reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie Kobitki! Widzę, że wakacje robią swoje i dzidzie też :p
Straszna duchota dzisiaj... idę robić sernik, która ma ochotę?? :))

reklama
Heja banana wszystkim :-p
Poczekajcie tylko aż Kuba do pracy pójdzie :-p to będę się całymi dniami nudziła pewnie i nadrabiała tu za wszystkie :-p póki co to mi stęka jak wchodzę na forum zazdrosny chyba :-p

No dziewczyny do rozpakowania rozpakowywać się chop hyc :-p MIKI nie ma to może coś się święci :-) ... tak na wszelki 3mam kciuk ! :-)

A co z GALARETKA ? :-p halo halo jesteś tam gdzieś co u Ciebie jak maleństwo ? :-)

U nas ukrop :| masakra jakaś nie da się wytrzymać więc siedzimy i leniu****emy w domQ :-)

Hej dziewczynki:-):-)
Ja wrocilam od tesiowej:-pjestem padnieta..
Mam dla Was fotki :-) coreczki Koszmarka:tak:
jest sliczniusia:-):-)

Załączniki

• media1.jpg
    media1.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 33
  • media1A.jpg
    media1A.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 33
A ja tez leniu****e :-) strasznie mnie bola plecy ale poki Ala bryka po polu musze jakos wytrzymac:dry:

Basia masz racje .... sliczniutka jest Ines :tak: ( bo chyba tak ma na imie coreczka Koszmarka :happy2: )
A co u tesciow robilas ?

Do tesciow jezdze co weekend zeby mogli sie z Lena zoabczyc.. zreszta bylo tak jak byl Adam wiec.. a przynajmniej ja troszke odpoczne, bo Lena jest straszna za tesciowa - mogloby nikogo nie byc jest babcia i to sie liczy:tak: bo babcia siedzi z nia i sie bawi..
A dzis byla taka syt tak mi sie smiac chcialo.. moja tesiowa ma jeszcze jednego wnuka Kacpra(jest o 1,5 m-ca mlodszy od leny_) strasznu lobuz z niego.. zawsze Lence zabiera zabawki, bije ja popycha.. a dzis Lena sie postawila i Kacperek sie zdziwil.. zawsze zabieral jej wozek to ta stala jak słup..a dzis za nim wyrwala i zaczela jeczec, krzyczec to jej oddal.. potem pilke chcial jej zabrac to zaczela uciekac:-D:-D:-D nareszcie moja cora dorosla.. tak to by jej wszycy zabawki zabierali.. ale jak powie sie jej daj kacperkowi to dizie i daje sama:-D:tak:( taka jestem dumna z mojej cory:-))
a co tam u Ciebie??

Siemanko mamuśki. Mam trochę czasu, bo mały właśnie usnął no i przy okazji T też więc mi nie zagląda przez ramię:tak:
Ostatni tydzień miałam dosyć zajęty, bo w zeszłą sobotę(19) pojechaliśmy do moich dziadków i tam was podczytywałam tylko trochę przez tel. We wtorek na wieczór jakieś paskudztwo się do mnie przypałętało no i miałam ponad 39 st gorączki i tak mnie gardło bolało, że ledwo co mówiłam. Do domu wróciłam w środę, ale jeszcze ledwo żywa. W środę przyjechał też brat mojej mamy więc komp non stop zajęty. W czwartek mi jeszcze nie przechodziło, a gardło miałam krwistoczerwone:szok: więc sobie wzięłam antybiotyk, który ostatnio dostałam na zapalenie gardła. No i teraz jestem jak nowo narodzona:-) Wczoraj mieliśmy małą imprezkę, bo taty(Krzysztofa) i mamy(Anny) imieniny świętowaliśmy, więc też za bardzo czasu nie było. Czuję się całkowicie usprawiedliwiona:-D:-D:-D że mnie tyle czasu nie było na BB:-D

Ciekawe co tam u Miki i Galareci słychać. Może Ona_mika pojechała rodzić?? Ma któraś jakieś namiary na nią?? A Galarecia to już chyba powinna być w domu:confused:
Ze Snoopy pisałam przez nk i mi pisała, że jej laptop siada i nie czyta niektórych stron. Mała płacze częto, ma kolki.
Angel jesteś jeszcze z nami??? Odezwij się, bo my tu tylko czekamy kiedy pojedziesz rodzić:tak::tak::tak:

Ale pustki...Jest tu ktoś???

Ostatnia edycja:
No co jest laski?? Nadal nic się nie dzieje??
Jeeeju... tak jest duszno, że masakra...
Byłam u ciotki dzisiaj, dała nam swojego ciasta (jak zwykle :tak:), parę sloików z jagodami i swój słynny przecier pomidorowy a la Honorata :-D. Także jutro na obiad zupka pomidorowa.

KOSZMARQ - słodziuchna mała :-) a 1 fota cudna :-)

BASKA - no no Lenka mądra dziewczynka dobrze że nie da sobie w kasze dmuchać :-)

ILONA - to dobrze że już wyzdrowiałaś :-) ...imprezka hymmm też bym sobie na jakąś poszła :-p nawet taką z 1 piwkiem :-p

KAROLINA - o boże ale bym sobie ciasto zjadła ... :-( :-p

A Kuba poszedł pograć w piłkę i mam czas dla siebie :-)

reklama
Czesc Wam dziewczynki :) co tam u Was ?? Jak moja dzionek ??
U mnie troszku lipnie Fifi chyba bedzie chory w nocy goraczkowal i katar ma straszny :wściekła/y: az mnie szlag trafia , zeby tylko malutka sie nie zarazila !! Nocka ogolnie nie przespana jednym slowem , jedsce moj R pojechal dzisiaj do pracy , bo dorabia bo lipa z kasa i nie mam nawet jak sie polozyc !! :szok: Dzionek spedzimy pewnie w domku na spokonie !

Angel a Ty jeszcze w dwupaku biedna Ty Nasza !!:-( ale juz jutro napefno bedzie po wszyztkim:):-D

Asiowo Paulinka co raz starsza wiec bedzie co ra to lepiej :p :tak:

Polna i co nie zwrocili jej uwagi ??? Moim zdaniem powinni !! a ztym udzielaniem sie to masz racje w zimie bedzie wiekszy ruch , a osoby udzielajace ciagle sie zmieniaja ::p Wiec niewiadomo co bedzie z nami ::D:blink:

Koszmarek slicznusia ta Twoja correczka :):cool2:

Basia no to trzeba podtrzymywac rytual zeby sie nie onbrazili hehe :-) No Lenka zaczyna pokazywac zebrala sily i sie skoncu postawila :D:D gartki dla Lenki :DD: Dzilna Dziopka :):-)

Ilona no to wybaczamy :) Masz tyle argumentow ze lawa przysieglych orzeka ze ejstes niewinna :D:D :-D

Do góry