reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas ostatnio jak leżałam w szpitalu płeć została potwierdzona na kazdym USG ptaszek :-)

znacie moze jakieś sposoby na syfki i pryszcze ?

Ostatnia edycja:
reklama
Vegas ostatnio jak leżałam w szpitalu płeć została potwierdzona na kazdym USG ptaszek :-)

znacie moze jakieś sposoby na syfki i pryszcze ?
oj ja zawsze jak mam @ to mam pryszczyki, ale jak ich nie tykam to są niewidoczne. Kiedyś miałam manię wyciskania, wyglądałam potem jak poorana Laska, masakra. A tak to ja nigdy niczego nie stosowałam bo jestem zdania, że po prostu skóra ma oddychac, nie pudrowac się za bardzo jak się ma syfki to szybko się stracą.

Vegas przed ciąża to jak miałam @ dostać to tez mi wyskakiwały . A teraz to massakra mam ich tyle ze oj . Teraz jest okres ze wogole się nie maluje i ona nie chcą zejść...

Może to przez hormony. Poczekaj aż urodzisz, może znikną:D Ja w ciąży miałam okropną cerę, co rusz jakiś pryszczyk. Teraz tylko jak mam @ i szybko znikają bo ich nie wyciskam wreszcie:D

Vegas ja tez ich nie wyciskam . Ale i tak nie chcą zejść. I cere mam taką tłustą .
Dobrze ze juz nie duzo mi zostało . Mam nadzieje ze jak urodze to dadzą mi spokój :-)

Vegas dzięki ;-) Jakoś ledwie,ale jeszcze zipie ;-)

Kaamaa tak 2 godziny;-) ale non stop przy cycu,jak się ruszyłam na moment to ryk i koniec spania. Z resztą od 22 do 6 to spała mi tylko godzinę to nie dziwię się,że padła na ten rekordowy czas :-D

U mnie powyjadali chleb i zanim znalazłam sklep w którym był jakikolwiek wyrób z mąki straciłam 2godziny:dry: a kupiłam 3 bułki i jeden jakiś ala razowy:dry: nie ma to jak robić zakupy na ostatnia chwilę.

Ostatnia edycja:
Lolkak ta Twoja córa jest niemozliwa:-)

Miki zjadl kolo 16:30 cycka, potem kolo 18 go wykompalam, i starszaki, i kolo 18:30 dalam butle 150ml mleka z kaszka. Niewiem ja wy dajecie dzieciakom te 280ml mleka, moj po wypiciu tego mm musial zroszke zwrócic bo byl za pelny, ale ogolnie dziwne ze wydoil, zawsze wie kiedy ma juz dosyc :dry: no i poprzytulalam go na siedzaco tak, i mi zasnol na rekach i spi slodziak :-)

Widzę tu sfatanie w toku :-D:-D

Kto wie kto wie... świat jest baaardzo mały :-p

JA w ciąży miałam cerę super zero pryszczy w sumie nigdy nie mogłam narzekać, raz na jakiś czas wyskoczy, a tak to jak pupa niemowlaka :-D:-D

Julka zjadła zaraz się uśpi a my lecimy jednak na tego grilla pogoda zrobiła się fajna, w nocy ma być -1 ale mróz nam nie straszny :-D:-D

Znalazłam niańkę do Julki to trzeba w pełni korzystać :-p

Kaamaa a no pewnie, miłej zabawy i smacznego grilla:)
Ja też pewnie za max pół godzinki położę Martynkę spac, póki co szaleje jak do tej pory:) Wcześniej była z małżem u teściowej;)

reklama
Hej...
podczytywałam Was troche wcziraj i dziś po południu ale szczerze pisząc nie miałam sił pisać...
Chłopaki już zdrowe ale żeby mi nie było za dobrze to mnie złapalo, wymioty biegunka no poprostu wszystko to co miały dzieci...Nie jem nic, staram sie pić ale goni mnie dosłownie co chwile...:baffled: mam troche goraczki no i jestem troche osłabiona ale mam nadzieje że mi minie....
R mi dziś bardzo pomógł bo po połoudniu mogłam sie połozyc i zdrzemnąć a on szalał z dziecmi.. dużo mi to dało bo ok 18 poszliśmy na spacerek z dziećmi... niedawno wróciłam z nimi już sama bo po drodze do domu szwagier porwał R do sportowego po buty... no ciekawe czy coś kupia:sorry2:
Zaraz Kube kłade spać i musze czekać na teściową bo Sebusia zabiera do siebie.... ma byc zaraz po pracy także po 21....

Do góry