reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jesteśmy i my witamy ciepło bo u nas skwar znów Wiki mnie obudzila o 9 i tak juz latam ;/
a wiecie może kto m termin na wrzesień lub później bo mam kurteczkę po Wiki na zime ładną na sprzedanie

reklama
Hej. U nas też ciąg dalszy strasznego wiatru, ale nawet słonko wychodzi co jakiś czas. Mąż pojechał do kumpla po swój komputer bo kolega mu naprawiał.

Paula, Kaamaa bo było maleńko osób, chyba 26:) Mało bo u nas konflikty rodzinne od lat;> ale nie żałuję:) kosztów było msakrycznie dużo:D A tak to mieliśmy osoby, które uwielbiamy oboje:)

Bobomama ja tylko znam sposób z oliwką. A może w aptece coś polecą?:)

domek już prawie wysprzątany, zostało zetrzec kurze i zmyc podłogi u Małej i w sypialni. A no i musiałabym dziś poprasowac ubranka Martynki. Dziś mąż na 14 do pracy, jutro też.

posmaruj główke maleństwa masłem i już po godzinie trzeba sczesać tą szczotką z gęstym włosiem dokładnie ale nie rozdrapuj tego bo się rozniesie

nie ma za co sama nie wiedziałam jak sobie poradzić gdy się pojawi ciemieniucha ale koleżanka mi poradziła masło i działa lepiej jak oliwka ;) prawdopodobnie przy kąpieli można też użyć dużo szamponu i później oliwkę i sczesać też działa ;)
a moja łobuziara usnęła zmęczona padła i śpi na swojej macie edukacyjnej nie przenosze jej żeby się nie obudziła ;D

moja broi, chodzi i marudzi, jej czas spania się zbliża, więc pewnie zaraz będę ją kładła spac.

Pierwsze słyszę o tym maśle hehe, takie to mi się fuj wydaje, ale jak pomaga to super:) Mała miała ciemieniuchę dopiero w wieku jakoś 11 miesięcy, późno, aż się dziwiłam, że tak późno można miec, ale mogłam źle Małej wypłukac włosy z szamponu i się zrobiła. To ja stosowałam oliwkę, tak, że spała z naoliwionymi włosami i na drugi dzień jak ją kąpałam to spłukiwałam oliwkę, wyczesywałam ciemieniuchę i było super:)

kamcia moj sie nie wylaczyl nawet nie wiek kiedy byl zalany,jak go oddalam do nap[rawy top mnie dopiero uswiadomili ze zalany jest:/

qa ja dzis kupilam alanowi rowerek w carefour za 99 zl:-D
do pedalow dostaje ,pcham go i nawet nie spada i pieknie jedzie:-D jezdzil dzis na nim z 20 min:-D ciesze sie ze nei wyrzucilam kasy na platikowy rowerek bo na tym radzi sobie znakomicie:)
SDC10875.jpg
pencil.png

Fikusek super rowerek:) my na razie nie kupujemy rowerka, może na DD ten co chcieliśmy, zobaczymy:)
ViKamcia mi przez lato J zalał lapka piwem, od razu go podniósł, wylał z niego piwo, ale laptop nadal działał. Dał go w inne miejsce żeby się osuszył i po paru godz z niego korzystałam. Jedna literka mi nie działała przez to przez ok parę tygodni, ale potem ożyła:p

reklama
fikusek śliczny ten rowerek a ja weszłam na booma i Wiki w szał wpadła i musze jej grzechotać bo kupiłam jej taką grzechotkę grającą ale jest ciężka i sama sobie nie da rady grzechotać a strasznie ją lubi bo świeci niby od 3miesiąca ale wątpie czy 3miesięczne dziecko by ją podniosło ;/ wkurzam się tylko bo staram się wyrównać główke Wiki ale to nic nie daje jak ja kłade ale ciemiączko jeszcze ma ;/

Do góry