reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć Dziewczyny :)
Wróciłam z "wczasów". Przepraszam, ale raczej Was nie nadrobię :)
Było super, oczywiście wróciłam z co najmniej trzema torbami więcej i kilkoma nadprogramowymi kilogramami:-D
Troszkę sobie odpoczęłam, bo Kacperek to tylko "baba chodz" i ja miałam spokoj:-D i droga ciągle ta sama do komody pełnej słodkości, ale rozumiem Kacperka, bo sama bardzo często tam zaglądałam;-)Trochę się bałam nowym autem jechać, bo nie sprawdzone przez nas, ale droga upłynęła nam bardzo szybko i płynnie.
Dorzucam do kompletu Kacperka Drivera i od jutra od nowa udzielam się regularnie:tak: Tęskniłam ;-)
SAM_0141qqqqq.jpg

reklama
agosia super ze jestes i ze wypad udany :tak:
Kacperek super!

U mnie dzieciaki juz spia ;-) Wieczór dla mnie bo jak zwykle M wczesnie nie ma zamiaru wrócic heh... :dry:

A co tu tak pusto? Gdzie się podziewacie? Wracać tu, uciekinierki. ;-) Tyle was, że aż ciężko wymienić ;-)
agoosia Kacper ma genialną fryzurkę a'la młody Einstein :-D:-D:-D Moi rodzice wracają od siostry w niedzielę w nocy, ciekawe czy ja (a raczej Emilka) dostanę chociaż mały prezencik ;-) Na takie torby jak ty to nie mam co liczyć, bo rodzice mogą mieć tylko po 10kg bagażu :-D

Witam ;)
Ale u nas dzisiaj było gorąco, wysiedzieć się nie dało.
Moja biedna Zosia jeździła ze mną szukać sukni... Ale po 2h się poddałysmy, bo było jej za gorąco w samochodzie była biedna cała mokra aż na pleckach i zła, więc we wtorek zostaje z ojcem i idę sama...

A teraz wzięłam się za sprzątanie kuchni i układam wszystko w szafkach i przekładam z miejsca na miejsce, żeby szybciej czas zleciał ;P

KasiaF my... to hmm.... Ja nie mam sukienki A Damian garnituru. Salę mamy, datę ślubu też, samochód też juz klepnięty ;P nauki przedmałżeńskie, kucharki, dj'a, wódke, ciasta no i we wtorek idziemy po obrączki bo nareszcie wybraliśmy a obrączki tez muszą być wcześniej w razie przeróbek.
Zastanawiamy się jeszcze nad fotografem bo ten nasz bierze 1900 ;/ trochę dużo bo my płacimy sami za wszystko i jak nam się uda to go wymienimy.
Także został tylko ubiór napoje

Tylko, że my robimy na sali więc będzie mnóstwo latania przed samym weselem.. ach dobrze, że to chociaz wakacje będą.

GOSIDA 1900 to u was jest tanio.... U nas od 3000 za fotografa z kamerzystą:szok::wściekła/y:.. I właśnie za 3000 mamy... Też robimy na sali, ale znaleźliśmy tanią kwiaciarke która nam ją tanio przystroi... Co nie zmienia faktu że za sale i za kucharza właśnie trzeba osobno zapłacic... A to denerwuje... Obrączki braliśmy na allegro bo tu u nas na mieście to ceny od 1600... Masakra... No i ciesze się ze kupiliśmy już też w zeszłym roku... No ale między naszymi weselami ponad mieś różnicy więc masz jeszcze trochę czasu... A na ile osób robicie?

reklama
Dobry wieczór :-)

Wpadłam powiedziec ze nie wylądowałam na porodówce ;-)
No Rafałkowi sie jakoś nie śpieszy...

Po ognisku suuuuper ;-):-)
pojadłam a uśmiałam sie do łez az się popłakałam:-):-)

Tymczasem uciekam juz spać bo padam;-)

Do jutra !:-)
Dobranoc;*

Do góry