reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi woesz co ja bym ich jednak zostawiła..... odetchniesz troche pobawisz sie z mężem....a dziewczynki sie pewnie zabawią razem z Mareczkiem

reklama
EWI ja też bym w domu zostawiła... Tylko się wymęczysz na tym weselu bo wiadomo jak to z dziecmi... W domu musisz pilnowa a co dopiero w obcym miejscu gdzie pełno ludzi, pełno naczyń i wogóle... Ale jak już S się uprze to tak jak dziewczyny piszą to jest dziecko i śmiało możesz go ubra w jeansy... Jak by ktoś przyszedł na moje wesele z dzieckiem ubranym w koszule i jeansy to wcale bym się nie obraziła ;-)

Witam nowa mame.

EWI ja zgadzam sie z Lana i patrycja,lepiej dzieci w domu zostawic a jesli juz to koszulka i jeansy sluper wygladaja na dzieciaczku ;-)

Patrycja tez bym chciala wyremontowac dom nasz ale cóz.... zejdzie sie chyba jednak..., auto tez drugie potrzebne bedzie od wrzesnia, mam nadzieje ze cos sie wymysli...

Eliza to nie jest duży remont, ściany pomalować chłopakom tapete położyć no i kupić meble dzieciece.....

U nas tez trzeba wlasnie pomalowac wszystkie pokoje wlacznie z kuchnią... w łazience do tej pory nie ma kolo wanny plytek, przydaloby sie ten czwart pokoj zrobic bo troche materiału jest, okno tez jest... ale znow ojce nam nie pozwalaja dokonczyc, ehhh ;]

Ehhh M jeszcze nie ma:dry: gdzie on jest...:confused:

Ewi zgadzam się z dziewczynami w 100%

Remonty ech.... ja nawet nie będę wyliczać co u Nas przydałoby się zrobić :dry: powiem tylko tyle piętro w stanie surowym.

hejka

nie dam rady Was nadrobić, Zuzia miała dzisiaj tylko 1 godzinną drzemkę i poszłą spać juz o 19.30, chociaz trochę wieczoru dla siebie

vegas gratki dla Martynki, moja tezostatnio wyrywa mi sztucce i chce sama i nawet trafia do buzki:)

A tu Zuzia
DSC07355.jpg

Dziewczyny słuchajcie, Justyna z Julką są w szpitalu:-:)-:)-(
Malutka zaniosła się jak przytrzasnęła sobie rączkę i straciła przytomność, potem odzyskała, ale pogotowie wzięło ją na obserwacje. Robią badania, pobrali krew, sprawdzają czy z płuckami wszystko w porządku. Jestem wstrząśnięta, nawet nie wyobrażam sobie co musi czuć Justyna.

reklama
Do góry