reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elizka co robisz na obiad? bo ja znowu pomysłu nie mam:/
pati my idziemy 9 maja i nawet jeśli nie bedzie miał młody zabiegu, to i tak go po ogólnym znieczuleniu nie wypuszcza tego samego dnia. A jesli ewentualnie by był zabieg to 3 dni bite w szpitalu jak nie lepiej...

edit
kaamaa haha widac zanudzałas ja gderaniem:-p ja tak robiła jak mnie moja mama wnerwiała

reklama
Umi ja sie przygotowałam na to że dłużej tam bedziemy i szczerze Ci powiem że wolałabym tam zostac jakiś czas po tym znieczuleniu, no byłabym dużo pewniejsza że w razie czego lekarz jest obok.....

Hej Laseczki, ja dziś mam urwanie głowy, ani nie mam czasu się po tyłku podrapać. Rano z Małym u lekarza byliśmy, później zakupy, do tego znowu mam okres (ehhh, przerwy było aż 5 dni...), a i przy okazji się dowiedziałam, że mój ginekolog (ordynator w szpitalu) został dyscyplinarnie zwolniony :baffled:

Ja tam uwielbiam owoce morza: krewetki, kraby, kalmary, nie przepadam tylko za małżami i ośmiornicami :-D
Paula, zdrowiej szybko!
Kama, mój Urwis też tak śpi ;-)
Fikusku Ty to się męczysz z tą nogą :sad:

pati to znieczulenie nie jest nie wiadoo jak straszne:-) spokojnie, łatwo mi mówic może dla tego ze mały juz raz był uspiony ( takie sao badanie mial juz robione) tez sie wtedy denerwowałam a potem sie okazało ze nie było powodu mały od razu po przebudzeniu zaczął broić. Co innego gdyby miał zabieg tak jak twój Kubus bo oze byc obolały ale sie nie zna na tym szczerze mówiąc. tak czy inaczej gdyby cos sie działo to cie nie wypiszą:-)

Umi ja mam ziemniaki + kotlet mielony w wersji mojego męża (sam robil :tak:, w nim jest drobno posiekana cebulka i pieczarki, wyszly super mówie wam ;-) ) plus surówka z pekinki, jablka, marchewki, cebulki i ze smietana;)

A jutro planuje zrobic sos pieczarkowy, do tego kasza gryczana :-D i ogórek konserwowy, lub kiszony... :-D

kaamaa hehe glowa miedzy nogami miska:-D hehehehe :-D

A ja na obiad zrobiłam rosół :tak:
Wątek kulinarny zaraz nam się tu zrobi :-p:-p

Zuza ostatnio ma jakąś manię na tatuaże :dry: bierze długopis, przychodzi do mnie i każe sobie rysować "tutua, sece" (tatuaż, serce) :dry: i codziennie muszę jej dwa serduszka na rączce rysować :dry:

reklama
Do góry