reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heh u mnie to jest śmiesznie. Wiecie jakie ja miałam wymiary w wieku 4 lat na bilansie. 94 cm i 12,5 kilo. To Adaś nie ma dwóch lat i ma 94-95 cm i 14 kilo waży.
Jako 6 latka-108 i 15,5 kilo.

Gdy byłam roczniakiem miałam 78 cm(więc jeszcze nie tak źle) a potem już jakoś nie rosłam za dużo
To dopiero liliput ze mnie . Tego się właśnie bałam jak dowiedziałam się ,ze bedzie synek. Że nie wyrośnie zbyt wysoki. Dalej się boje,ale mam nadzieje,ze będzie wysoki w przyszłości.

reklama
lenka:szok: to faktycznie niziutka byłaś a S. ile ma wzrostu? Mój Kacper tez teraz ma te 95 cm ale i ja i mój T w klasie zawsze najwyżsi bylismy. Ja do konca podstawówki sie trzymała na czele bo byłam wyzsza o pół głowy nawet od chłopaków a T. do konca zawodówki. W gimnazjum i liceum byłam jedna z wyzszych dziewczyn ale juz nie najwyzszą

a ja zawsze malutka byłam. Tzn w podstawówce to jeden kolega a może i dwóch było mniejszych ode mnie:p Ja mam 160cm wzrostu teraz. Maluuusia. No ale z tym nic nie zrobię. Kiedyś słyszałam, że jak się wcześnie dostaje @ to potem się już tak nie rośnie. Tzn od momentu jak się dostanie pierwszą miesiączkę. Ja dostałam mając lat 11.5 Nie wiem ile w tym prawdy, mi tam się wydaje, że to od genetyki zależy. Czytałam kiedyś swoją kartę zdrowia a tam nawet daaawno temu wpisane było, może to podstawówka była, że mam niskoroślośc;/ Dziwnie brzmi, no ale wiele osób jest niskich to chyba nie jest tragicznie. Ale nazwę se niezłą wybrali:p Ja wiem, że Martynka wyrośnie na ładną Laskę:D, i wcale nie uważam, że ma byc duża. Lepiej by mnie nie przerosła, nie będę miała kompleksu niższości hehe:D

Ja też bym chciała żeby Julka była wyższa ode mnie, cięzko jest być kurduplem :-D:-D
Zobaczymy jest 50 % szans bo moja rodzinka raczej niska ale od J wszyscy wysocy ok 190cm.

Świetny ten miś, widziałam że takie w media markt robią, mi się podobają puzzle zrobione ze zdjęcia, super sprawa.

O basenik to fajny prezent my chyba kupimy Julce na DD w ogóle czerwiec zapowiada się wydatkowy
DD, 6 czerwca bratanek M ma urodziny obiecałam mu betoniarkę o taką:
w-z Zabawki WADER Wielka Betoniarka Gigant 70000 (1601211582) - Aukcje internetowe Allegro
trochę szkoda mi kasy ale tak ładnie prosił że nie mogłam odmówić :dry:
no i jeszcze szczepionka wrrr....

vegas ty samolubie jeden, lepiej zebyss ty miała kopleks niższości niz Martynka:-D. A z tym okresem to sporo racji jest ja w 3 klasie na poczatku miałam 165 cm potem dostałam okres pod koniec i w 4 klasie nas mierzyli miałam 168 cm i do teraz tak mam...
lenka to Adas moze spokojnie do 190 wyrosnąc kiedys znalazłam taki kalkulator wzrostu i mniej wiecej wychodziło ile dziecko oze miec wzrostu:-)
kaamaa ja tez bym chciała zeby kacper był ode mnie wyzszy baa chciałabym zeby miał taki wzrost jak mój T albo kilka cm wiecej

edit
KALKULATOR WZROSTU

Ostatnia edycja:
umi ja obliczałam na tym co Ty podałaś i jeszcze na innym i wyszło, że Zuza będzie miała 170 cm! Oby to była prawda :-):-)

vegas ty samolubie jeden, lepiej zebyss ty miała kopleks niższości niz Martynka:-D. A z tym okresem to sporo racji jest ja w 3 klasie na poczatku miałam 165 cm potem dostałam okres pod koniec i w 4 klasie nas mierzyli miałam 168 cm i do teraz tak mam...
lenka to Adas moze spokojnie do 190 wyrosnąc kiedys znalazłam taki kalkulator wzrostu i mniej wiecej wychodziło ile dziecko oze miec wzrostu:-)
kaamaa ja tez bym chciała zeby kacper był ode mnie wyzszy baa chciałabym zeby miał taki wzrost jak mój T albo kilka cm wiecej

edit
KALKULATOR WZROSTU
na tym kalkulato9rze wuyszlo ze alan bedzie mial 180:-D a ja z P ponizej 170 mamy:-D no zobaczymy:-D

Malwina z Zuzi to ierowca bedzie jak nic:)

Pati super misiio:) A Kubus jaki przystojny:)

anetka wyszło ze Kacper bedzie miał 193, ale obliczyłam i siebie i w oi przypadku kalkulator pomylił sie tylko o 2 cm,bo wyszło ze powinnam mieć 170 cm a mam 168:-p

reklama
Umi ten kalkulator to lipa :-D po prostu biorą pośredni wzrost rodziców, wyszło że Julka będzie miała 180cm, jeśli się sprawdzi to przerąbane będzie miała,zero szpilek :-D

Do góry