reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zupka Lody były z grilla? :-p
malwina Ja też się zaraziłam od swojego :dry: Na razie mam katar, mam nadzieję, że się to bardziej nie rozkręci.
kasia :-D

P. mnie dziś zdenerwował:wściekła/y: Czasem ciężko z nim wytrzymać :dry:

reklama
Kasia maly niezle strzelil z ta odpowiedzia :-)

Lena ja tez nie znosze burzy. zwlaszcza jak sama w domu jestem.
sliczne te sandalki Julci kupilas.

LANA ja to jak jest burza to staram się żeby Kacper na nią uwagi nie zwrócił... i jak narazie to jakoś specjalnie się ich nie boi, ale zapowiadają straszne burze na najbliższe tygodnie... Na wesele agregat prądotwurczy mój tata załatwił bo jak prąd zabiorą to ani lodówki nie będą chodzi ani orkiestra nie pogra... więc wolimy się zabezpieczy
MŁODA wiem co czujesz... mi też strasznie nogi puchły... Lekarz kazał mi pi "flaszke" mniej bo mi jeszcze strasznie prawa ręka w nocy drętwiała... co mi zostało do dziś... ale inne obówie jak klapki nie wchodziło w grę... i tak nawet jak chłodno było to w japonkach biegałam... Szczerze współczuje i trzymam za ciebie kciukaski
KONICZYKA oj to chyba jak z każdym... ja nie wiem o co M ma na mnie focha... przyjechał po mnie do pracy i skrzywiony za kierownicą siedział... jak weszliśmy do domu a ja małego położyłam (bo w aucie zasnął) to M uciekł na dwór na papierosa i się schował za drzewem żebym mu chyba nie truła... Nie wiem o co mu chodzi...

A u mnie lunął deszcz i z grilla nici, posiedzieliśmy dwie godzinki i do domu wrrr :dry:

Kasia "tak księdzu" :-D padłam! :-D A sukienka bardzo w moim stylu ;-)

Julka też jakoś specjalnie na burze nie reaguje, zarówno w dzień i w nocy.

KAMA mam... Mama mi fundnęła... Bo niestety ale brzuch po kacprze mam okropny... ale nie wiem czy się będe w tym komfortowo czuc... W końcu będe tańczy i wogóle więc to nie jest takie simpatiko... tak mi się wydaje... najchętniej to bym na jakąś operacje poszła i się tego pozbyła... i połowy cycków... bo nogi mam w miare... w sumie na tym się kończy moja rewelacja... No i dla facetów może jeszcze cycki... ale nie dla mnie

reklama
Do góry