reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :-D

3mam kciuki za wyniki ;* julka 3maj sie słoneczko ;*

No dziewczyny pierwszy skurcz mam za sobą ;-)

A wam kochane jak mija sobota ?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Młoda czyżby sie powoli zaczynało????
Dziewczyny dzwoniła Justyna że dziś beda wychodzić....
Napisze jak już wyjdzie :):)

Patrycja to dobrze ze bedą juz dzisiaj wychodzić ;-)
Nie no spokojenie . ale coś mi sie wydaje ze urodze chyba przed terminem ;-)

Witam!
cieszę się że Justyna z Julcią dzis wychodzą

młodamama czyżby się zaczęło trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród w razie czego.

A ja mam już wsio naszykowane i teraz tylko czekam na teściową juz wyjechali czyli za niecała godz. będą.

100 lat Liza z okazji rocznicy..

pati współczuję mrówek.. yyyhhhh

Lana współczuję Julce biedna mała zawsze sobie coś zrobi :-(
pilnuj jej dobrze bo ona sobie ciągle coś robi....

a mnie boli gardło dzisiaj:-( masakra.. piję mleko z miodem ale mało pomaga ehhh
Emi śpi , a Viki się bawi :-)

reklama
Kamcia dzieki.:-) zdrówka zycze!

Miki wstał, zaczelam sie z nim bawic, przechylam go i eee niewierze, bo rano sprawdzalam dziaselko i nie bylo przebitego zeba, a jak wstal po 2h juz przebil sie :D no i mamy 5 zębów, a u góry tez na dniach beda sie wyrzynac dwójki... :tak: normalnie jak ruszyl z zabkowaniem to tak jak pwiedzialm jeden za drugim ida ;)

Do góry