reklama
Liza
Fanka BB :)
Bobomama - No na ciemieniuszke włąsnie tez polecam masło a jeszcze słyszałam ze jest w aptece jakas "olejuszka" czy cos na to niewiem dokladnie ale cos podobnego
Fikusek - super rowerek :-)
Fikusek - super rowerek :-)
Kamiśka :)
Ja też słyszałam że sposób z masłem się sprawdza ;-) ale nigdy nie próbowałam bo Julia nie miała ciemieniuchy.
Fikusek superowy rowerek, jestem zdziwiona że Alanek tak dobrze sobie radzi, Julka to by przez minutę na nim nie usiedziała
Eve Twoja mała ma dopiero 5m. więc nie dziwne że jeszcze ma ciemiączko, pamiętam z biologii z LO to ciemiączko może nawet do 2 lat zarastać.
A dajesz małej wit.D?
Ja już wysprzątałam wszystko.
Nie długo ma przyjechać moja mama z moją Chrzestną, nie lubię jak przyjeżdżają we dwie, zawsze tak Julkę zaczepiają że płacze
I cały czas stękają że to źle to nie dobrze
Spadam robić blok czekoladowy.
Fikusek superowy rowerek, jestem zdziwiona że Alanek tak dobrze sobie radzi, Julka to by przez minutę na nim nie usiedziała
Eve Twoja mała ma dopiero 5m. więc nie dziwne że jeszcze ma ciemiączko, pamiętam z biologii z LO to ciemiączko może nawet do 2 lat zarastać.
A dajesz małej wit.D?
Ja już wysprzątałam wszystko.
Nie długo ma przyjechać moja mama z moją Chrzestną, nie lubię jak przyjeżdżają we dwie, zawsze tak Julkę zaczepiają że płacze
I cały czas stękają że to źle to nie dobrze
Spadam robić blok czekoladowy.
eve19
Mama Wiki i Simona
nie podaje witaminy d bo ona ma w mleku ale ta glowka jest krzywa ciemiaczkiem sie nie martwie tylko glowka ;/ tesciowa mnie pouczala i straszyla nie wspominam o siostrze marcina i wszech wiedzacemu gnojkowi braciszku marcina pisze z bledami bo wiki mam na rekach ;p
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Ewe to że główka jest krzywa to nie wina ciemiączka. Może częściej układałaś jej główkę na jedną stronę?
Może to być też asymetria ułożeniowa, albo po prostu taka jej uroda.
Najlepiej pokaż ją pediatrze i neurologowi, jeśli mocno Cię to nie pokoi.
Ja wychodzę z założenia że lepiej pojechać raz za dużo na darmo do lekarza niż o raz za mało.
Może to być też asymetria ułożeniowa, albo po prostu taka jej uroda.
Najlepiej pokaż ją pediatrze i neurologowi, jeśli mocno Cię to nie pokoi.
Ja wychodzę z założenia że lepiej pojechać raz za dużo na darmo do lekarza niż o raz za mało.
eve19
Mama Wiki i Simona
Właśnie jak Wikusia się urodziła to jej nawykiem było spanie na lewej stronie teraz ciągle ją kłade na prawej żeby jej się wyrównała bo ta lewa strona jest bardziej płaska i z tyłu też a prawa bardziej okrągła z przodu różnicy nie widać ale z tyłu okropnie nie wiem czasem siedze i po nocach nie śpie żeby jej wyrównać nie chce żeby w przyszłości miała nieprzyjemności przez to zauważyłam że moja teściowa ją gorzej traktuje od syna marcina siostry tylko Wiki chrzestny jak byliśmy w Polsce ciągle był u nas i z Wiki siedział pocieszał mnie a reszta tylko straszy że jej się nie wyrówna ta główka
a Wikuś teraz gaworzy i jest e gumi gumi mama gumi gumi ać ać pać hehe gada i gada ona mnie ciągle pociesza
a Wikuś teraz gaworzy i jest e gumi gumi mama gumi gumi ać ać pać hehe gada i gada ona mnie ciągle pociesza
C
Callie
Gość
a ja zaraz wyjdę z siebie i stanę obok moje dziecko, po przebojach nocnych od 3 do 5, spało do godziny 9:30... i teraz chodzi, marudzi, oczy trze a co położę go do łóżka to się drze... koniec, dostał smoczka, przytulankę, grającego miśka i niech się sam wymęczy marudzeniem.
na mnie pogoda też działa jak płachta na byka, cały czas leje i wieje
na mnie pogoda też działa jak płachta na byka, cały czas leje i wieje
jesteśmy i my witamy ciepło bo u nas skwar znów Wiki mnie obudzila o 9 i tak juz latam ;/
a wiecie może kto m termin na wrzesień lub później bo mam kurteczkę po Wiki na zime ładną na sprzedanie
moja bratowa ma na pazdziernik;p
bobomama polecam olejuszke. julka miala bardzo mocna ciemienuche i pomaga od razu
bobomama a ja znowu nie polecam olejuszki bo moja miała uczulenie po niej. Masło super działa. Ja drapałam i niec nie rozniosłam ale u nas do tego doszło AZS takze zlikwidowałysmy dziada dopiero antybiotykiem.
Vegas super zdjęcia chyba leciutką miałaś sukienke,co?
eveMoje dziecko wykrzywiało głowę w jedna strone. A teraz normalnie ma tylko Ona miala ciezka glowke i to od tego.
kamma dobrze,ze wszystko ok
fiskusek fajny fotelik tez juz mi sie marza wycieczki rowerowe ale gdzie jeszcze ....
eve wydaje mi sie ze jednak powinnas podawac witamine d3
no i wiecej nie pamietam co mialam napisac;p
Vegas super zdjęcia chyba leciutką miałaś sukienke,co?
eveMoje dziecko wykrzywiało głowę w jedna strone. A teraz normalnie ma tylko Ona miala ciezka glowke i to od tego.
kamma dobrze,ze wszystko ok
fiskusek fajny fotelik tez juz mi sie marza wycieczki rowerowe ale gdzie jeszcze ....
eve wydaje mi sie ze jednak powinnas podawac witamine d3
no i wiecej nie pamietam co mialam napisac;p
reklama
hej. ja juz mam posprzątane.
wieje u nas od trzech dni i nawet na dór wyjśc nie można,.
co do fotyelików to nei macie co się bac, gdyby było ryzyko ze coś sie złamie to by ich w ogóle nie było. zobaczycie dziecui jak raz wsiadą na rower tak potem tylko w tych fotelikach będa chciały jeździć.
Vegas SŁicznie wyglądasz na tych zdjęciach..
Daffi Ten teledysk jest super.
Fikusek Fajny ten rowerek.
wieje u nas od trzech dni i nawet na dór wyjśc nie można,.
co do fotyelików to nei macie co się bac, gdyby było ryzyko ze coś sie złamie to by ich w ogóle nie było. zobaczycie dziecui jak raz wsiadą na rower tak potem tylko w tych fotelikach będa chciały jeździć.
Vegas SŁicznie wyglądasz na tych zdjęciach..
Daffi Ten teledysk jest super.
Fikusek Fajny ten rowerek.