reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justys może dla Antosia to nawet lepiej? Będzie miał kontakt z rówieśnikami prawie od samego początku, pewnie szybciej zacznie mówić, zrobi się bardziej samodzielny ;-)

paula to trzymam kciuki :tak:

kama gratuluję nowego ząbka :-)

My przed chwilą wróciłyśmy z placu zabaw. Zuzia testowała swój nowy sprzęt do piaskownicy :-p U nas dzisiaj tak ciepło, że Zuza nie miała nawet żadnej kurtki, tylko bluzkę z długim rękawem i na to bluzę rozpinaną :-) Obiad już się gotuje, więc mam czas dla siebie :tak:
Noc Zuzi na nowym łóżku taka sobie, miałam nadzieję, że ładnie prześpi całą, ale niestety.. w nocy do nas przyszła :dry: ale wydaje mi się, że później niż zwykle, więc i tak nie jest źle ;-)
Tak przy okazji pokażę Wam nowe łóżeczko Zuzi ;-)
Zobacz załącznik 345327

Ostatnia edycja:
reklama
Hej..
u nas przygotowania do operacji... jutro 3 podejście pobrania moczu.
Kuba juz coraz pewniej sam chodzi, co niestety skutkuje coraz wieksza przepuklina, no ale to juz tylko dwa dni to damy rade. Kuba ma już 11 ząbków i 3 wychodzą, nadal czesto mi sie budzi w nocy, no ale mam nadzieje że jak juz sie zagoi po operacji to bedzie o niebo lepiej ( obym sie nie przeliczyła :-p).
Sebuś zdrowy nawija ostatnio jak katarynka, no nie przegadasz mu. :-D Niedawno poznał gry na telefonie, i kot tylko przyjdzie do domu to chce telefon od tej osoby i chce grać....No i oczywiście tak długo wierci dziure w brzuchu że zawsze to dostaje.... cwaniak mały :-D. Przekonujący jest :)
Niedawno dzieci poznały swoja drugą babcie ( moja mame). Nie miałyśmy kontaktu przez 3 lata, no ale teraz mamy i spotykamy sie i jest w porządku, oby tak zostało. :)

Anetka bardzo fajne to łózko, musze cos takiego Sebusiowi kupić....;-)

Kaamaa gratuluję kolejnego ząbka :tak:

Anetka no to Zuzia już w dorosłym wyrku śpi :-)Może niedługo przestanie was odwiedzać ;-)

Patrycja fajnie,że macie znów kontakt. A jak dzieci zareagowały? Powodzenia jeszcze raz ;-) No i powodzenia w dalszych samodzielnych krokach ;-)

Anetka fajne te łózeczko, kiedyś miałam podobne, spałam na nim przez 10 lat i ani razu nic się nie rozsypało.

Pati powodzenia, piątek już tuż tuż i później będzie już na pewno z górki :tak:
Dlugo będziecie leżeć w szpitalu?
A noo i fajnie, ze dzieciaki poznały babcie a Ty odzyskałaś mamę :-)

Powywalałam wszystko z szafek, na stół i czekam na J już powinien być :dry: dodzwonić się nie mogę bo chyba mu bateria padła, jak zwykle z resztą.

Julka się usypia a ja chyba pójdę ogródek kwiatkowy przekopać, bo czas najwyższy coś posiać.

Lolkak Kuba sie bał bardzo, no w końcu to dla niego całkiem obca kobieta. No ale za 3 razem jak pojechalismy do niej to juz poszedł do niej na rece.... a Sebus odnalazł sie w tej sytuacji wspaniale. Dumna jestem z syna :)

Kama no jedziemy na 7:30 do szpitala tam operacja, i jak po operacji bedzie wszystko w porządku, wybudzi sie to koło 16-17 wychodzimy do domu.

pati trzymam mocno kciuki. U was po znieczuleniu ogólnym wypuszczaja jeszcze tego samego dnia? i super ze starasz sie poprawic relacje rodzinne

anetka super łóżeczko:-)

Ja juz obad naszykowalam i kolo 12 wstawie ziemniaki pewnie, M i tak bedzie wdomu dopiero kolo 19 wiec bedzie musial sobie odgrzac ;]
Spacer zaliczony, zdziabałam, malinynasze i poreczke i agrest ;-) maliny nam sie rozsiały wiec w tym roku bedzie ich jeszcze wiecej <mniam> ale i tak to beda tylko do jedzenia dla dzieci, a kupic o tak kupie kilka opakowan by zrobic sok na zime;)

Pati bedzie dobrze:*

Pati oo to super, ja myślałam że przynajmniej przez weekend będziecie musieli zostać, jak będziesz miała siłę w piątek to napisz jak wszystko poszlo, wszystkie będziemy trzymać kciuki i czekać na wieści od Was :-)

A tu zdjęcia Julki z serii "podczas snu misio musi być na głowie" :-D

SDC11347mi&#347;1.jpgSDC11342mi&#347;.jpg

Umi no też sie zdziwiłam ale tak jest.... znajomą której dziecko miało tą samą operacje wypuścili ok 16 do domu.....

Eliza wiem że bedzie dobrze, przeraża mnie tylko to znieczulenie.....

Kama napisze jak nie tutaj to komuś wyśle wiadomość na GG ( mam w telefonie) i przekaże wieści jak operacja itp.... mam nadzieje że teściowa mi weźmie Sebusia do siebie w sobote, byłoby mi lżej....
A Julka genialna jest :) Jak Kuba spał z Misiem to przeważnie go kopał hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Anetka fajne lozko:)

justys dacie rade ,ja od maja przyszlego roku planuje wocic do pracy,bedzie ciezko no ale trzeba zarabiac. Jeszcze tgylko z szefen na ten temat musze pogadac bo podabnie pisalam na 3 lata wychowawczego ale jednak chce tylko 2:)

ja posprzatalam z Alanem troche ,zaraz go klade i ja tez sie poloze bo noga boli...
a jak wstaniemy to zjemy obiadek i na spacer bo u mnie dzis slonko i 16 stopni:)

kama ale Julka super spi:-D

Do góry