reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hey piękne ;-*

OMG Lana trzymam kciuki za Julcię na pewno wsio będzie ok...

U Nas bardzo dobrze,dzisiaj leżeliśmy po południu w trójkę w wyrku Ł wygłupiał się z Nicole,fajnie było tak jak przedtem.

Jejku, naprawde im współczuje... Ciągle coś... Szczepienie, biegunka, odparzenie a teraz to... Oby JULECZKA zdołała tam zasnąc i żeby wyniki były oki... Nawet nie wiedziałam że z płaczu takie rzeczy mogą się zdarzyc...
AGA może ona myśli że wypisy są tak jak kiedyś tylko w tygodniu... I dlatego dak mówi, ale teraz nawet w niedziele wypuszczają... Tylko że muszą 3doby potrzymac żeby za pacjenta kaske dosta z NFZ
FIRANKA fajnie że się wam układa. Zaglądaj do nas częściej :-)

A mój jeszcze nie chce spa ogląda po raz 1000 zygzaka... Ale zaraz go zgarniam do wyrka...
Wogóle byłam z nim dzisiaj w sklepie, a on oczywiście wielka gaduła, zaczepia ekspedientki, one coś go pytają, on odpowiada a w pewnym momencie rzuca tekst "pani, a widzisz że ja podrywam ciebie" no poprostu czasem nie moge już z niego...

mi Justyna pisala smsa! ale nie bylo mnie w domu by wam o tym napisac:(
to straszne,dobrze ze Julcia odzyskala przytomnosc.Mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze

:szok: Jejku Lana trzymam kcikui za was.... :-(
U mnie z danielem tez mialam podobne akcje bo sie strasznie zanosil.... ale wyczytalam ze trzeba robic wsio by zlapal oddech, i np. ja zawsze dmuchalam mu w buzie i pomagalo... raz wlasnie az sie siny zrobil... :no:
Mam nadzieje ze to omdlenie to nic powaznego.... :-(

Mam wiadomość od Lany noc u niej w porządku.. w nocy miala pulsometr podłączony ale wszytsko w porządku wyszło... teraz szoguni jak zwykle.. Justyna ma nadzieje że dziś ich wypuszczą.... oby :tak:

Jejku, naprawde im współczuje... Ciągle coś... Szczepienie, biegunka, odparzenie a teraz to... Oby JULECZKA zdołała tam zasnąc i żeby wyniki były oki... Nawet nie wiedziałam że z płaczu takie rzeczy mogą się zdarzyc...
AGA może ona myśli że wypisy są tak jak kiedyś tylko w tygodniu... I dlatego dak mówi, ale teraz nawet w niedziele wypuszczają... Tylko że muszą 3doby potrzymac żeby za pacjenta kaske dosta z NFZ
FIRANKA fajnie że się wam układa. Zaglądaj do nas częściej :-)

A mój jeszcze nie chce spa ogląda po raz 1000 zygzaka... Ale zaraz go zgarniam do wyrka...
Wogóle byłam z nim dzisiaj w sklepie, a on oczywiście wielka gaduła, zaczepia ekspedientki, one coś go pytają, on odpowiada a w pewnym momencie rzuca tekst "pani, a widzisz że ja podrywam ciebie" no poprostu czasem nie moge już z niego...

Kasia :-D:-D udanego masz synka :-D:-D:-D

A u nas noc przespana w całości :-):-) moje dziecko zaczyna mi coraż częściej całę noce przesypiać :O):) z rana oczywiście walka z mrówkami:wściekła/y: Już niewiem co mam robic by sie tego pozbyć z domu :crazy:
Teraz chłopaki po śniadaniu ogladaja Harrego Pottera hehe

Lana Mam nadzieję, że dziś już będziecie w domku
kasia Niezły agent :-D:-D:-D
patrycja Współczuję, nie znoszę robactwa.
Emilka wstała przed 6 i ciągle popłakiwała. Zasnęła pół godziny temu po panadolu i cycu ;-) Nie wiem, czy to od zębów(idzie jej ostatnia dwójka), czy brzuszek ją boli, ale ostatnio gorzej śpi i częściej marudzi.
Wczoraj odparzyła się, chyba muszę iść po tormentiol.

reklama
konniczynka u nas dwójki zaczynaja wychodzic wiec u nas tez marudzenie :no: ale faktem jest ze mniej marudzi niz przy jedynkach górnych ;]
Wyszlismy na spacer i oczywiscie w drodze powrotnej mlody zasnol i spi juz 20min.
Do tego zobaczylam jeża na trawie przy choinkach sąsiada, myslalam ze zyje... a tu zonk... sasiad jak kosil trawe musial go portacic czy cos...:-( ehhhh jak sie tak pomysli ile takich zwiarzatek niewinnych gine to szlak czlowieka trafia :no:
Pati super wiesci, oby dzisiaj wyszli.

Do góry