reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi czytałaś tak jak ja kiedyś wasze opowieści o ciotkach z Ameryki :-D:-D

Gosia net mi nie działał dlatego mnie nie było :tak:

Paula Ty nas nie strasz żadnymi chorobami:p

Koniczynka oby siostrze udało się karmić bezproblemowo. :tak: Ja za to mam kamerkę a brak słuchawek z mikrofonem :-D

Fikusek może idź jeszcze raz do lekarza z tą nogą??

My dziś cały dzień po za domem.;-) Deszcz lał więc mój ojciec się zlitował i zawiózł mnie z Majką do koleżanki. Śmiać mi się chciało z tych naszych maluchów jak się bawiły razem ;-)

Lolkak to super, że miałaś odskocznię taką:)
Hehe, no śmiesznie było wtedy z ciotkami z Ameryki:D:D:D

Moja córcia już śpi, małż też, więc mam czas dla siebie:)

A Ty Fikusek gnaj do lekarza;*

vegas lolkak w srode ide bo kazal za tydzien przyjsc wiec juz niedlugo.A boli bo w ogole nie oszczedzam nogi ale przy dziecku sie w ogole nie da oszczedzac:/

Miałam ochotę na zamawiane żarcie i P. właśnie poszedł po moje krewetki w cieście :-D
Tak właśnie wygląda moja nauka :-D:-D:-D

Koniczynka o fuuuj, Ty lubisz krewetki!?:p
Lolkak to łap każdą okazję by się wypuszczac:p:)

Moja Chrześniaczka musi miec rehabilitacje jakieś bo wczoraj skończyła 7 miesięcy a jeszcze sama siedziec nie umie:(

Fikusek oszczędzaj się trochę, wiem że to mało realne ale Alanitos już duży facet sam się umie pobawić troszkę, a Ty wtedy się połóż odpocznij ;-)

Vegas Julka usiadła jak miała coś ok 7 miesięcy, może Maja się boi, moja usiadła tego samego dnia co jej doczepiłam tackę do spacerówki i od razu sztywno :-D więc się bała a ta tacka to taki motywator był :-D

Ja też nie lubię krewetek aaaa fuj :-p ogólnie owoce morza są be!

reklama
Do góry