reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

bry
agosia zdrówka!!!! Co prawda slyszalam ze takie akcje sie zdarzaja w ciazy, ale trzeba to sprawdzic:tak:

Co do dzieciaczkow, to bez zmian. Miki mial w nocy znow goraczke, teraz znow wmuszalam mu te leki, czuje sie jak wyrodna matka:no:
No i mamy juz siódmego ząbka;] jak grzyby po deszczu wychodza w tym miesiacu, w maju nam az 5 zebów wyszlo :dry:

reklama
Hej.
Nie byłam wczorj u lekarza. nie miałam z kim Justynki zostawić. ale dzisiaj pojadę już napewno. Było dobrze wczoraj w ciągu dnia ale na wieczór wróciło, no i dzisiaj rano przed jedzeniem było dobrze. trzeba jednak pojechać.
kozystając z okazji braku bólu poćwiczyłam trochę żeby rozciągnąć ciałko.
teraz mogę nadrobić więcej.
Lana DObrze że sprawa z policjantami już wyjaśniona. i jak mily sen znów był?
Malwina To Wasz samochod?
Justyś Pewnie to od ćwiczeń. Masz juz jakieś rezultaty?
Gosia Wsółczuję nocki. Dobże ż eKacperkowi przeszlo.

Lana
Współczuje rowmontów w sąsiedzctwie. Jakie ja mam pod tym względem szczescie że nie mam sąsiadów.:-D

Ostatnia edycja:
A ja mam chyba zapalenie pęcherza
confused.gif
. Wczoraj po pracy mnie tak rozbolał, a do tego przy sikaniu tak mi łzy leciały ze masakra. Noc miała na szczęście spokojną. I mały sie nawet tylko raz obudził i to dla tego ze mu piscia w łózeczku nie zostawiła podałam napił sie trochę i zasnął. A dzis rano obudził mnie ból nerki
dry.gif
.

A ja dziś zaniosłam mocz małego, bo jutro kontrole mamy. Tak mi sie chce jechać ze masakra
dry.gif
. W ogole maly mi sie pyskaty zrobił, kłóci sie ze mną jak nie wiem:/ a dziś stwierdził, że skoro nie moze jechać " siordem" to on jedzie "abubusiem"( autobusem)

niunia
a ty nie powinnas z tym krwawieniem zgłosic sie na IP lub chociaz zadzwonic do swojego gina?
Lana a skąd ty masz takie fajne majty w swojej kolekcji?:-p czy to tylko dla dobra snu wygenerowałas je w wyobraźni?:-p I jak z tym gościem? Jak cos to daj wczesniej znac daleko na ta ulice nie mam wiec mi to rybka czy sie przejdę czy tez nie.
Agoosia Skonsultuj to z lekarzem bo takie skoki ciśnienia są niezbyt dobre, ja iałam cos takiego w ciazy w II trymestrze gdy dłuzej postałam, do tego dochodziło świszczenie w uszach zawroty głowy i na koniec zatykanie uszu. A pomogły mi witainki magnez i jeszcze cos nie pamietam co.
malwina super fotka
yes2.gif
bardzo mi sie podoba:-) Mój T. tez uwielbia fotografować
justys a oze po badaniu? nie raz tak gin przebadał jak wciazy byłam ze jak wyszłam to z bólu ryczałam:/

Witam

U nas juz gorąco!!!

Nocka super , wstała tylko raz na picie a zaraz zmykamy na dwor puki jeszcze mozna

Ewi tak nasz samochód do rajdów. A co???

Liza
krwawienie jest nie wielkie dzwonilam do gina i mowil zebys sienie denerwowala bo po paru nastu dniach jescze bede krwawila i ze jutro mam przyjsc na wizyte o 17.15
umi2
dzwonilam

Helloł

Umi mi pomógł urinal, jak bolało mnie przy sikaniu, no i standardowo żurawina.

Aga może przejdź się do lekarza, przyśpieszona akcja serca to nic dobrego a szczególnie przy takich upałach, trzymaj się kochana :*

Malwina super zdjęcie, fajnie to wygląda.

U mnie też gorąco stasznie, jak wstałam o 6 na siku to było 20 st :szok:

kurna, jakiegoś nerwa mam :dry:

reklama
Lana Mój T wpadł na genialny pomysł wywietrzenia w nocy mieszkania przedwczoraj. No, ale mu sie przysnęło i nie zamknął tego okna, a pech chciał, ze zrobił delikatny przeciąg i za przeproszeniem mi tyłek owiało:/ miałam akurat piżamę z krótkimi spodenkami i taką przewiewną a ze nie byłam przykryta, bo ja jak małe dziecko sie rozkopuje to i pewnie wtedy mnie chwyciło:/

kaamaa
ja podbieram małemu furagin i niby trochę ulgi daje no ale cos mi sie wydaje ze i cardure małemu podbiore na nerke:/. Mówisz ze Urinal dobry? moze sobie zafunduje

Do góry