reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyy
Jakie pustki :szok: to ja ide spać.... chyba :-p
A gdzie nasza Angel? czyżby to już? albo sie obija z mężem... ale może sie zaczęło... oby...:cool2:
Tak wogóle to ostatnimi czasy to 4 czy 5 dziewczyn sie udzila... A GDZIE RESZTA? Netgirl! Snoopy! Żywa! Famme! Ania! Oleńka! Mika! Magdy!
Galareci, Koszmarkowi, Asi wybaczam no bo mają maluszki przy sobie i muszą sie zaaklimatyzować... A Asiowo to mimo to sie pokazuje... Snoopy też ma małą w domku ale ona to ciągle na NK jaes i sie do nas nie odezwie :-( Ale reszta? chociażbyście napisały co u was sie dzieje... Dalej dalej...!!!

Ostatnia edycja:
reklama
kasiu jestem, jestem...wlaśnie wrócilam do domu, ale jestem z moim S wiec zajrze dopiero w poniedzialek i wszystko nadrobie:) wy tu widze sie nudzicie...ale to sie jaos da:) miłej nocki życze!

Ja tez jestem, zagladam co jakis czasu czy cos sie tutaj dzieje. Mi sie nie chce pisac, bo chyba mnie jakies zalamanie wzielo...:/ Fuck:/
dobranoc! slodkich

Ojej... A ja już miałam nadzieje... A ty masz spisany numer do którejś z nas? ja wiem że my mamy twój ale ty sobie jakiś też spisz...

No i gdzie nasza Mika? czyżby u niej sie zaczęło?

Miłej nocki... ide spać bo dzisiaj M. ma wolną nocke to możemy pobrykać tak ostrożnie :-p

Kasiu ja też jestem i też czasem zaglądam choć rzadko...Smutno mi bez mojego Mariuszka i nic mi się nie chce...Nie mam weny...A Ty nie kłam nas,ze idziesz spać:-p Lepiej sobie pobrykaj;-)

Galareciu moje gratulacje!!!bardzo sie cieszę,że masz to już za sobą i możesz tulić swoją Kruszynkę:tak: Życzę wszystkiego dobrego:tak:

Angel biedactwo Ty już zacznij rodzić....

Hej mamuski:-)
Kurcze Angel ja tak sie przejmuje tym, ze nie urodzilas, ze snilo mi sie dzis, ze wchodze na BB a tu widomosc, ze w nocy urodzilas chlopczyka.. wazyl chyba z 3790:-) i mila 57 cm:tak: kurcze jakie sny ja mam:-D

EDIT: Koszmarek mi wlasnie pisala, ze w tym tyg powinna juz byc z nami, bo kom powinien juz przysc:) JUpi.. a do tego pisala, ze malutka narazie grzeczniutka jest.. no i ze teskni za nami:-)

Ostatnia edycja:
hej hej:-)
Ja sie udzielam jak tylko mogę:-) wykorzystuje zazwyczaj czas kiedy karmie małą... bo co wtedy robic:-p
Paulinka sie poprawia i spi w swoim łóżeczku:-) w nocy srednio 2 pobudki na karmienie po pół godziny i dalej spi:tak: ja dopiero z łóżka wstałam, bo mała se gadała do siebie w łóżeczku i o dziwo nie płakała:tak: super! oki... mykam na sniadanko:-) Dzis cudowna pogoda wiec pewnie cały dzien spedzimy poza domem:tak:
buziaki

Hejo:)

a ja dalej sie trzymie chyba nic z tego zebym urodziła do jutro, chociac jeszcze jest nocka i caly dzisiejszy dzien:)
A ja wlansie namawiam K zebyscie na sklepy pojechali tak mnie wzielo ze szok:):) W koncu ostatnie zakupy bo pozniej nie wiadomo ile bede lezała w trym całym szpitalu...

Karolina ja tez nie moge w to uwiezyc a jednak, trochew inaczej sobie to wyobrazałam, nio alke trudno trzeba jakos wytrwac:)

Kasia ja mam Twoj nr:) Kiedys sie wymieniałysmy:):)

Asiowo trzeba przyznac pogoda piekna nie ma co siedziec w domu trzeba gdzies wyjsc:)

Pewnie sie pojawie wieczorkiem, bo caly dzien z K mamy zapolanowany, w koncu ostatni dzien wolnosci...:) Musze sie odstresowac przed jutrem:/:szok::baffled:

Aha, a gdzie Mika?? podejrzane.....
Koszmarku my tez za Toba tesknimy:):) i czekamy z niecierpliwoscia:)

buska kobietki, milego dnia:*:*

reklama
Wieje PUSTKA jak NIC :sorry2::-D

Miska jej mamy nie bylo bo przyjechala z moja ciotka i wujkiem czyli Jej dziadkami !!

Angel oj ja tez musze sie wybrac na zakupy kupic jakas kiecke na wesele i buty ,Ali tez pasuje kupic cos by wygladala przyzwoicie :-) ale pewnie poczekam do powrotu P :sorry2:
Mysl pozytywnie ze jutro bedziesz miala juz Synka przy Sobie :happy2:;-)

Koszmarku a ja tam za Toba nie tesknie :-p:-):-D

Kasia oj tak to juz jest z tym pisaniem na forum ,ale co sie dziwic kazdy ma swoje zycie :sorry2: pewnie w czasie zimy bedzie wiekszy ruch bo ilez mozna na polu siedziec :-D i ja uwazam ze za jakies pol roku osoby ktore teraz sie udzielaja przestana sie wogole odzywac na dobre -ktos przychodzi na jakis czas albo zostaje na stale !! o sobie nie pisze bo moze tez przestane sie udzielac :cool2::-D

Do góry