reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justyna W tym tygodniu ma być, już mi M nawet proponował, że kupi mi nowy, ale ja zrezygnowałam, lubię ten mój szrot:-D
Kornelika Mi też ciąża przyszła do głowy. U nas z nocnikiem masakra, od środy zaczynam z nakładką, bo Kacpuś bardzo się interesuje co robimy w wc i nawet podaje papier:-D może tak poskutkuje.

reklama
AGA :-) Ją od dawna marzyłan o prawku :-) i w końcu się udało. Dwa trzy miesiące to potrwa. Ale facet mówił że to najlepszą pora. Bo od lutego 2012 już ma być trudniej. Na egzaminach ma być symulator, zamiast nastu pytań ma być ich ponad 40.

No i trzymam kciuki za MŁODA MAMUSIE.

Ostatnia edycja:
ja go kupiłam w komisie dałam 500zł ale to fisher price i ze stanów przywieziony

aga to dobrze ale moja rada jak masz nakładkę to daj mu się nią pobawić żeby się oswoił bo inaczej bedzie jak u nas dopiero jak skończył 3 lata to usiadł na nocnik

kama A ja byłam w 3 biedronkach i nigdzie nie było tych pieluch:wściekła/y: Za to wydałam sporo na obiadki i mleko. Podziel się informacją:-D
kasiaf Szczerze mówiąc, nie jestem zaskoczona, że M. ci zwiewa z domu, bo moi znajomi robili to samo:sorry: Faceci mają zupełnie inne podejście do przygotowań ślubnych niż kobiety i najchętniej zniknęliby na cały okres przygotowań i przyszli dopiero do kościoła złożyć przysięgę.:dry:
liza Życzę szybkiego powrotu do zdrówka dzieciaków:tak:
Vegas przestała się odzywać.

kornelika Tak zrobię :)
Justyna Liczy się pamięć, a co jak co jeśli chodzi o Kacperka, to zawsze pamiętasz :) i to się liczy.

Kornelinka ale to zdjęcie jakiegoś dzieciaczka, my tu się wszystkie widziałyśmy, fajnie wiedzieć z kim się piszę.
Może pokażesz się Nam albo chociaż Filipka ;-)

Koniczynka no ja właśnie też nie dostałam :dry: taka promocja to pewnie szybko się rozeszły.

mój mały też uwielbiał w tym wieku interaktywną zabawkę tzn laptopa z kotkami pieskami itd bo wtedy był jak tata szef przed komputerem :cool:

Dobrze zaraz wstawię

Ostatnia edycja:
reklama
Tak co do VEGAS. To ja się jej nie dziwię że tu nie pisze. Mi samej ciężko tu pisać bo jak widać mało kto zwraca na mnie uwagę. Z nią pewnie jest tak samo.

Do góry