reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Karolina, aagosia a no siła wyższa i nie mam z czego zaplacic neta tak jak i innych rzeczy, ale to duzo pisania :-( :dry: znikne na najdluzej 2tyg..... choc zobaczymy jak to bedzie, moze uda sie wczesniej... zobaczymy..... tez nie chce znikac ale nie nie poradze niestety

Agosia wiedzialam ze bedzie dziewczynka! po kształcie brzuszka, bylo widac, choc nie u wszystkich wlasnie tak jest, ale na chlopaka brzuszek nie wyglada ;-)

reklama
Vegas no nic no to opalaj się dalej kochana:-)
Liza bedzie nam Ciebie brakowało :-( ale wracaj szybciutko ;***
Agoosia gratuluje dziewczynki!;*;-)

Liza oby jak najszybciej wszystko wróciło do normy:* Mi też wydawało się, że będzie córka, bo ta ciąża jest całkiem inna i zostanie Ola:-)
Młodamamusia Dziękuję :)
Justyna Super, że Julka ma dziś dobry humorek :)

Hejka :):):)
Umi ciesze sie że już po wszystkim oby teraz było tylko lepiej...
Aga super że bedzie dziewczynka :):):):) gratuluje :*:*
Kamcia Emma jest przesłodka :):) fajnie że radzisz sobie sama, dzielna mamuśka jestes :):)
Lana julka jest słodziutka w tych warkoczykach :):) taka całkiem inną buźkę ma :)

A my juz po śniadanku, Kuba mucił placuszki mączne z dżemem a Seba zażyczył sobie płatki z mlekiem....

Witajcie ja was zaraz bede nadrabiac:tak:
Puki co przeleciała pobieżnie wpisy z wczoraj i zbiorczo odpowiem. To nie jest koniec to jest dopiero poczatek konca:tak: przed nami jeszcze troche badań i wtedy wujdzie czy reflux sie zmniejsza czy tez nie:-)
No i lece was poczytac:-p

Agusia gratuluję dziewczynki :tak: będzie Oleńka? ;-)

Lana Julka świetnie wygląda w tym warkoczykach :) Szkoda, że ja jeszcze Zuzi nie mam jak robić.

Lana dobrze ze dostal prace :) a Julka jaka kochana na tych zdjeciach :)
umi dobrze ze wszystko dobrze :)
agoosiaaa gratuluje dziewuszki!

ja mam polowkowe we wtorek to sie dowiem kto we mnie siedzi :D

reklama
Lana Julka to skóra zdarta z Ciebie:-) ślicznie jej w warkoczykach
agoosia gratuluje córeczki:-)
Liza współczuje kłopotów. Oby szybko mineły
Ja nadrobiłam wszystko ale wiecie co? nie da sie na to wszystko odpisac tak na już...
Zupka a co byś wolała?

Do góry