reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam laseczki

a ja zostałam sama z całą firmą
M musiał pilnie wyjechac, ale dam rade

paula kciuki zacisnięte'

patisia wszystko bedzie dobrze, za nim sie obejrzysz bedziesz juz w domku z małym:)

kamma Julcia bosko śpi

a ja na obiad sobie zaraz coś zamówię\

fikusek, kama no chyba chce tak jak mama, widocznie te moje serca tak jej się spodobały, że też takie chce :-D:-p mam nadzieję, że długopis wystarczy i nie powie mi za kilkanaście lat, że chce prawdziwy :-p

i już wiem jak było: podczas operacji zaszyto w brzuchu pacjentki serwetę operacyjną :baffled:

Anetko, a gdyby jednak Zuzia chciała prawdziwy? :-p

Callie :szok::szok: gdyby to mi tak zszyli to bym ich chyba pozabijała :dry: masakra!
Jak będzie chciała prawdziwy to będzie miała problem :-p no chyba,że skończy te 18 lat i zrobi bez mojej wiedzy :dry::-p:-p

Callie nieźle;/ szok, ślepi czy tępi??
Patrycja będzie dobrze, grunt to nie bac się:)
Kaamaa ślicznie Juleńka śpi, a i gratuluję ząbka nowego:)
Paula trzymam kciuki, a byś napisała o co chodzi:p
Anetka wyrko rewelacja:) Chciałabym takie dla Martynki, ale na razie i tak odpada przez jej cyrkowe akrobacje nocne;))
Elizka szwagierka dziś mi pisała, że Maja ma zanik mięśnia brzuszka. Nie wiem czy lekarz kazał iśc z Mają do terapeuty, w każdym razie ta terapeutka się dziwi czemu z tym jeszcze nie zaczekają bo mało które dziecko siedzi w wieku 7 miesięcy. Skoro terapeutka tak uważa to ja bym z dzieckiem nie szła, ale nie znam się, moja Mycha siedziała mając pół roku, więc nie miałam powodów do obaw..

My dziś zakupowy ranek i południe mieliśmy:) Niebawem mąż wraca z pracy, Misia już godzinę śpi to jak się zbudzi będzie obiad i czas w trójkę. Ale się chmurzy;/

Kurczę myślałam, że już dziś będę po wizycie u dermatologa a dopiero mam z rana dzwonic czy mnie na 9 lekarz przyjmie.

Ostatnia edycja:
Fikusek ja bym z tą noga jeszczwe raz poszła.
Justys jak trzeba to trzeba. przyzwyczaisz się do dnia bez dziecka, zobaczysz.
Kama gratuluję ząbka.
ANetka No i fajne te łóżeczko.
Pattrycja Jak z Justynką byłam na chirirgii w Białymstoku to przynajmniej noc dziecko misiało spedzić na oddziiale wiec też sie dziwię.
Callie Ja tam sie nie dziwię ze wywalili go. przeciez takioe zostawienie obcego ciala w brzuchu pacjenta tez może okazac się groźne.

reklama
Patrycja a napisz mi jak robisz ten sos pomidorowy do makaronu?;)
Callie :szok: no to mieli faktycznie powód do wywalenia, nie dziwie sie....
Vegas no mi sie zdaje ze te 2miesiace moga spokojnie poczekac ale jak kto woli.... ich dziecko... ;-)
EWI jak dzieciaczki?

Hania z Danielem siedza w piasku i korzystamy z pogody jeszcze, Miki spi od 13:45 na dworku, a za oknem sie widac chmurzy juz.... a tak bylo fajnie i ciepło... :dry:

Do góry