To uwierzysz)) Ja jestem coraz blizej konca i jestem coraz bardziej pewna ze bede super mama i wszystko mi sie uda)) ja w 22 tyg to sie wogole balam ze sobie nie poradze ze ja nic nie umiem itp, ale przypomnialam sobie jak pilnowalam dzieci mojej znajomej i zaczelam sie uspokajac, co prawda Mati mial juz 2 miesiace jak mu pieluszke zmienilam ale to juz cos)) i watpliwosci mi przeszly)) a co do dzielnych mam to moja znajoma (a wlasciwie ciocia mojej kolezanki) ma 5 dzieciakow!!! ona ma teraz 28lat a kubus ma 5latek, Kacper i Eryk maja po 3,5 latka, Nikola ma 2 a Mati juz prawie roczek)) mati byl niespodziewajka))
reklama
Galarecia
mama Adasia '08
snoopy12 mi się wydaje że wachasz się dlatego że sytuacja jest taka a nie inna.. Że te wachania to skutek jego picia. Bo tak się często dzieje, że czujemy coś, ale zaczynamy się robić niepewne jezeli coś nam w danej osobie przeszkadza.. Ale tak naprawde i tak kochamy pomimo wszystko..
Galarecia
mama Adasia '08
netgirl no ja mam na odwrót. Bo na początku (choć ciąża nie była planowana) rozmawiałam z maleństwem i bardziej się nim interesowałam.. A teraz to nic.. Czasami tylko jak kopnie to się ucieszę..
Galarecia
mama Adasia '08
Ona_mika no mnie też USG zbliżało.. Miałam 2. Zobaczymy jak będzie 8kwietnia.. A mój Grześ to mi ciągle pisze sms-ki do mnie i do maluszka. Np że nas mocno kocha, że tęskni za nami i pyta jak się czujemy i takie tam.. I to słodkie jest. Przynajmniej wiem że się martwi o mnie i bobaska.. I że mu zależy..
Pisalam teraz z Jarka siostra bo to ona mi napisala ze naprawde sie napil i ze muzyki bardzo glosno slucha itp. powiedziala ze dobrze ze tak mu powiedzialam bo nie dosc ze ja niedlugo urodze to jego matka znowu poszla dzisiaj do szpitala (niedawno wykryli ze ma raka, potym jak sie przepila i wyladowala w szpitalu).
A to prawda ze niemowlakowi temperature mierzy sie wsadzajac termometr w pupe?? Ja tez na poczatku mowilam do brzuszka a teraz to juz zadziej bo mi sie nie chce, ale jak mnie kopie albo sie kreci (bardzo mnie brzuch wtedy boli) to mowie nie rob krzywdy mamusi, prosze uspokuj sie. I odziwo pomaga, ale musze przy tym brzusio masowac.
A to prawda ze niemowlakowi temperature mierzy sie wsadzajac termometr w pupe?? Ja tez na poczatku mowilam do brzuszka a teraz to juz zadziej bo mi sie nie chce, ale jak mnie kopie albo sie kreci (bardzo mnie brzuch wtedy boli) to mowie nie rob krzywdy mamusi, prosze uspokuj sie. I odziwo pomaga, ale musze przy tym brzusio masowac.
Galarecia
mama Adasia '08
snoopy12 ja już nie wiem co Ci poradzić na temat Jarka. A co do brzuszka to posłuszna dzidzia tam siedzi:-) Mnie to brzuszek nie boli jak dzidzia kopie.
Ona_mika ta izolacja miala by sens ale ja z nim nie mieszkam i tu jest pies pogrzebany...Galarecia poczekaj brzuszek Ci urosnie i dzidzia bedzie mial coraz mniej miejsca i coraz wyrazniej bedziesz odczuwala co tam wydziwia w brzuszku;P ja jutro albo w srode jade do gina i moze sie dowiem co urodze;P
Netgirl moja mama uwaza tak samo, jak sie dowiedziala ze jestem z Jarkiemw ciazy to w pare dni zrobila wywiad na temat jego rodziny... u niego chyba to norma ze facet pije, a jak zonie sie to nie podoba to ja bije itp. Ja sama pare zazy widzialm jak Jarka matka chodzi cala zasiniaczona... no i mama powiedziala ze jak bym wziela z nim slub to by bylo to samo, a bez slubu ja jestem gora i nic takiego nie bedzie mialo miejsca bo moge od niego odejsc w kazdej chwili.
reklama
Galarecia
mama Adasia '08
snoopy12no pewnie jak brzuszek urośnie to wtedy bardziej poczuje..
No a teraz już uciekam do łóżeczka bo zimno mi i wogóle jakiegoś doła złapałam.. Dobranoc.
No a teraz już uciekam do łóżeczka bo zimno mi i wogóle jakiegoś doła złapałam.. Dobranoc.