konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Biedna Julka i Justyna :-( Mam nadzieje, że jutro ju wyjdą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku, naprawde im współczuje... Ciągle coś... Szczepienie, biegunka, odparzenie a teraz to... Oby JULECZKA zdołała tam zasnąc i żeby wyniki były oki... Nawet nie wiedziałam że z płaczu takie rzeczy mogą się zdarzyc...
AGA może ona myśli że wypisy są tak jak kiedyś tylko w tygodniu... I dlatego dak mówi, ale teraz nawet w niedziele wypuszczają... Tylko że muszą 3doby potrzymac żeby za pacjenta kaske dosta z NFZ
FIRANKA fajnie że się wam układa. Zaglądaj do nas częściej :-)
A mój jeszcze nie chce spa ogląda po raz 1000 zygzaka... Ale zaraz go zgarniam do wyrka...
Wogóle byłam z nim dzisiaj w sklepie, a on oczywiście wielka gaduła, zaczepia ekspedientki, one coś go pytają, on odpowiada a w pewnym momencie rzuca tekst "pani, a widzisz że ja podrywam ciebie" no poprostu czasem nie moge już z niego...