reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewi coś takiego pisze .
"Twój podpis zawiera zbyt wiele wierszy i musi zostać skrócony. Możesz mieć tylko do 6 linii (y). Długi tekst mógł być opakowane w sposób dorozumiany, przez co jest on traktowany jako wiele linii."

Aga odezwij się.... cały czas myślę co u Ciebie...

Pati ale Kubuś świetnie "zasuwa" :-) zapomniałam wcześniej gratuluję chodzenia! teraz życie stało się prostsze co?

Liza super że Hania tak ładnie mówi i nie będzie problemów.

Młoda torba spakowana już?

Moje dziecko mnie rozbraja, położyłam ją do łóżeczka do spania i słyszę że stoi, za każdym razem jak wchodzę do jej pokoju ona rzuca się na poduszkę i udaje że śpi :-D:-D rozwala mnie:-D

Kama udana Julia :-) spryciula kochana :-D
Nie torba jeszcze nie spakowana :-) . Zamierzam jutro podjąć się tego zadania :-)

Kaamaa to moj polozony do lozeczka ryczal wieboglosy :-( musialam go wziac na rece, 10min uspokoil sie i zasnol dopiero i go odlozylam:-( niewiem co mu sie stalo ze nie chce zasypiac sam w lozeczku...
mlodamamusia, masz za dluga sygnature, a zobacz wykasuj ten jeden suwak i ten wierszyk, i wcisnij podglad i zobaczysz ze wejdzie, albo nie, ten wierszyk załatw sobie w 2-3 linijkach a nie 4;-)

ide ogladac tv...

Patrycja denerwujące jest to jak dzwonisz do niego i nie odbiera nie ? K.. tez sie to zdarza...
Liza nie ma za co ;*
Młoda oj tak bardzo denerwujące.... okazało sie że tel zostawił u znajomego w aucie... właśnie po niego pojechał :)
Aga odezwij się.... cały czas myślę co u Ciebie...

Pati ale Kubuś świetnie "zasuwa" :-) zapomniałam wcześniej gratuluję chodzenia! teraz życie stało się prostsze co?

Liza super że Hania tak ładnie mówi i nie będzie problemów.

Młoda torba spakowana już?

Moje dziecko mnie rozbraja, położyłam ją do łóżeczka do spania i słyszę że stoi, za każdym razem jak wchodzę do jej pokoju ona rzuca się na poduszkę i udaje że śpi :-D:-D rozwala mnie:-D
Kama haha spryciula hahaha no wiesz z tym prostrzym zyciem to bym nie powiedziała hahaha........ on jeszcze upada i dziś na dworze za cholere nie chciał iść za reke i co chwile było bach... z samodzielnym wstawaniem na nogi tez jest problem więc jak juz upadnie to zasuwa na 4 ma lekko zdarte kolanka :/ ale nie bola go tyle dobrze...
Kaamaa to moj polozony do lozeczka ryczal wieboglosy :-( musialam go wziac na rece, 10min uspokoil sie i zasnol dopiero i go odlozylam:-( niewiem co mu sie stalo ze nie chce zasypiac sam w lozeczku...
mlodamamusia, masz za dluga sygnature, a zobacz wykasuj ten jeden suwak i ten wierszyk, i wcisnij podglad i zobaczysz ze wejdzie, albo nie, ten wierszyk załatw sobie w 2-3 linijkach a nie 4;-)

ide ogladac tv...
Eliza mój tez wyje od czasu do czasu jak go włoże do łózeczka..... i miałam taki okres kiedy za nic nie chciał spac w łózeczku... Byc może to troche drastyczne co napisze ale ja nauczyłam go spać w łózeczku ( może nie tyke spać co zasypiać ) zostawiając go w nim jak płakał... np dziś.. musiałam go tam włożyc bo był po kapaniu juz a ja musiałam pranie zdjąć z ogródka a miałam 2 całe suszaki to troche mi to zajeło... darł sie jakby go ze skóry obdzierali ale po ok 5 minutach chyba zdał sobie sprawe że nic z tego nie bedzie i położył sie... po ok 10 minutach zasnoł :).....

Karolina słoneczko piękne pogoda cudowna... dzieci grzeczne ;-) więc dzien można śmialo zaliczyc do udanego :tak::tak:

reklama
Młoda a czemu???
Ja to mojego widze niestety dziennie :p nie raz bym chciała by poszedł w siną dal tak na 2-3 dni :)

Do góry