reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kobitki już jadałam chyba wszystko... Mieszałam jabłko- cola, czy mleko, kefiry itd i o dziwo zawsze mi to pomagało a teraz nic mnie nie rusza:-(

Młoda heh kto wie:-D Ohhh o jeansach nic nie mów, po porodzie chyba tylko w tym będę chodzic... Wszystkich tunik mam po dziurki w nosie:-D:-D

Umi współczuję napraw... Coś o tym wiem... Jakoś w marcu poszła nam pompa paliwowa... Za regenerację zapłaciliśmy "tylko" 3000zł a teraz uwaga poszła nam jakaś turbina a koszt to "tylko" 2000zł już nie wspomnę o tym że pomiędzy tymi dwoma naprawami było jeszcze 100 innych co prawda mniejszych... i jak się nie wściec:/:/:/ Jak działało to wszystko a jak zaczęło się knocic to też wszystko:-/

Klaudix dokładnie te tuniki getry no ile można ;-);-) chociaz ostatnio kupiłam se takie spodnie z materiału .
Juz chce wcisnąć sie w moje jeansy . Póki co we wszystkich moich gaaciach chodzi moja mama :-D
A wiesz co jest najgorsze ze przed ciąża kupiłam sobie spodnie za 8dych i 2 razy w nich byłam bo później duuupsko urosło :-)

Zdjęcie0867.jpgZdjęcie0868.jpgSAM_1934.jpg to na laweczce z poczatku ciazy:)

hehe Młoda ja ostatnio wcisnęłam się w białe spodnie XS ki i się zapiełam bez problemu <szok> Ale moje jeansy patrzą na mnie z szafy i tęsknią:-D:-D

Hihi też bym się wściekła gdybym dopiero co kupiła spodnie i nie mogła w nich chodzic... pewnie jak tylko urodzisz i będziesz w domku zaczniesz je ubierac od razu:-D:-D:-D

Lana mamy opla astrę... Wiesz ogólnie nie mamy co na nią narzekac, bo wszystko chodziło super... Za tą ostatnią częścią (turbina) nawet się nie bierzemy.. Mechanik powiedział, że można z tym jeździc i może byc tak, że pojeździmy 2 lata a może byc tak że 2 tygodnie... Dopóki nie zacznie kopcic na niebiesko mamy jeździc:-) jedyny mankament to to, że cieknie z tej turbiny olej:-D a co do tej pompy to powiem Ci tak... myśleliśmy żeby sprzedac, ale bez pompy samochód nawet nie ruszy więc nie opłaciłoby się nam tego zrobic bo nie dostalibyśmy odpowiedniej kwoty za sam samochód, naprawa bardziej nam by się opłacała... Dlatego też naprawiliśmy:-/

Klaudix zaraz po porodzie jak dojede do siebie bede cały czas chodzić w jeansach :-D . I juz nikt mi ich nie zabierze :-D ;-)
a moje ulubione bluzeczki :-D oh ale sie rozmarzyłam :-)

reklama
Kurcze nie ma Cie chwilę i już multum stron do nadrobienia:-D

Niunia fajne fotki:tak:
Umi a jaką furka pomykasz?;-)

Kludix aż tyle:szok: Mój M to by chyba oddal na złom swój samochód jakby miał w niego władować tyle kasy:-D

Do góry