reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale się Kacperek dzisiaj wyszalał :)śpi jak Aniołek. Pojechaliśmy z nim nad jeziorko, oczywiście nie obyło się bez lekko zdartych kolanek, ale jakieś ofiary świetnej zabawy muszą być:-D potem pojechaliśmy z nim do Julki, to do końca się wyszalał i wymęczył Julkę, bo słyszę tu, że Julcia też już smacznie śpi:-) A ja wywiesiłam pranie, na kolacyjkę zrobiłam sobie sałatkę z pomidorków i mam wolne, bo M pojechał do taty ogądać KSW :)
Justyna Co do sandałków to zawsze możesz szepnąć chrzestnemu, a najlepiej jego żonie bo on się nie zna:-D

reklama
Agusia a Kacperek jak jest nad jeziorem to chce wchodzić do wody? Bo my ostatnio jak byliśmy z Zuzą to od razu podbiegła do wody i w butach chciała włazić :sorry2::-p

Anetka Żebyś wiedziała, a jaką nam zrobił awanturę jak mu M nie pozwolił:-D
Justyna Dobrze zrobiłaś, ale jak coś by Ci powiedziała, że nie kupi, a je bardzo chcesz to daj znać, nie będę musiała się tyle głowić:-)

Anetka kupuję jej czapki na 52 cm i są na styk :-p obwód główki nie wiem jaki ma muszę jej zmierzyć.

Lana fajne te sandałki i wyglądają na solidne.

A co do końca świata to następny ma być dopiero w grudniu 2012 więc luzik :-D

Kama co Ty gadasz, przecież koniec świata z 2012 został przesunięty o 100 lat:-p przecież pomylili się w obliczeniach :-D

Oj uwierzcie, koniec swiata nastąpi jak urodzi się pierwszy mądry facet który będzie potrafił pozbawi nas kobiety od władzy nad nimi... Wtedy inni za nim pójdą i koniec będzie :/ No ale szybko taki mądry sie nie urodzi...

Kacper już śpi co jest wydażeniem historycznym, bo zasnął godzinke temu. M ogląda tv a ja łącze się z wami :)

Lana Emilka jest niejadkiem chyba od urodzenia ;-) A teraz zjada tylko 3 posiłki- ok.100-120g obiadku, a śniadania i kolacji może z 200g (na śniadanie kaszka, a na kolację owsianka, kaszka manna lub ryż z owocami)- nie wiem, ile się w miseczce mieści ;-) Między posiłkami zjada wafla ryżowego, biszkopta. Wcześniej rano i przed snem był cyc, ale z niego zrezygnowała. Dziś dostała ściągnięte mleko- rano 90ml, na noc 50ml- to bardziej chyba na uspokojenie niż do najedzenia się ;-)
patisia Impreza urodzinowa się udała?

reklama
Dobry wieczór ;-)

Dziewczyny podejrzewam ze odeszedł mi czop :-D aaaaaaaaaaaaaaa :-D :-D :-D

nie było go duzo ... :-)

No i padam z nog .
Dzisiaj tez byłam na izbie przyjęć bo złapałam se kleszcza ;/ no ale naszczeście go wyciągneli . No ale w tym miejscu gdzie go miałam wokół mam zaczerwienione dość duzo ;/ ;/ no ale nic zobaczymy jutro , jak do jutra nie zejdzie pojde na izbe przyjęć ...

A tymczasem uciakam juz . Walke Pudziana zobaczyłam. Niestety chłop przegrał ale co tam :-D ;-)

Dobranoc ;* Śpijcie dobrze;*
Do jutra :-);-)

Do góry