reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
LANA ale dlaczego? co się stało?
LIZA no ruszył z zębami ruszył... Moja mama pracuje w niemczech i tam jej sąsiadka ma 14mieś. córeczke... Dopiero zaczynają jej się chuba wyżyna pierwsze zęby... Ale że nie wida ich jeszcze to nie wiadomo, a kobieta nawet do lekarza nie pójdzie

Witam się porannie i uciekam (wstaliśmy godzine temu)

Kasia dzieje sie to że Kamcia ciagle dowala Justynie dosłownie przy każdej okazji, i nikt na to nie reaguje.... ja już tez mam tego dość i postanowiłam sie w końcu odezwać!!!!

Nie ma dziecka które by sobie krzywdy nie zrobiło, nie idzie dopilnować tego w 100% chyba że sie ma oczy naokoło głowy i za przeproszenie w D****, ile razy moje chłopaki sobie łapki przytrzasnęły szufladami ile było upadków ran itp itd.....

Dlatego tez nie rozumiem dlaczego Kamcia tak postepuje, nic do niej nie mam i nie mam zamiaru sie tu z nikim kłócić ale nie fajnie sie czyta takie rzeczy :no:

Ostatnia edycja:
Hmmm... ja nawet nie zauwazylam zadnego podtekstu wobec Lany :eek:
Poprostu napisala to co myslala i tyle pewnie ;-)
Naprawde dziewczyny nie warto sie odzywac, lepiej pewne rzeczy przemilczec i przelknąc.
Lana jak mała???

edit, fakt akurat to ze mala sie "zaniosla" i zemdlala nie oznacza ze Lana zle sie nia opiekowala:tak: ehhh

Ostatnia edycja:

Lana współczuję Julce biedna mała zawsze sobie coś zrobi :-(
pilnuj jej dobrze bo ona sobie ciągle coś robi....

Eliza ja tu widze podtekst i to spory..... ja to odebrałam tak jakby ona sugerowała że Justyna sie nią nie zajmuje.... niewiem jak inaczej mozna to odebrać...
No tak najlepiej milczeć ale ja od dłużego czasu obserwuje wpisy Kamci wobec Lany.... i chciałabym poznac prawdziwy powód dkaczego ona jej tak nie lubi, raz juz o to pytałam nie wiem czy pamietasz.

Pamietam, pamietam.
No w sumie racja, ja pobierznie przeczytalam wpis nie doszukujac sie niczego:zawstydzona/y:
My tutaj nie jestesmy by wypominac, by jakos tam sobie dosry*wac czy cos... Kurcze to jak mi Daniel spadl ze schodów jak mial rok i 3mies to dopiero bylo niedopilnowanie.:cool2: albo jak 2 tyg po tym tak biegal ze rozciol czolo i do tej pory ma blizne... akurat taki traf ze jedno po drugim bylo...

faktycznie lepiej się nie odzywać i przemilczeć cokolwiek bo od razu zarzuca się że ja komuś coś dowalam...:eek:
napisałam co myslałam...i tyle żadnych podtekstów nie ma ani nic...

a Ty Lana naprawde nie wracaj wiecznie do kłótni z femme bo ja wtedy na og napisąłam o co chodzi i ze nie o ta kłótnię z nią.. więc nie przytaczaj jej ciągle...

a to że sie kontakt urwał i ze wykorzystałaś sytuację z modowaniem to sama dobrze wiesz jak było i nie przekręcaj prosze bo mi się nie chce na ten temat z Tobą pisac..
mam ważniejsze spraw na głowie niz pisanie tego co kiedyś już napisałam..

i to wcale nie ma związku z tym że Julka sobie coś zrobiła bo niby jaki??
napisałam tylko ze ona sobie ciągle coś robi bo tak jest...
i to naprawdę bardzo często

patrycja a Tobie napisałam ze nie chodzi o to ze jej nie lubię tylko jak mam coś do napisania to pisze , jesli mi się coś nie podoba to o ty mam prawo napisac
tak samo jak Ty czu kto inny :tak:

i nie wiem czemu mnie posądzasz o cośj ak to ciągle Lana czepia się moich postów....
zresztą nie tylko moich bo jak ktoś napisze coś co się jej nie spodoba to od razu wybucha i ma problem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry