reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agateczka śliczna córeczka, gratulacje!!

Asheara mi nie mineło dlaczeeeego? :-D:-D:-D dalej mam okropny worek i rozstępy mało co zbladły wrrr...:cool:

A my z M na dwie kosiarki wykosiliśmy całe podwórko (2200m2) jest tego trochę.

A na koniec jak pieliłam kwiaty wsadzilam rękę w pokrzywę i mam całą dłon spuchnięta, niech zyje zgrabność :dry:

reklama
kaamaa mi rozstepy zrobily sie białe jakos po 2 latach ood urodzenia Daniela... :dry: ale ja sie nimi nie przejmuje;-) one sa czescia juz mnie i tyle, i pogratulowac zgrabnosci :-D ;-)

Liza on sie w sumie sam usypa tylko dzis mu coś nie wychodzi:-D. Ja bynajmniej nie siedze nad nim jedyne co to siedze w tym samym pokoju i zajmuje sie akurat siedzeniem na laptopie, żeby mi sie nie nudziło. Ale co jakis czas musze wstac bo wymyśla cos co mu " strasznie" przeszkadza zasnąć

Agateczka gratuluje: Emilka jest sliczna:*

mi tez zwis brzuszny zostal:-D i brzuch caly w rozstepach.... ale kij wazne ze ma sie zdrowego babla:)

ja dzis tez jakis nerwowy,dziwny dzien mam...

Liza ty no śpi:-D!!! ale jak chcesz pomóc to bardzo prosze musze ogarnąć kuchnie:-D w sumie to tylko podłoge zmyc
Agateczka fajnie masz a ile ci śpi tak ogólnie? Mój w jej wieku to budził sie o 6 potem do 9 czuwał jakaś godzinka snu i znowu czuwanie 2-3 h:/ krótka drzemka jakies 30 min i znowu czuwanie do 16-17:/ godzinka snu i czuwanie do 22 a potem nyny i pobódki co godzine:-D to były czasy... wcale nie tesknie:-p a ty masz widać bardzo grzeczną dzidzie

umi no widzisz;-)
Ale ten twój byl czujny :Szok: u mnie miki w tym wieku to spał 2-3h potem 30min czuwania i tak do konca dnia czyli do 19 i potem sen na noc i co 2-3h tez sie budzil w nocy :-D

reklama
Lizka dla tego ja kiedys pisałam lolkak ze pierwsze pół roku to najgorszy koszmar:-p u mnie to stopniowo sie normowało. Ale mnie nie przeszkadzało, ze jest czujny tylko ze sie non stop darł:-D on potrafił zjeść 110 ml mleka zajeło mu to ze 30 min bo miał butelki anty kolkowe pokrecił sie godzine popłakał bo zrobił kupe albo cos mu nie pasowało a po godzinie znowu ryk bo był głosny i wcinał kolejne 110 ml mleka:no: dopiero po 3 miesiacu mu sie unormowało i jadł co 3 h ale jak sie wsciekł to go nie szło uspokoić:-D

Do góry