reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

My tez z M oglądalismy KSW,
A ja sie zaraziłam od M, głowa boli, nos zapchany a do tego kaszel i gardło :no:
Ciekawe jak długo bedzie mnie trzymać a ja nigdy nie choruje

Lana sandałki śliczne , no pewnie ze nie musza byc rozowe, mnie sie podobaja zwłaszcza ze zielony to mój ulubiony kolor:-)

młodamamusia trzymamy kciuki aby Rafałek juz wyszedł;-)

A u nas narazie jeszcze jest około 20 stopni wiec fajnie

Co do sandałek ja zakupiłam Zuzi takie:

Musze isc z pieskiem na dwór 1598101130.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witam ;-)

Oj Rafałek chyba nie chce do mamusi . Nie mam skurczy . Nic się nie dzieje.
Nogi popuchniete palce też... :-(

Buuuu,
zyjemy? jupiiiiiiii... :-D :-p

mlodamamusia wiesz, ja nie czulam nigdy odejscia czopa, a tez znalam przypadki ze czop odchodzil miesiac przed porodem takz eodejscie czopa dla mnie to nic waznego :-p :-)
Ale dzis ukrop:no: :no:
kornelinka nie uzywalam takich testów nie pomoge, zajrzyj na watek staraczek i one napewno doradza:tak:

Lana a ja muszę zaszczepić bo mieszkamy na wiosce mamy 150m do lasu, więc nie ma opcji niestety.

Malwina zdrówka dla Was.

U mnie dziś znowu grzmiało, ale na szczęście wszystko przeszło bokiem, tylko trochę popadało i fajne świeże powietrze się zrobiło.

Mieliśmy pogrillować w dzień ale nie wyszło, to przełożyliśmy to na wieczór mam nadzieję że mocno się nie upiję :-D

Lana nie ma co się spierać, kolega mojej mamy od 45 lat mieszka na wiosce i nigdy nic nie było a kleszczy miał ze 20 a może i więcej 3 lata temu trafił się zainfekowany i 4 miesiące spędził w szpitalu, jedną nogą był na tamtym świecie, więc agrument że komuś nic nie było do mnie nie przemawia:-p

witam i ja... ostatnio nie pisałam bo złamał mi się ząb.. i nie miałam weny na neta ... trochę bolało..:baffled:
ale postaram się was nadrobić dzisiaj jednak dopiero jak mi małe zasną :-p
w innym wypadku nie bedę wiedziałą co czytam hihihi

mloda to oby Rafalek szybko i bezbolesnie wyszedl. bede trzymala kciuki:tak:

ja tez wczoraj na grilu bylam, ale balam sie jesc miesa. jakies niedorobione bylo. alkoholu tez nie, wiec ratowalam sie lodami i ciastem :-p

reklama
LANA tak właśnie widziałam że tam w waszym kierunku dzisiaj chmurzydła poszły, u nas się zachmurzyło tylko i dalej duchota
MŁODA oj szkoda, szkoda... teraz jeszcze tak gorąco to sie nie dziwie że nogi puchną... trzymaj się :-) i oby małemu się zechciało wyskikną do ciebie

Ja już po pracy i mam wolne do 8czerwca ale się wybycze... albo i nie... od jutra mam nauki przedmałżeńskie... Wogóle wczoraj byliśmy spisa protokuł u księdza a ten do nas z pytaniem:"czy jesteście gotowi przyją potomstwo w waszym małżeństwie" my na siebie i w śmiech, kacper u mnie na kolanach i mówi "Tak księdzu"

Do góry