reklama
ja byłam na podwórku. bo słonko akurat za chmurkami się schowało. al teraz grzmi więc pewnie burza będzie bo watpię ze ominie.
Młodamamusia Doczekasz się doczekasz w końcu. na każdego przychodzi pora
Umi Współczuje tego gorąca.
Kama u mnie nawet jak nie ma wiatru to przeciąg jest kiedy mam ttylko dwa okna otworzone. tego się nie czuje, ale jak się zamyka drzwi to to widac bo albo jest opor albi wręcz trzaskasz drzwiami.
Młodamamusia Doczekasz się doczekasz w końcu. na każdego przychodzi pora
Umi Współczuje tego gorąca.
Kama u mnie nawet jak nie ma wiatru to przeciąg jest kiedy mam ttylko dwa okna otworzone. tego się nie czuje, ale jak się zamyka drzwi to to widac bo albo jest opor albi wręcz trzaskasz drzwiami.
Ostatnia edycja:
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Ewi u mnie tez grzmi :-)
Umi no moglby sie mnie juz posłuchac:-):-)
Umi no moglby sie mnie juz posłuchac:-):-)
Z
zupkaogorkowa
Gość
jeszcze tydzien... wyjdzie jak mu sie bedzie chcialo ;-) moze na dzien mamy zrobi prezent
Anetka na pewno podrażnione jest, ale jutro powinno być lepiej
Dla mnie w pierwszych miesiącach najgorsze było rozpoczynanie dnia o 4-4.30. I dzień zazwyczaj zaczynał się od mega kupy i zapierania dziecięcych ubranek
Justys Nie wiadomo, czy nie będziesz niedługo za stara na drugie dziecko ;-)
kasia To kiedy testujesz? :-)
Planuje tak w ostatnim tygodniu przed weselem żeby już mie pewnośc... Ale mi się wydaje że to nie to... Jakoś tak tego nie czuje...
Tak wogóle się witam... Nadrobiłam ze 4str i zrezygnowałam bo jeszcze ok15 zostało a nie mam za bardzo czasu... W środe kupiliśmy M garnitury (ależ się go naoglądałam, uwielbiam go w garniaku), koszule, kramat, muche, wsio ma... Wczoraj byłam na próbnym czesaniu... Udało nam się zrobic taką fryzurke jaką chciałam, potem nagrywanie filmiku z wybierania sukni, tak na luzie że aż się ze śmiechu popłakałam, ostatnia przymiarka, i 10godzin zleciało... No ale kupiłam bardotke... Zawsze nosiłam miseczke DD a w bardotce F :O. Jak kupiliśmy M garniaki to jakoś kamień z serca mi spadł, jakoś mi się tych zaję tak mało zrobiło, no i moja mama mnie uspokoiła... Już jakoś mniej się denerwuje
UMI jak chcesz to ja też ci oddam tak ze 2misieczki bo znaleź taki stanik jak ja mam biust, to graniczy z cudem...
MŁODA a kysz, a kysz, Rafałku wyskakuj już... A tak poważnie, myślę że w dniu terminu wyskoczy...
młodamamusia18
Kasia no to za tydzień ;-)
Kurde nauczyciele to sa w szkoku ze ja do szkoły chodze ;-);-) :-)
Moja siostra na festynie wylosowała zestaw dla dzieci po 4mc a w tym kaszka soczek i deserek he
Kurde nauczyciele to sa w szkoku ze ja do szkoły chodze ;-);-) :-)
Moja siostra na festynie wylosowała zestaw dla dzieci po 4mc a w tym kaszka soczek i deserek he
Liza
Fanka BB :)
mlodamamusia i jak dajesz sobie rade w szkole? a od wrzesnia tez tak normalnie bedziesz chodzi czy przenosisz sie do zaocznej??
młodamamusia18
Liza no został mi tylko jeden przedmiot;-);-)
A od września normalnie bede chodzić raczej;-)
uciekam no ogicho
mmmm kiełbaska
Miłego wieczoru ;***
Buśśka;***
Mysle ze nie wyląduje później na porodówce;**
A od września normalnie bede chodzić raczej;-)
uciekam no ogicho
mmmm kiełbaska
Miłego wieczoru ;***
Buśśka;***
Mysle ze nie wyląduje później na porodówce;**
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
Nie bedziesz zalowala tego ze 2 lata uciekna Ci z zycia dziecka? :-) ja tam bym nie mogla tak
Udanego ogniska!
Udanego ogniska!
reklama