reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agateczka śliczna córeczka, gratulacje!!

Asheara mi nie mineło dlaczeeeego? :-D:-D:-D dalej mam okropny worek i rozstępy mało co zbladły wrrr...:cool:

A my z M na dwie kosiarki wykosiliśmy całe podwórko (2200m2) jest tego trochę.

A na koniec jak pieliłam kwiaty wsadzilam rękę w pokrzywę i mam całą dłon spuchnięta, niech zyje zgrabność :dry:

reklama
kaamaa mi rozstepy zrobily sie białe jakos po 2 latach ood urodzenia Daniela... :dry: ale ja sie nimi nie przejmuje;-) one sa czescia juz mnie i tyle, i pogratulowac zgrabnosci :-D ;-)

Liza on sie w sumie sam usypa tylko dzis mu coś nie wychodzi:-D. Ja bynajmniej nie siedze nad nim jedyne co to siedze w tym samym pokoju i zajmuje sie akurat siedzeniem na laptopie, żeby mi sie nie nudziło. Ale co jakis czas musze wstac bo wymyśla cos co mu " strasznie" przeszkadza zasnąć

Agateczka gratuluje: Emilka jest sliczna:*

mi tez zwis brzuszny zostal:-D i brzuch caly w rozstepach.... ale kij wazne ze ma sie zdrowego babla:)

ja dzis tez jakis nerwowy,dziwny dzien mam...

Liza ty no śpi:-D!!! ale jak chcesz pomóc to bardzo prosze musze ogarnąć kuchnie:-D w sumie to tylko podłoge zmyc
Agateczka fajnie masz a ile ci śpi tak ogólnie? Mój w jej wieku to budził sie o 6 potem do 9 czuwał jakaś godzinka snu i znowu czuwanie 2-3 h:/ krótka drzemka jakies 30 min i znowu czuwanie do 16-17:/ godzinka snu i czuwanie do 22 a potem nyny i pobódki co godzine:-D to były czasy... wcale nie tesknie:-p a ty masz widać bardzo grzeczną dzidzie

umi no widzisz;-)
Ale ten twój byl czujny :Szok: u mnie miki w tym wieku to spał 2-3h potem 30min czuwania i tak do konca dnia czyli do 19 i potem sen na noc i co 2-3h tez sie budzil w nocy :-D

reklama
Lizka dla tego ja kiedys pisałam lolkak ze pierwsze pół roku to najgorszy koszmar:-p u mnie to stopniowo sie normowało. Ale mnie nie przeszkadzało, ze jest czujny tylko ze sie non stop darł:-D on potrafił zjeść 110 ml mleka zajeło mu to ze 30 min bo miał butelki anty kolkowe pokrecił sie godzine popłakał bo zrobił kupe albo cos mu nie pasowało a po godzinie znowu ryk bo był głosny i wcinał kolejne 110 ml mleka:no: dopiero po 3 miesiacu mu sie unormowało i jadł co 3 h ale jak sie wsciekł to go nie szło uspokoić:-D

Do góry