.Aneta.
Fanka BB :)
Justys może dla Antosia to nawet lepiej? Będzie miał kontakt z rówieśnikami prawie od samego początku, pewnie szybciej zacznie mówić, zrobi się bardziej samodzielny ;-)
paula to trzymam kciuki
kama gratuluję nowego ząbka :-)
My przed chwilą wróciłyśmy z placu zabaw. Zuzia testowała swój nowy sprzęt do piaskownicy U nas dzisiaj tak ciepło, że Zuza nie miała nawet żadnej kurtki, tylko bluzkę z długim rękawem i na to bluzę rozpinaną :-) Obiad już się gotuje, więc mam czas dla siebie
Noc Zuzi na nowym łóżku taka sobie, miałam nadzieję, że ładnie prześpi całą, ale niestety.. w nocy do nas przyszła ale wydaje mi się, że później niż zwykle, więc i tak nie jest źle ;-)
Tak przy okazji pokażę Wam nowe łóżeczko Zuzi ;-)
Zobacz załącznik 345327
paula to trzymam kciuki
kama gratuluję nowego ząbka :-)
My przed chwilą wróciłyśmy z placu zabaw. Zuzia testowała swój nowy sprzęt do piaskownicy U nas dzisiaj tak ciepło, że Zuza nie miała nawet żadnej kurtki, tylko bluzkę z długim rękawem i na to bluzę rozpinaną :-) Obiad już się gotuje, więc mam czas dla siebie
Noc Zuzi na nowym łóżku taka sobie, miałam nadzieję, że ładnie prześpi całą, ale niestety.. w nocy do nas przyszła ale wydaje mi się, że później niż zwykle, więc i tak nie jest źle ;-)
Tak przy okazji pokażę Wam nowe łóżeczko Zuzi ;-)
Zobacz załącznik 345327
Ostatnia edycja: