reklama
Adaś mnie wkurza, przez te upały taki marudny,a jeszcze w dzień nie chce spać. Dziś wstał o 7 rano i nie widzę go do wieczora. Jutro jedziemy na urodziny chrześniaka,chciałam sobie położyć farbę na włosy,a będę musiała dopiero wieczorem pewnie.
Liza
Fanka BB :)
No u mnie jest tragedia na górze tutaj mam w pokoju 25 stopni , wiec nie chce wiedziec ile jest na dworze
Kamiśka :)
Lana Julka ma identyczną tylko bez tej białej opaski ;-)a nie za mała będzie? czy większy rozmiar wziełaś?
Moja ma 52cm.
Mi się wydaje tak samo jak dziewczyny piszą jest gorąco i nie ma się apetytu, a z tego co piszesz na nie jest tak strasznie.
U mnie też gorąco na maxa Julka cała spocona to przyszłyśmy do domu trochę się ochłodzić.
Moja ma 52cm.
Mi się wydaje tak samo jak dziewczyny piszą jest gorąco i nie ma się apetytu, a z tego co piszesz na nie jest tak strasznie.
U mnie też gorąco na maxa Julka cała spocona to przyszłyśmy do domu trochę się ochłodzić.
fikusek1988
Mama Alanka:)
co do apetytu to moj alan jak jadl non stop tak wcina dalej
agusia Kacperek ma rewelacyjne wloski:-)
Mloda juz pedem mi tu na porodowke
u mnie goraco tak sie zjaralam przez ostatnie dni na sloncu ze mnie wszystko piecze
Daffi super czapeczka:-)
moj ma juz obwod glowy 54
agusia Kacperek ma rewelacyjne wloski:-)
Mloda juz pedem mi tu na porodowke
u mnie goraco tak sie zjaralam przez ostatnie dni na sloncu ze mnie wszystko piecze
Daffi super czapeczka:-)
moj ma juz obwod glowy 54
Liza
Lana pociesze cie (zapomnialam wczesniej napisac) ze ja w mojego Mikołaja tez troszke wmuszam mm obiadu to malutko zjada, a tak to rano mleko, potem chlebek, obiad to troszeczke zje:/ no i teraz mleko wypil i przed snem albo cyc albo butla zalezy .
My własnie wrócilismy z dworu, juz dzie nie wychodze, jest za goraco do tego koluje sie i oby tylko nic nie przywialo
My własnie wrócilismy z dworu, juz dzie nie wychodze, jest za goraco do tego koluje sie i oby tylko nic nie przywialo
Kamiśka :)
Fikusek Julka tak samo ona mogłaby bez przerwy jeść
fikusek1988
Mama Alanka:)
No i gdzie ten koneic świata
posluchal mojej prosby i bedzie po moich urodzinach
reklama