reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi tak jak pisała Eliza, dzieci z 2006 roku już obowiązkowo jako 6 latki idą do szkoły, no i tak samo będzie z naszymi dziećmi, czyli nasze w 2015 pójdą do szkoły :tak:

KasiaF ale masz fajnego synka, super uśmiech ma :-)

ViKamcia Nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie ok. Jeśli masz taką możliwość to idź lepiej do szpitala, dużo czasu nie zostało a będziesz przynajmniej pod stałą kontrolą :tak:

My właśnie wróciłyśmy z placu zabaw, ale jest gorąco! Za grubo Zuzą ubrałam, bo w bluzkę z długim rękawem, teraz wystarczy zdecydowanie krótki! Po południu pójdziemy jeszcze raz :tak:

Jak wróciłam to nieźle się wkurzyłam!! Pies pogryzł mi moje jedyne buty które pasują do sukienki i nie mam pojęcia w czym teraz pójdę do kogokolwiek na święta :dry: a teraz przed świętami i Zuzi urodzinami nie mam kasy, żeby kupić nowe :dry::dry:

reklama
anetka ciekawe czy bede mieć zmarszczki:confused::dry: przeraza mnie liczba 25:-D a pomyslec ze jak miała 15 to chciałam miec 18:/ oj głupia byłam

umi weź nie mów, że będziesz stara, bo są tu mamuśki, które mają 25 lat i jeszcze się obrażą :-p:-p
Ja mogę dojść do 25 i tak mogłoby zostać, więcej nie chcę ;-):-p

anetka nie obrażą sie:-p bo są starsze i mądrzejsze. ja chciała zakonczyc na 19 roku życia nie udało i ie z deczka

umi etam, ja bym nie chciała mieć ciągle 19 lat :-p za młoda byłam, 25 jest ok :-) A Zuzia mogłaby się zatrzymać na 3 lalbo 4 latach ;-);-)

anetka ja zawsze chciałam być młoda i piękna a w wieku 25 lat zostałoby tylko piekna jak coś:-p tak czy inaczej dziwnie sie bedę czuła ze świadomością ze mam 70 lat:/-p

reklama
Do góry