reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a ja wlasnie wrocilam z Mikim;-)

Laski opanujcie sie.... :no: na usta jedno slowo sie cisnie tylko "żal"... :no:
menopauze macie czy co :-D :-D :-D :happy:
Lana wiem ze mozesz byc poirytwana przez problemy domowe czy jak to nazwac "rachunkowe" ale bez przesady... To ty na moim miejscu pewnie byc wszystkich rozszarpala czy cos :-D <piwko> na zgode ;-)

A ja wam powiem że nerwowy dzień jest wszyscy naokoło włącznie ze mną chodzą wkurzeni, więc zrobiłam ze sobą porządek wyszłam poczytać książkę do ogrodu i wróciłam odnerwiona:-)

nie kłóćcie się. Założę się że każda z Was ma coś bardzo ciekawego do powiedzenia;-)

Tutaj cisza a ja mam samotny weekend. M pojechal do pracy na 18... Miki zjadl butle mm, zaraz go klade spac... Lapka wezme do pokoju co spie i bede buszowac po necie, nie przeszkadzajac Mikiemu... Ehhhh ;]

Agateczka gratuluję ;* Pokaż jak Emilka wygląda ;-)
Wyglądem się na razie nie przejmuj, przecież dopiero 2 tygodnie teraz urodziłaś, jeszcze zdążysz wrócić do siebie :tak:

reklama
agateczka - malutka śliczna :-) GRATULACJE! udała się córa :tak:
wyglądem się teraz nie przejmuj! zajmij się malutką, nie obejrzysz się nawet a brzuszek się wciągnie a rozstępy zmaleją :tak: wiem, że cięzko w to teraz uwierzyć kiedy brzuch wygląda jak 'worek' ale to minie ;-)

Do góry