reklama
umi2
Fanka BB :)
Ewi no troche grzebania jest ale wole to niz wydawać 3 tysiace na zrobienie całej podłogi w unie, wymiane tłumika i Bóg a wie co jeszcze bo hamulce tez ne za ok były rok temu a nic z nimi nie robilismy, drzwi gniły tak wiec te wydatki są przewidziane i puki co kasa idzie z kredytu na auto
Kamiśka :)
Dzisiaj miałam jakąś wenę na sprzątanie, wszystko wyszorowałam nawet zdechły bez z wazonu w końcu wywaliłam
Oj samochód jak ja bym chciała go mieć, najgorsze jest to że nie chodzi tu o kasę, tylko o to że J wybiera się na kurs i dotrzeć nie może poczekam jeszcze trochę a jak sam się nie zapisze, to ja pójdę robić a co! ;-)
Kamcia ja też nie
Niunia sory że takie prywatne pytanie.... z czego Ty się teraz utrzymujesz? Twój eks daje Ci jakieś pieniądze?
Oj samochód jak ja bym chciała go mieć, najgorsze jest to że nie chodzi tu o kasę, tylko o to że J wybiera się na kurs i dotrzeć nie może poczekam jeszcze trochę a jak sam się nie zapisze, to ja pójdę robić a co! ;-)
Kamcia ja też nie
Niunia sory że takie prywatne pytanie.... z czego Ty się teraz utrzymujesz? Twój eks daje Ci jakieś pieniądze?
niuniaaa19
NIUNIA 80%? a dlaczego? coś się zmieniło? jak ja z Kacprem byłam to 100% dostawałam...
EWI ty na Dukanie jesteś? jak tak to się nie dziwię że cię brzuch boli. Ja jak byłam na niej to jak mnie ból brzucha chwycił to ani usiąś ani się podnieś. Następnego dnia lekarz i ZAKAZ na dukana. Nerki mi zaczęły siada i promieniowało na cały brzuch, kręgosłup...
MŁODA uciekaj już uciekaj. Spróbuj ten olejek... kilku dziewczyną pomogło
KAMA ja też nie ;-)
Jeśli chodzi o auta... My mamy samochód z 89 albo 90roku jakoś. Kupiony za 1tyś zł. I na szczęśie (tfutfutfu) niewiele w niego włożyliśmy. Fakt już mu coś tam stuka, linka do pomiaru prędkości poszła, ale po weselu planujemy wymieni na większe bo to mazda 323f pod sportową jeszcze podchodzi, niziutka, z tyłu ciasna, bagażnik mały i jeszcze butla pół zajmuje.
Byłam dzisiaj zrobi sobie brwi, u mojej kosmetyczki a jej nie było poczłam do 2 też nie ma. Zadzwoniłam po M bo miałam wroci pociągiem a on właśnie z pracy jechał, podjechaliśmy do jakiejś przypadkowej i tam akurat kumpela M swój salonik ma :-) i zrobiła super, jeszcze M do niej na strzyżenie musi jecha i Kacper też.
Dobra, biore się za robotę bo duuuużo tego
EWI ty na Dukanie jesteś? jak tak to się nie dziwię że cię brzuch boli. Ja jak byłam na niej to jak mnie ból brzucha chwycił to ani usiąś ani się podnieś. Następnego dnia lekarz i ZAKAZ na dukana. Nerki mi zaczęły siada i promieniowało na cały brzuch, kręgosłup...
MŁODA uciekaj już uciekaj. Spróbuj ten olejek... kilku dziewczyną pomogło
KAMA ja też nie ;-)
Jeśli chodzi o auta... My mamy samochód z 89 albo 90roku jakoś. Kupiony za 1tyś zł. I na szczęśie (tfutfutfu) niewiele w niego włożyliśmy. Fakt już mu coś tam stuka, linka do pomiaru prędkości poszła, ale po weselu planujemy wymieni na większe bo to mazda 323f pod sportową jeszcze podchodzi, niziutka, z tyłu ciasna, bagażnik mały i jeszcze butla pół zajmuje.
Byłam dzisiaj zrobi sobie brwi, u mojej kosmetyczki a jej nie było poczłam do 2 też nie ma. Zadzwoniłam po M bo miałam wroci pociągiem a on właśnie z pracy jechał, podjechaliśmy do jakiejś przypadkowej i tam akurat kumpela M swój salonik ma :-) i zrobiła super, jeszcze M do niej na strzyżenie musi jecha i Kacper też.
Dobra, biore się za robotę bo duuuużo tego
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Jestem...
Rafik waży 3590 . Brak rozwarcia i skracającej się szyjki :--(
Mam zdrobić sobie test. Polegający na tym ze mam sobie ustalić godzine i od tej godziny liczyć ruchy małego. Jeżeli na dobe bedzie tych ruchów mniej niz 10 mam zaraz isć do gina.
Kolejna wizyta jezeli nie urodze 8.06 .
Eh :-(
Niunia ja tez dostaje 100%
Rafik waży 3590 . Brak rozwarcia i skracającej się szyjki :--(
Mam zdrobić sobie test. Polegający na tym ze mam sobie ustalić godzine i od tej godziny liczyć ruchy małego. Jeżeli na dobe bedzie tych ruchów mniej niz 10 mam zaraz isć do gina.
Kolejna wizyta jezeli nie urodze 8.06 .
Eh :-(
Niunia ja tez dostaje 100%
Ostatnia edycja:
niuniaaa19
KasiaF87
nie wiem czemu 80 procent moze i cos sie zmienilo nie wiem
młodamamusia18
to duzy nie martw sie bedzie dobrze a nie nasciemialas mu nic ??
nie wiem czemu 80 procent moze i cos sie zmienilo nie wiem
młodamamusia18
to duzy nie martw sie bedzie dobrze a nie nasciemialas mu nic ??
młodamamusia18
Niunia naściemniałam o nogach spuchniętych
niuniaaa19
młodamamusia18
nie martw sie napewno nie dlugo urodzisz
nie martw sie napewno nie dlugo urodzisz
reklama
młodamamusia18
Niunia no mam nadzieje:-)