reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas zakochaŁAMsię w pierwszym zdjęciu :szok: ale piękne oczy łaaał.

Patrze że wczoraj pół wieczoru wyganiałyście Kamcie na porodówke :-D no już mogla by jechać :-p

A co do ruchów to ja w 41tc. z rykiem jechałam na IP zołza ani razu się przez cały dzień nie poruszyła, dopiero w poczekalni zaczeła fikać :-D ale głupio było mi mówić połoznym że już po wszystkim :-D

U mnie pobudka 7:45 :-)

Dziś znowu piękna pogoda, więc po drzemce lecimy na podwórko.

Idę cos ogarnąć i zjeść śniadanie.

reklama
hej u mnie pobudka przed 7....
dzis sie szykuje dośc nieciekawy dzień. Jade z Kuba na Izbe przyjęć do szpitala w którym go operowali, jemu ciagle ta buła rosnie tak samo jak było przed operacja....jade to sprawdzic, ale juz jak pomyśle o tym uzeraniu sie z lekarzami to mam dość..:wściekła/y:

moja też dzisiaj fika włąsnie .. az mnie mdli :-pale się cieszę

nie wyganiajcie mnie jeszcze bo dopiero dzisiaj będę pakować torbę..
święta chcę w domu spędzić .. no i czekam na kuriera po świętach trzeba Vi łózko odebrać i ładnie ustawić żeby miała zanim przyjdzie na świat siostrzyczka:tak:

patrycja trzymam kciukiżeby wszytsko było dobrze i zebyś się użerać nie musiała &&&&&

hej dziewczyny;-)

Patrycja oby wszystko się ułozyło ;*

lolkak zdrówka :-)

ja zaraz jade do lekarza, potem do pracy zawieźć papiery i popołudniu do teściów, bo mój wieczorem wyjeżdża na szkolenie i byłabym sama do piątku w domu,a tak mama się zaoferowała,ze nas z Jacusiem przygarnie:-D

Trina fajnie ze sama nie bedziesz siedziec:tak:

Kurcze a tutaj juz pustki... Kazda pewnie szykuje sie na spacer, a ja cóż.... sprzatam, gotuje... :dry: pranie rozwiesilam to tak na dworze fajnie ale wiatr chlodny... Jak daniel bedzie sie lepiej czul po poludniu to moze wyjdziemy na chwile... a teraz zaraz mikolaja poloze i okna umyje... i zaczne ciuchy ukladac.... ehhh

Hejka

Wczoraj Zuzia zaczęła gorączkować , obudziła się o 12.30 dałam jej pić i się zaczęło płakanie , pojękiwanie i za chiny nie chciała zasnąć .wzięłąm ją do nas do łóźka, Biedna co zasnęła to się obudziła i tak dopiero o 3 nad ranem zasnęła.Teraz tez ma gorączkę , ale ani kataru ani kaszlu. Mysle ze to od zębów , wszystkie trójki jej ida , a wiadomo to kły.

lolkak zdrówka , mnie od paru dni męczy suchy kaszel wieczorem poprostu się duszę:baffled:

Patrycja czekamy na wieści

No a mi zostalo odkurzyc i ciuchy złozyc.... podlogi umyje jutro, albo przed samymi swietami, bo my zreszta na swieta jeden dzien u moich rodziców -niedziela, a drugiego dnia jedziemy do tesciow wiec tez nie musze tak sprzatac, jedynie dla siebie... ;]

No i zaraz obiadek :-)

Anetka Zuzka z tym wózeczkiem przebojowo wyglada:-)
Elizka Miki normalnie wyrósł
shocked.gif
!!! Przystojniak:-)
konniczynka dla mnie te nowe dada sa ok ale czasem nam przeciekają:/ ale to już nad ranem
vegas pierwsze zdjecie jest REWELACYJNE! jakie Martynka ma cudne oczyska napatrzec sie nie moge
KasiaF mój do stycznia dawał sobie zrobić wszystko przy siusiaku, a teraz to nie ma szans:/ Ja żałuje ze dałam mojemu młodemu na imie Kacper
laugh.gif
tez pyskuje, co prawda po swojeu ale pyskuje
Malwina Zdrówka dla Zuzi
pati i co z Kubusiem?

Napisze wam jak mnie mój młody wczoraj wkurzył
Przyszłam do domu ściągnęłam mu galoty i tłumacze ze ma sikać do nocnika i mu pokazałam, wysikał sie przy okazji... poszłam do kuchni i po kilku minutach mały leci i woła pupa, myslałam ze juz zrobił ale nie... wiec szybko na nocnik i zrobił. I tak byłoze 4 razy jeszcze, aż w koncu chwile mnie nie wołał a ja obierałam ziemniaki wiec ide patrze tak dziwnie sie wygina, a wziął gąbke taka od farbek i tak cos nia robi, stoje patrze a on ta gabką na ziemie i do buzi. Podchodze blizej patrze kałuża na ziemi i mały do niej dosikuje, a z tej gąbki wyciska sobie do ust swoje siuski. No myslałam zę wyjde z siebie
realmad2.gif

reklama
Wszystkim chorowitkom zdrówka :* (za duzo Was żeby pojedyńczo wymieniać :-p)

Umi :-D:-D przepraszam kochana, ale strasznie mi humor poprawiłaś, skąd te dzieci pomysły biorą nie mogę :-D

Elizamy też na święta nie siedzimy w domu, na śniadanie idziemy do mojej babci na obiad do szwagierki a w poniedziałek robimy wieelkiego grilla u Nas. (najśmieszniejsze jest to ze zapomniałam że nasz grill w tamtym roku poległ :-D i teraz wertuje allegro dzisiaj zamówię i mam nadzieję że do piątku dojedzie :-D)

Ale sprzatam dokładnie bo jedynie 2 razy w roku sprzątam tak na prawdę porządnie:-D i później aż do BN mam spokój.

A ja korzystają z okazji że Julka śpi już 2 h, wyszorowałam wszystkie ściany w łazience, wszystkie drzwi, kaloryfery, włączniki, cały przed pokój, pół regału w salonie.

Jakoś gładko poszło, jeszcze tylko wyprać wykładzinę i kosmetyka przed samymi świętami i ready :-)

Do góry