reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no jako tako na szybko nadrobiłam... :-p

vegas czy mam dużo mlka.. hmmm wystarczająco zeby mala sie najadała, ale nie mam wielkich twardych piersi czyli nie za zużo;-)
agoosia fajny brzusio masz :-)
aha patisia mam nadzieję że operacja udana i ze wszysko ok...
co jeszcze to już nie pamietam:zawstydzona/y:

a no witam nowe mamy :-)

a to moja mała :-)
DSCF5707.jpg

reklama
Hej. Ja jak zwykle późną porą bo za dnia się sporo dzieje zawsze. Opalałam się dziś, super mnie opaliło:) Aż humor zaraz się poprawia:D Mała dziś pierwszy raz od zeszłego lata biegała w krótkich rękawkach bo u nas było jakoś 30st.
Nauczyła się mówic słowo ''miś":) Mknie fajnie z tą swoją mową. I na naszego Bisia już nie woła ''Iś'' tylko ''Biś'':)

Lana cieszę się z nowej pracy M, oby mu się tam powodziło:)
Agoosia ja strzelam w dziewczynkę też:)
Umi fajnie, że już jesteście:) No to Kacperkowi wrażeń nie brakowało:D
ViKamcia to świetnie, że sobie radzisz. A jak ząbkowanie Vi?
Gosia zapewne skutki poporodowe z tym zanikniętem okresu na czas nieokreślony. Poczekaj jeszcze a jak za długo nie będzie się zjawiał to mknij do lekarza;* Fajna kaska:)
Ewi czekamy na wieści od lekarza.

vegas wyszły te trójki i juz mała się nie budzi w nocy :-)
a rozplanowałam sobie tak dzień że przeważnie jak np nakarmie jedną to póxniej dopiero czas na drugą ze żadna mi nie płacze ,
jak kąpac to tez najpierw kamrmie Emmę póxniej kąpię i usypiam Viki a Emi śpi ,, a póxńiej kąpię Emmę i karmię i śpi sobie dalej..
także problemów nie mam że mi dwie na raz wołają jeśc cz płacza czy są śpiące;-)
fajnie tak jakoś ułozyłam
lana dzieki , o tak są identyczne:-D:tak:

umi ciesze sie ze już wszystko dobrze...

lecę spać.. dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Młodamamusia jestem czerwona jak Apacz, ale brązowieją mi już ciut ręce co miałam wczoraj mega czerwone, tak więc na dniach będę brązowiutka:) Potem to już mnie będzie opalac na brązowo od razu, zawsze tak jest jak już mam opaleniznę.
ViKamcia ciekawe jak to będzie jak Emma będzie miała kilka miesięcy;) A ciężko te trójki szły Vi? Aż się boję jak to u nas będzie:p

To i ja sie melduje
U nas podobnie nie mam jak cos skrobnąć w dzień bo zawsze coś do roboty sie znajdzie,więc dopiero wieczorkiem zaglądam i jak nadrobię co pisałyście to juz nocka nadchodzi.

My dziś u mojej kol. byliśmy z Antosiem potem oni weszli do nas i tak zleciało siedzieli do 19 a ona ma córkę 7 miesięcy ale mała jest boska normalnie przy moim Antosiu to dziecko-aniołek hehe.
U mojej kuzynki okazało sie że jednak była nie w 7 a w 10 tyg ciąży,która obumarła w którymś tam tyg i dziś miała zabieg,jest już w domu i dochodzi do siebie jutro ma do nas wpaść do z nią lepiej porozmawiam.

lolkak tak żłobek zaklepany,i mam nadzieję że damy radę inni daja to my też sobie jakoś poradzimy nie?
LANA gratuluję nowej pracy twojemu i zobaczysz teraz wszystko zacznie Wam się układać życzę Wam tego z całego serca.
gosia super kaska gratki!
umi fajnie że wszysko dobrze sie skończyło i obyście nie musieli wracać juz nigdy tego przechodzić.
Kamcia cieszę się że świetnie sobie radzisz w podwójnej roli mamy. Emma urocza Viki zresztą też
Liza naprawdę cudowna ta Twoja gromadka śliczniusie dzieciaczki
Vegas jak tak dalej pójdzie z Apacza staniesz się mulatka
parycja trzymam kciuki za Sebusia oby 26 okazał się odważnym małym mężczyzna i sam wołał do dentysty
młodamamusia Tobie również miłych snów zyczę

hej, naadrobilam troszke....
aagosia czekamy na wiesci, ale pewnie to bedzie dziewczynka :tak:
Vegas ja juz mam takie rece opalone brazowe ze teraz bede sie chowac a wczoraj sie nie opalalam a kosilam trawe tylko...

Ogólnie pisze ze za 1-2 dni znikne z BB na jakis czas niestety:(

reklama
Dzień dobry Dziewczyny :)
Znam już płeć:-) Do karty ciąży nie mam jeszcze wpisane, bo powiedział,że jak się potwierdzi na połówkowym to mi wpisze i że nie jest przychylny żeby mówić wcześniej no ale może mi powiedzieć, że to DZIEWCZYNKA :happy2: ja od poniedziałku do niedzieli będę u mamy w Szczecinie, a ona nie ma neta, więc też na trochę zniknę, a w sobotę jadę na roczek do Piły.

Liza Nie znikaj :(
Justyś bardzo współczuję Twojej kuzynce.
ViKamcia Twoja Malutka śliczna! :)
Umi najważniejsze, że już wszystko ok, odpoczywajcie :*

Do góry