reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

klaudix dla mnie samochód to zbawienie. Mnie jest głównie potrzebny do jazdy z małym o szpitala. Czasem mamy tak ze podkówaja go w jednym szpitalu i za pół godziny mamy byc w następnym, po czym wrócic d tego pierwszego... z komunikacją miejską straciłabym około 1,5 h na sam dojazdy iedzy szpitalami, a doliczajac do tego jeszcze dojazdy z pkp i do pkp to juz jakas porażka... Raz byłam zmuszona obejsc sie bez samochodu i szczerze mówiac myslała ze zdechnę...
Lana jak wynajmowaliśmy to na 4 pietrze robili remont ale wycieraczkę ja na 2 pietrze miałam bielusieńka... nawet pod drzwi ten kurz wchodził

reklama
ewi gatuluję :-)
i zdrówka zyczę przy okazji... ehhh
umi współczuję ...:sorry:
niunia nie warto nawet o nim pisac .. im więcej piszesz tym więcej myslisz i się denerwujesz a w Twoim stanie nie wolno
niunia a w którym tc jesteś?? masz mały brzusio :-)
klaudix . młodamamusia zycze szybkich skurczy i rozpakowania sie :-)

aha miałasm spytać dostałam zaprozenie na nk od "Zuzia i Paweł"....
ale nie wiem która to z was a zauwazyłam ze z MM dziewczyna ... wiecie może kto to jest??

Ostatnia edycja:
noo to połówkowe masz już za sobą.. i brzuszek wcale nie taki duzy :-)
ja w 23 tc to nie miałam wcale brzucha :sorry2: dopiero mi wyskoczył w 27 tc troszkę!
a w pierwszej ciązy to juz wogóle nie miałam:-D

Hej
U nas kiepsko, u lekarza bylam ze wszystkimi... Kaszla strasznie, Miki ciagle marudzi chce u mnie na rekach siedziec tylko...:( nie chcial za bardzo zjesc zupy i niewiem... wsadzilam gow fotelik bym ja chociaz mogla zjesc sniadanio obiad :no:

Dziewczyny przeterminowane trzymam kciuki za szybki porod.
Sorry ze wiecej nie odp ale nadrabialam wsio na raty,i nie pametam co kto gdzie juz... nie mam glowy do tego:(

reklama
Lana Niezłe te kapcie.
umi Macie się wy z tym autem.
niunia Chudzinka z ciebie. ile przybyło ci do tej pory? ładne fotki. a Ty wybierasz się na ślub? Ja bym na twoim miejscu posiedziała jednak w domu. SKroro do niedawna krwawiłas itp. a kiedy ten ślub?
i weż wstaw może jakiś suwaczek? zęby potem nikt kilka razy nie pytał Ciebie w którym tygodniu jesteś ;-)
Klaudix Za te kase co wsadziliście w auto to zpokojnie druguie możnaby było kupić :-D

Liza Zdrówka dla dzieciaczków. ta pogoda taka zdradliwa, moje tez kaszlą od jakiegoś czasu.

Do góry