reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja jestem w 17. i dalej nic... no coz, poczekam.
dawno mnie nie bylo bo ciezko was nadrobic!
Eliza naprawde nie wygladasz jakbys miala 3 ciaze za soba, pogratulowac figury, a Mikolajek sliczny.
Kama uwielbiam takie jajka! :p
Vegas coreczka piekna, tez chce taka jedna :)

reklama
ja muszę sobie w maju kupic już trochę ubrań letnich bo wcześniej miałam takie co kilka lat w nich chodziłam i niektóre już musiałam wywalic a niektóre przestały mi odpowiadac z różnych względów.

Wnerwia mnie ten katar i się zastanawiam czy jak nie wyleczę go do niedzieli to mam jechac do teściowej gdzie będzie Maja.. tak za nią już tęsknię!! No ale kuruję się, oby przeszło.

ja za to nie mam jeszcze nic ciazowego :/

Vegas a probowalas inhalacji amolem?? pare razy niuchniesz i juz lepiej
nie chce mi się inhalacji robic:D mam krople to jakoś sobie poradzę, poza tym parę rodzai tabletek;) na ogół przy ich stosowaniu 2,3 dni i po chorobie, zobaczymy:) A Amolu to ja i tak nie mam, raczej.

A jak Ty się czujesz, opowiadaj;*

ja pare kropel dawalam do wrzacej wody i tylko pol minuty nad kubkiem, jak Ci sie zachce to polecam :)

dobrze sie czuje, zupelnie jakbym w ciazy nie byla :) ale szybko sie mecze i nawet spacery powoduja u mnie bol brzucha :/
dzieki ze pytasz :* nie mam tu zadnej kolezanki, nawet z malym dzieckiem, a co dopiero w ciazy, wiec samotnie jak cholera :/

Kochana to częściej musisz z nami pisac:) u nas na ogół gwarno i jest dużo osób chętnych do pogadania o wszystkim:) zresztą sama to wiesz:)
Ja też świetnie się czułam w ciąży, pomijając fakt, że co weekend cierpiałam na straszne bóle głowy a tak mało można było w ciąży stosowac, masakra! A po 30tc miałam po seksie częste i bolesne skurcze Braxtona przez co miałam paskudny uraz do seksu i go unikałam do rozwiązania. A tak to ciąża wspaniały stan:)

czasem czytam co piszecie, ale tyle tego ze ciezko sie polapac :)

oj glowa tez mnie lubi pobolec :/ ale nie ma co narzekac, grunt zeby dziecko roslo zdrowo.

Padam na pyszczek, miałam ciężki dzień w pracy :-(

Vegas, Eliza, Anetka
Śliczne zdjęcia. Zuzia na brzuszku w basenie to wykapana mama. Miki na tle drzewa cudowny. Martynka z żonkilami to piękny obrazek wiosenny :tak:
kaama Mniam, zapowiadają się u ciebie smaczne święta :-)
patrycja Mam nadzieję, że już w święta zupełnie nie będziesz musiała się martwić zdrowiem Kubusia :tak:

I już nie pamiętam, co chciałam napisać :-)
Jutro muszę iść na zakupy, pewnie będą wieeelkie kolejki :-(
Nie wiem, czy w najbliższych dniach znajdę czas na bb, więc na wszelki wypadek życzę Wam już teraz ciepłych i radosnych świątecznych dni :-)

reklama
zupaogorkowa ja w poerwszej ciąży poczułam w 18 tc a w drugiej dopiero w 21 ruchy..
niektóre dziewczyny pisały że czują coś wcześniej ale nie wiedza czy to to...
więc nie masz się co martwić... zdążysz poczuć.. i zdążysz ponarzekać na ból od tyh kopniaków:-p
vegas , eliza sliczne focie:tak:
kamaaa widze że robisz jedzonko że nie ma co... mmmmm
ja dziś robiłam babeczki..
a że miałam gości to połowę już zjedliśmy:-D jutro musze dorobić więcej:-p
i jeszcze cos miałam napisac ale jestem rozkojarzona... hmmmm
aaa eliza mam ten sam problem z piersiami co Ty...
w pasie szczupła a w cyckach normalnie się nie mieszczę z niczym:baffled:
jak kupuję S labo M to nie wciskam na piersi a jak L to jest za luźne w brzuchu.. i masz tu wybór..
nalepiej bluzki jakies rozciągliwe , co się na piersi lekko uciągną i jest git:-p

Do góry