reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no jako tako na szybko nadrobiłam... :-p

vegas czy mam dużo mlka.. hmmm wystarczająco zeby mala sie najadała, ale nie mam wielkich twardych piersi czyli nie za zużo;-)
agoosia fajny brzusio masz :-)
aha patisia mam nadzieję że operacja udana i ze wszysko ok...
co jeszcze to już nie pamietam:zawstydzona/y:

a no witam nowe mamy :-)

a to moja mała :-)
DSCF5707.jpg

reklama
Hej. Ja jak zwykle późną porą bo za dnia się sporo dzieje zawsze. Opalałam się dziś, super mnie opaliło:) Aż humor zaraz się poprawia:D Mała dziś pierwszy raz od zeszłego lata biegała w krótkich rękawkach bo u nas było jakoś 30st.
Nauczyła się mówic słowo ''miś":) Mknie fajnie z tą swoją mową. I na naszego Bisia już nie woła ''Iś'' tylko ''Biś'':)

Lana cieszę się z nowej pracy M, oby mu się tam powodziło:)
Agoosia ja strzelam w dziewczynkę też:)
Umi fajnie, że już jesteście:) No to Kacperkowi wrażeń nie brakowało:D
ViKamcia to świetnie, że sobie radzisz. A jak ząbkowanie Vi?
Gosia zapewne skutki poporodowe z tym zanikniętem okresu na czas nieokreślony. Poczekaj jeszcze a jak za długo nie będzie się zjawiał to mknij do lekarza;* Fajna kaska:)
Ewi czekamy na wieści od lekarza.

vegas wyszły te trójki i juz mała się nie budzi w nocy :-)
a rozplanowałam sobie tak dzień że przeważnie jak np nakarmie jedną to póxniej dopiero czas na drugą ze żadna mi nie płacze ,
jak kąpac to tez najpierw kamrmie Emmę póxniej kąpię i usypiam Viki a Emi śpi ,, a póxńiej kąpię Emmę i karmię i śpi sobie dalej..
także problemów nie mam że mi dwie na raz wołają jeśc cz płacza czy są śpiące;-)
fajnie tak jakoś ułozyłam
lana dzieki , o tak są identyczne:-D:tak:

umi ciesze sie ze już wszystko dobrze...

lecę spać.. dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Młodamamusia jestem czerwona jak Apacz, ale brązowieją mi już ciut ręce co miałam wczoraj mega czerwone, tak więc na dniach będę brązowiutka:) Potem to już mnie będzie opalac na brązowo od razu, zawsze tak jest jak już mam opaleniznę.
ViKamcia ciekawe jak to będzie jak Emma będzie miała kilka miesięcy;) A ciężko te trójki szły Vi? Aż się boję jak to u nas będzie:p

To i ja sie melduje
U nas podobnie nie mam jak cos skrobnąć w dzień bo zawsze coś do roboty sie znajdzie,więc dopiero wieczorkiem zaglądam i jak nadrobię co pisałyście to juz nocka nadchodzi.

My dziś u mojej kol. byliśmy z Antosiem potem oni weszli do nas i tak zleciało siedzieli do 19 a ona ma córkę 7 miesięcy ale mała jest boska normalnie przy moim Antosiu to dziecko-aniołek hehe.
U mojej kuzynki okazało sie że jednak była nie w 7 a w 10 tyg ciąży,która obumarła w którymś tam tyg i dziś miała zabieg,jest już w domu i dochodzi do siebie jutro ma do nas wpaść do z nią lepiej porozmawiam.

lolkak tak żłobek zaklepany,i mam nadzieję że damy radę inni daja to my też sobie jakoś poradzimy nie?
LANA gratuluję nowej pracy twojemu i zobaczysz teraz wszystko zacznie Wam się układać życzę Wam tego z całego serca.
gosia super kaska gratki!
umi fajnie że wszysko dobrze sie skończyło i obyście nie musieli wracać juz nigdy tego przechodzić.
Kamcia cieszę się że świetnie sobie radzisz w podwójnej roli mamy. Emma urocza Viki zresztą też
Liza naprawdę cudowna ta Twoja gromadka śliczniusie dzieciaczki
Vegas jak tak dalej pójdzie z Apacza staniesz się mulatka
parycja trzymam kciuki za Sebusia oby 26 okazał się odważnym małym mężczyzna i sam wołał do dentysty
młodamamusia Tobie również miłych snów zyczę

hej, naadrobilam troszke....
aagosia czekamy na wiesci, ale pewnie to bedzie dziewczynka :tak:
Vegas ja juz mam takie rece opalone brazowe ze teraz bede sie chowac a wczoraj sie nie opalalam a kosilam trawe tylko...

Ogólnie pisze ze za 1-2 dni znikne z BB na jakis czas niestety:(

reklama
Dzień dobry Dziewczyny :)
Znam już płeć:-) Do karty ciąży nie mam jeszcze wpisane, bo powiedział,że jak się potwierdzi na połówkowym to mi wpisze i że nie jest przychylny żeby mówić wcześniej no ale może mi powiedzieć, że to DZIEWCZYNKA :happy2: ja od poniedziałku do niedzieli będę u mamy w Szczecinie, a ona nie ma neta, więc też na trochę zniknę, a w sobotę jadę na roczek do Piły.

Liza Nie znikaj :(
Justyś bardzo współczuję Twojej kuzynce.
ViKamcia Twoja Malutka śliczna! :)
Umi najważniejsze, że już wszystko ok, odpoczywajcie :*

Do góry