reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No właśnie, oni się zastanawiają a my ze strachu umieramy... Ja pamiętam że jak już rodziłam to mówili że chyba duży będzie, i coś tam im ktg szwankowało ale papiery do CC miałam już podpisane na wrazie czego

Któraś pytała o prezenty na dzień dziecka dla roczniaka... Ja też polecam huśtawke. Ja mam taką sirco - HUŚTAWKA 3 W 1 OD 6+ DO 40 KG (1597494433) - Aukcje internetowe Allegro (tzn ociupinke inną, i z niemiec) i jestem bardzo zadowolona... Kacper jeszcze bardziej. Latem w ogrodzie, zimą w domku ją ma...

EDIT
UMI no to obaj to takie małe dwa klopsiczki... I obaj niegrzeczni ;-)
Ja nie narzekam na opieke ani w czasie porodu ani po porodzie, mimo że się nasłuchałam złych opinii o moim szpitalu to mogę wystawic im 99% pozytywu, ten jeden procent to jedna piguła która po jednym starciu ze mną była już cacy

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :-)

Wyobraźcie sobie ze posżłam dzisiaj do skzoły tylko na dwie lekcje :-)
No i sie okazało ze ta druga lekcja jest odwołana bo są matury ... A miał byc sprawdzian :-(
Oh ale sie wkurzyłam ...

No ale później sobie to odbiłam i wracając kupiłam sobie bluzeczke i spodnie :-D ;-)

A wy co tam kochane jak dzien mija ?;-)

Justyś kochany Antoś ;-);*
Vegas kochana pokaż nam się no ! ;-) ja tez tak chce :-D :-D
Fifusek współczuję... Zdrowka dla babci ;-)
Liza wszystkigo dobrego ;*
Malwina
przekochana Zuzia :-) mały rajdowiec :-D
Patrycja kochany Kubuś :-)))
Umi ehh straszne :-(

NewMother Witaj, ja też już prawie 17 tc, na kiedy masz termin? Ja córeczkę mam na 25.10 :)
Vegas Gratulacje dla twojej zdolnej córeczki :-)
Patrycja
Nie uwierzysz, ale o mały włos nie doprowadziłabyś mojego męża do zawału:-D Była u nas Justyna i opowiadała, że rozmawiała z Tobą na skype i że pokazywałaś jej przykładowo aukcję z autem Sliczna CORDOBA`97 1.4i Z Klimą. Sprowadzona (1599216567) - motoAllegro no i mój mąż się wystraszył, że chcesz kupić to auto, bo on właśnie po nie pojechał do Stargardu:-D

Aga hahahahahahaha opowiadała mi Justyna :-D:-D
Witam nową przyszłą mamusię :):)
Ja sie czuje już nieco lepiej choć zauważyłam że na twarzy koło oka też mam sine.... ehhh już za nic nie wejde do kotłowni :no:

Mam nadzieję, że to autko okaże się takie fajne jak piszą, bo już kilka oglądał M i pozostawiały dużo do życzenia:( mieliśmy kupić trochę droższe, ale stwierdziliśmy, że to na razie nam starczy, w końcu dziecko w drodze, może nowe mieszkanie w grudniu, też będzie trzeba urządzić, a i tak z zarejestrowaniem wyjdzie ponad 5000 tys, no ale już musimy zmienić, bo dwa foteliki to masakra w naszej kochanej dwójeczce :)

No Aga ja wiem o czym piszesz ja chłopakom już tez musze foteliki nowe kupic teraz dojdzie 2 auto najprawdopodobniej na dniach no i bede już musiała prawo jazdy zrobić..... jakos po tym wypadku nie bardzo mnie tam ciagnie no ale jak już bedzie auto to nie bede miała wyboru..... Mieszkanie tez chcemy wyremontować porządnie w końcu po mojemu :)

reklama
Ja dziewczy6nki dosłownie na moment. potrzebuję porady. S w ostatniej chwili zstwierdzil że weźmiemy dzieci ze sobą na wesele jutro, ale sek w tym ze nie mam stroju dla Mareczka, garnitur jaki miał już za mały a mam jedynie koszulę i spodnie jeansowe. nie mam zilonego pojęcia co z tym fantem zorbić, czy go w to ubrac czy jednak zostawić w domu?
kurde jestem zła bo hjak mwiła że ich weźmiemy to nie a teraz S boi się zostawić ich z moja ciotką, tzn tłumaczy się tym ze będzie siostrzenica S w wieku Justtynki która żadko u nas jest i Justynka nie będzi emiała okazji z nia się pobawić nawet.

Do góry