reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasia Fryzura świetna. Mi się podobają kontrastowe bukiety do białej sukni. Wybrałabym kwiaty do włosów i bukiet np. w kolorze bordowym, pomarańczowym...

reklama
Witam z rana :)

Dziś pobudka punkt szósta, nie wyspałam się strasznie. M jeszcze sobie smacznie śpi, co jeszcze bardziej mnie irytuje:wściekła/y::-D Muszę dziś zaliczyć jakieś porządne zakupy, bo lodówka świeci pustkami. Dzisiaj ok 12 przyjdzie gość zainteresowany naszym starym autem, mam nadzieję, że uda się go sprzedać. Szybko udało się kogoś znaleźć, był pod tesco tylko jedno popołudnie:-) Wczoraj wieczorem wyglądał na bardzo zainteresowanego, ale jeszcze dziś chce obejrzeć go z jakimś kolegą.

Kucze jak ja bym sobie zjadła truskawki albo brzoskwinię! :-DNajlepiej w tej chwili:-D
Mam mały problem z Kacperkiem, jeszcze czegoś takiego nie miałam, ale łobuz prawie wcale ostatnio nie chce pić!Nie wiem już jak go przekonać.

Kaamaa Dziękuję, oj udały się. Następne takie w październiku, może już z dwójką dzieci:-)
Liza Dziękuję, też bym miała wieczór dla siebie gdyby nie to, że mały poległ dopiero koło 22.
Justyna Kacperek na pewno chętnie się podzieli słodkościami:tak:
Zupaogorkowa Auta to jego żywioł i ciuchcie:-)
Konniczynka Einstein to świetne określenie Kacpra fryzurki, ale na jego urodzinki już będzie po wizycie u fryzjera, na lato będzie mu wygodniej. Chociaż nie powiem będzie mi tego roztrzepańca brakować, ma to swój urok:-)
Młodamamusia Zatem jeszcze wszystko przed Wami :-)

Witam. u nas w nocy burza była.
całe szczęscie że dizeciaki sie nie pobudziły id tych grzmotów.
Kasia Myśłę ze ten bukiecik fajnie wspólpracuje wizualnie z fryzurką. super jest. i taką fryzurkę jak rozumiem będzies zmiała?
co do wesela, sali i kucharza. to czasami warto zainwestować w dom weselny, gdzie wszystko CI przystroja sami, ty zajmujesz się jedynie grajkami kamerzysta i fotografem. i u nas koszt tego to 120 zł od osoby. więc w porównaniu do Waszych cen kiedy wynajmujecie oddzielną selę i oddzielnego kucharza to sporo.
ja w 2006 roku, wynajmowałam salę to jakieś 200 zł tylko nas to wyniosło,. a za osobe opłaciliśmy jakieś 80 zł, mieliśmy w tej cenie katering, tort i przystrojenie stołów. tak więc u na sstawki sa naprawede małe jednak, ale mimo wszystko jak pomyślę że na ślub trzeba wydać po 12 tysi każda ze stron to masakra.
Młoda Zazdroszcze ogniska.
Gosdia a szukasz sukni żeby ją kupić czy wynająć?
agoosia aLe super Kacerek wygląda. no i super że wczasy się udały.

KasiaF my obrączki kupujemy w aparacie znaleźliśmy takie fajne za 2000 tys. U nas jest ten problem ze ja mam strasznie wielkie palce ::wściekła/y:prawie jak Damian haha:p A do dekoracji sali też mamy taką kobietę co zrobi to za 1000 zł.
Ewi ja chciałabym kupić. Tylko, że ja nie chce takiej a'la bezowatej ... I ciężko jest mi cokolwiek znaleźć. Jak Zosia się obudzi to jedziemy do krawcowej czy jest możliwość uszycia w ogóle.

A to naszed obrączki
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,3609

Ostatnia edycja:
witam

Ostatnio nie pisze ale Was czytam regularnie i wiem co się dzieje.

Agosia super ze wyjazd udany a mały to bombowy kierowca;-)

Kasia fryzurka odjazdowa, bardzo mi się podoba

Co do ślubów, my mielismy cywilny i zrobilismy mała impreze w restauracji dla najblizszej rodziny a i tak wydalismy cos koło 5 tys.

A my wczoraj wylądowalismy na pogotowiu z moim M , stary głupek juz dawno miał isc do lekarza to się doprowadził do takiego stanu ze brak słów. Ma ostre zapalenie oskrzeli i lerzy w łózku. A zuzie oddalismy do mojej mamy zeby czasem się nie zraziła a mielismy jechac na impreze....Ale zdrowie najwazniejsze

Hej
Ja z tego co pamietam wlasniew 2006r wychodzilo cos na jedna strone wlasnie 12tys.... :dry: tyle kasy, ale juz po i zlecialo, teraz napewno wicej wychodzi za to wszystko.
Co do kontrasu bukietu z suknią ja mialam biała suknie i krwisto czerwone róze ;-) super to wygladalo :tak:

U nas noc w miare, Miki jak zwykle budzil sie 2 razy do tego rano cos mu odwalilo i sie krecil wiercil, jeczal..
Burze przszly bokiem, takze ciagle jestesmy przed tą pierwsza wiosenna burza... :-p

Gosdia Sliczne obrączki. a suknie poterm byś odsprzedawała, czy trzymała na pamiątkę?
Eliza a dużo miałas gości?
u mnie za gości z mojej strony wyszło tylko 2 tysiace, może nieco ponad. w kazdym razie wiem ze wspólnie wysżło nieco ponad 4 tysiace. tak dawno to było ż ejuż nei pamiętam, nie mam pamięci do liczb. nie wiem czy ogólnie na ślub i wesele wydaliśmy 10 tysi. bo to miało być tylko przyjęcie, nie zalezało mi na chucznej zabawie.
Malwina Oj to się M załatwił. tak to jest jak ludzie w ostateczności odwiedzają lekarza.

Jakby się udało to pewnie chciałabym sprzedać. Z tym wypozyczeniem to nie ma się pewności jak ta suknia będzie wyglądać za miesiąc. Dzisiaj może być ładna, ja ją sobie zarezerwuje a jak przyjdę to będzie z niej siedem nieszczęść, trochę się tak boje...

Ewi mialo byc 100 osób, ale troche odmówilo wiec zaprosilismy innych i wyszlo tak ze jedni i drudzy przyszli:sorry2: i bylo kolo 125osob :dry: bo my wlansie tez mielismy sale i kucharki wynajete itd. ja wogole nie pamietam ile za co wychodzilo:-D wiem wlasnie ze okolo 12tys wyszlo u moich rodziców...
Maliwna zdrówka dla meza! :*
Aga, Lana ja bym sie nie martwila tym ze dzeciaki nie jedza lub nie pija.... to sie zdarza, czasami lepiej nie zmuszac , wkoncu sie napije, chyba ze to sie ciagnie, u mnie takie rzeczy bywaly jednodniowe, i ja nie zmuszalam, nie chcesz jesc? to nie jedz, nastepnego dnia nadrabiali ;-)

reklama
liza no biorąc pod uwagę ze to wtedy był wydatek tylko jednej strony to sporo. ale u Was to pewnie inne stawki.

Mareczek jeszcze śpi. wczoraj poszedł spać ok 22, nie wiem czemu tak długo siedział, ale cały czas na łóżku leżał. aaa bo film na polsacie leciał na fali i chciał pewnie to obejrzeć.
Justtynka to dopiero wstała. ech te moje dzieciaki coraz dłużej śpią.

Gosdia Ja wypiożyczała suknię i ona była zarezerwowana tylko dla mnie. bo byłam już w ciąży i nawet mi ją mogli poszerzyć gdzyby mi brzuszek urósł. więc myślę ż e w wypożyczalniach niwe ma czegoś takiego ze jak rezerwujesz suknię to ona jeszcze w tym czasie jest używana. u nas jak rezerwujesz to ona już nie wisi na wieszaku i nie jest ogólnodostępna. ale jeśłi masz przeznaczona kase na suknię to lepiej kupić.

Lana To pewnie taki okres, jak minie jeszczwe tydzień to będziesz się martwić bo póki Julka ma energię i siłe żeby łobuzować to nie jest źle.

Ostatnia edycja:
Do góry