Czesc Dziewczynki wreszcie znalazlam chwilke zeby cos naskrobac

Dzieciaczki spia wiec chilka odechu

Ogolnie u mnie wporzdaku tylko mniej czasu na wszystko
Femme no Filipke juz tak nie zwaraca uwagi na nia

takze jest spokoj bo ani nie wlazi do lozeczka jego zainteresowanie siostra szybciutko minelo

Czasami go bierze na amory to chce jej buzi dawac ale to tylko czasami !! Wiec jestem haooy bo myslalam ze bedzie bardziej zazdrosny

:-)aaaa.. i jesce mam pytano co do tego kotka

D: bo slyszalam ze kotki przenosza bardzo rozne choroby i w czasie ciazy nie powinno sie przebywac z kotkami ( ale nie wiem na ile to jest prawda) a najgorsze ponoc sa kuwety ??
Minika witam Cie wsrod nas

Gratuluje fasolki

A moja reakcja na ciaze byla podoba placz i szok ale po chwili przeszlo

, a przy drugiej bylo tak samo tylko nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac
Asiowo to gratuluje

Pewnie bedziesz mama chrzesna ??

: ii mam pytano

Jak u Was ze spaniem Paulinki ?? Bo moja coraz mniej spi ?? Ile Wam w dzien przesypia i ogolnie ile nie spi ??z gory dziekuje
Julita witam Cie

Gratuluje coreczki
Netgirl to napisz jakis dobry sposob na szybkie schudniecie

heheh
Koszmarek trzymam kciukorsy
Kasia F87 kolacja to dobry pomysl

Przez zoladek do serca

:-)
Angel teraz Twoja kolejka i kazda chyba z nas ma takie wrazenie ze przenosi

Poprostu samo wyczekiwanie jest meczace i nie dziwie sie Tobie bo ja chwilami mialam dosc !! O dzidziusia nie masz sie co martwic kazdy lekarz powie Ci ze nie ma zagrozenie jezeli ciaz przebiega prawidlowo , ale skoro nie masz ochoty to sie nie zmuszaj

;-)mi pomaglo mycie podlogi na kolanach i dzien wczesniej bylam na basenie troszku poplywalam i mysle ze to tez duzo dalo
Baska no masarz szyjki to akuart nie bardzo przyjemne ja myslam ze mojego gina rozszarpie :/
Ewii to wspolczuje

I kuruj sie kochana szybciutko

a z tym przenoszeniem to troszke przesadzili chyba 3 tyg
Aniu ja to jak wene zlapie na sprzatanie to caly dzien potrafie sprzatac i uwielbiam pozniej siasc wieczorem i popatrzec jak pieknie wysprzatane