reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi jak miałam zapalenie dróg moczowych to właśnie urinal brałam, od czasu do czasu miewam bóle to 2-3 tabletki i po sprawie.

Ładnie Cię T załatwił.....

reklama
kaamaa no wiem nawrzeszczałam wczoraj na niego ze zmarzłam ale wtedy jeszcze mnie nic nie bolalo:-p bo koło 3 w nocy obudziłam sie dygocząc prawie:/. To kupie sobie, niby furagin mi pomaga ale zeby przestała bolec ta nerka z tyłu to musiałam ibuprom wziac. Mam niby pełno tabletek małego na drogi moczowe i na nerki ale ciort wie czy to by i pomogło. A jak sie bedzie nasilac to jutro mam z małym wizyte to sie zapytam lekarki

Czesc Kochane:-*
Jestem, jestem, przepraszam, że się nie odezwałam wczoraj... Pogoda zrobiła swoje byłam wykończona...

Liza Życzę w takim razie powrotu do zdrowia dla Wszystkich:-)

Kama
Najgorzej się zebrac na to prawko, ale trzymam kciuki... Ja na szczęście zrobiłam o w liceum i mam już za sobą... Powodzenia:-)

Młoda widzę, że u Ciebie to samo co u mnie. Filipek leży nisko, ale zero rozwarcia, waga 3300g, nie śpieszy się na świat... Lekarz zalecił chodzenie po schodach i masowanie brodawek... Jak nie urodzę do 7.06 to mam skierowanie do szpitala na patologię...

Aaaaa... dziewczyny dzisiaj pojawiła się z rana brunatna wydzielina... Myślicie, że to może coś dorego dla mnie zwiastowac??? Dodam, że czop mi odszedł... mogą to byc jakieś pierwsze objawy czy coś??:-D (masowałam te brodawki wczoraj, może coś dało):-D

No wtedy nawet konsultowałam to z ginem i powiedział, że to jest czop... Pomimo właśnie braku rozwarcia, może puścic... Ah już nie wiem... Będę czekac:-D iii chyba zaraz się troszkę pomasuję, hihihi :-D

Ps. Mój suwaczek przestał już liczyc nawet dni:-D:-D

Ostatnia edycja:
Z tym durnym czopem to nigdy nic nie wiadomo :dry:

A może rozwarcie się jej robi? tylko po prostu nie czuje? jak szyjka się rozwiera to właśnie taka brunatna wydzielina "wychodzi"

Dobra spadam jeszcze dziś muszę szwagierki córkę i jej koleżankę uczesać na bal 6 klas a jeszcze nic w domu nie zrobiłam :dry:

umi wspolczuje zapalenia pecherza oby szybko przeszlo.

Lana ale masz przesrane z tym remontem. jak mnie cos budzi rano to wychodze z siebie :wściekła/y::wściekła/y:

Klaudix oby szybko poszlo. masuj, masuj. tez slyszalam ze to pomaga.

Agusia ja niestesty rowniez mam napady goraca i spie przy otwartym oknie od marca :dry: kolatanie mialam pare razy, ale wiem ze to przez ciaze, wiec nawet nie mowilam lekarzowi. teraz jakos tak lepiej mi sie spi, ale dalej mam problem z zasnieciem. ciagle jest mi duszno

reklama
Lana to serdecznie wspolczuje. oby szybko skonczyli!

Mloda widze ze Rafalek nie zamierza wychodzic :-)

Do góry