reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda w porządku właśnie kima sobie;-)

Zupka ja słoneczka mogę oddać trochę, ale wiatru i deszczu nie biorę :-p

A ja nie rozumiem po cholerę komu 2 prysznice i 2 wanny w domu :confused: i tak pewnie wszystkich nie używają.

reklama
szukam jakiś fajnych sandałków dla chłopca ale jakoś nic mi się nie podoba

Używają bo mają 5 dzieci i jest jeszcze dwoje rodziców więc 7 osób w domu ;-)

U nas duchota niemiłosierna... Nam kobitkom w dwupaku daje się we znaki:/

Zapomniałam powiedziec, wczoraj i gin byłam 4 osobą która jest przeterminowana... Lekarz sie śmiał już jak wchodziłam... Powiedział, że jak ostatnio były burze to cały oddział był zajęty a teraz jak słońce pustki... W poczekalni rozmawiałam również z przeterminowaną dziewczyną i ona mi właśnie powiedziała że deszcze i burze sprzyjają porodom...

Także Młoda czekamy z utęsknieniem na zmianę pogody... u nas podobno jutro ma padać a pojutrze burze więc kto wie:-D

reklama
niunia ja musiałam leżeć 4 dni i myślałam że rozwale wszystko w koło ale koleżanka miała sory za słowo przesrane od pierwszego dnia jak się dowiedziała o ciązy bo leżała do 8 msc po czym pozwolili jej wstać a 2 tyg później urodziła

Do góry