reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej dziewczyny ja dopiero teraz bo jakoś tak nie miałam weny

Koniczynka będzie się starał przysposobić małego teraz czekamy do dni po bożym ciele żeby zmienić nazwisko małemu.

młoda współczuję ci troszeczke tyle czasu w dwupaku

no dziś u mnie też się ciepło zrobiło aż nie da się siedzieć no i ja mam jeszcze małą marude w domu która by tylko na dworze siedziała a mama co najlepiej żeby też tam była

Mąż mi dziś obiecał że mi kupi wózek który bedzie dla małego naszego ale z myślą o tym żeby był w razie w dla 2 malucha ale podoba mi sie. co myślicie o nim ?? http://www.we-dwoje.pl/sprzedam;woz...owka;;gratisy,ogloszenie,57110.html?foto_id=3

Ostatnia edycja:
młoda dasz rade;-) odpoczywaj nie mysl o porodzie,szybko zleci, wiem sama bylam dwa razy przeterminowana i rak temu wlasnie tez bylo tak goraco i wogole...:-p Potem jak urodzilam i bylismy w szpitalu obowiazkowo bylo 2 razy branie prysznica dla mnie, bo byla tragedia... woda schodzila, czlowiek sie pocil... dobrze ze to juz za mna.... :p

Dziewczyny znacie przypadki takie ze dziewczyna nie widziala,nie czula odejscia czopu? czy tylko ja jestem takim ewenementem :dry:

Ale goraco................. :no:

Liza nie tylko ty chodz mój mały był wcześniakiem i mi odszedł to nawet nie wiem kiedy wiedziałam dopiero jak zaczęły mi wody odchodzić ;-)

reklama
Liza odpoczywam :-D :-) WIEM kupie se mały basenik i postawie na środku pokoju i bede się relaksować :-D :-D ;-)

Kornelinka ładny ładny wózeczek :-)

Do góry