolne badanie

edit.
mloda to do pozniej :)

reklama
Do góry